• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Bizde erkek tarafına gitmelimiyiz...??

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Merhaba hanımlar

Erkek arkadışmn ailesi 3 hafta önce ailem ile tanşmak için bize geldiler...Ben daha önce erkk arkdşmn annesi ve ailesi ile de tanşmştm...Şimdi bizi evlerine beklediklerini öğrendm gelicekmiyiz die sormşlar...Sizce gidilmeli mi ??
,
:17:

evet cnm ailenle brlikte sözden önce evlerini ziyaret etmeniz lazım yani bu bi kural değildir ama aslan yattığı yerden belli olur ailende , ailesinin evini ziyaret etmeli:34:
benm kardeşimn de sevgilisi 3 hafta önce ailesiyle birlikte aileme geldi geçen haftada biz onlara gttik haftayada isteme ve söz olcak:34:

bende geçen sene evlendm bzm ilişkimzde 5 yıl bitmişti ailem tanıyodu bnde ailesini tanıyodum ama bzde aynı şekilde evimzde ağırladık babalar falan tanışsın die snra bz gttik :34:

evet cnm ailenle brlikte sözden önce evlerini ziyaret etmeniz lazım yani bu bi kural değildir ama aslan yattığı yerden belli olur ailende , ailesinin evini ziyaret etmeli:34:
benm kardeşimn de sevgilisi 3 hafta önce ailesiyle birlikte aileme geldi geçen haftada biz onlara gttik haftayada isteme ve söz olcak:34:

bende geçen sene evlendm bzm ilişkimzde 5 yıl bitmişti ailem tanıyodu bnde ailesini tanıyodum ama bzde aynı şekilde evimzde ağırladık babalar falan tanışsın die snra bz gttik :34:

Peki davet beklemelimyz yoksa ben arayıp haber mi vereyim...Bizde gitmeye karar vrdik neler alsam onları düşünyrm şimdi de orkide ve pasta ya da tatlı siz ne getirmiştnz...?:17:

davet bekleyeceksiniz tabiki de canım sonuçta onlarda size hazırlık yapacak kektir börektir
orkideye gerek yok çiçeği erkek tarafı getirir pasta iyi fikir benim tercihimde öyleydi :6:

davet bekleyeceksiniz tabiki de canım sonuçta onlarda size hazırlık yapacak kektir börektir
orkideye gerek yok çiçeği erkek tarafı getirir pasta iyi fikir benim tercihimde öyleydi :6:

ama arayıp hadi bize gelin mi diyecekler nasıl olucak ki yardım ltfn :(:17:

canım zaten sen erkek arkadaşın ile sürekli irtibat halinde değilmisin onunla konuşacaksın hem sizin hem de onun ailesinin müsait olduğunu bi güne anlaşacaksınız :23:
sonra sen hazırlanacaksın süsleneceksin püsleneceksin kıpır kııpr gideceksin bende senin gibiydim çok meraklı ve heyacanlı dilerim herşey gönlüne göre olur
düğün tarihi belli mi desem =)
en azından sevgilin ile düşündüğünüz bir tarih =)=)

Son düzenleme:
canım zaten sen erkek arkadaşın ile sürekli irtibat halinde değilmisin onunla konuşacaksın hem sizin hem de onun ailesinin müsait olduğunu bi güne anlaşacaksınız :23:
sonra sen hazırlanacaksın süsleneceksin püsleneceksin kıpır kııpr gideceksin bende senin gibiydim çok meraklı ve heyacanlı dilerim herşey gönlüne göre olur
düğün tarihi belli mi desem =)
en azından sevgilin ile düşündüğünüz bir tarih =)=)

Yok canm henz belli değil düğün tarihi...Abisi var daha yeni nişanlandı biz birazck beklicez...süslenmezmiyimm onun içiiinnn =))))

Tabi iadei ziyaret gerekli.. Önceden siz erkek arkadaşınızla konuşun sonra annesi anneni arayıp davet etsin.
Bu kadar kasma kendini akışına bırak..

Back