Kayinbaban uyaracak sen ona soyle yoksa esin seni cok dinlemez savunma durumuna gecer
İyi de teyzesi aç değil açıkta değil zaten.
Ev kirası yok
çalışıyor
ek iş de yapıyor.
Nice insanlar ne halde yaşıyor ayıp ya. Bir de yüzü el verip o parayı alıyorlarsa.
Böyle yemeyenin parasını yiyiyorlar işte. Siz para gitmesin diye kendiniz temizliğini yaparken başkası verdiğiniz parayla ev temizletiyor.
kadın yaşlıysa ağır temizlik zor geliyordur belki . pencere halı falan
Zaman öyle zaman ki zaten kimse kimsenin halini çekemediği gibi çomak da sokmaya çalışıyor.İnsanlar da kanaat diye birşey kalmamış gerçekten ne kadar rahat yasarsam o kadar iyi deyip ani yaşamaya çalışıyorlar. Benim ailem ise sırf biz para biriktirip ev alalım diye kizimla benim bayramligimiza varana kadar alıyor. Ben o kadar çok mahcup oluyorum ki kendi babam bile olsa.ben de bir şekilde karşılığını vermeye çalışıyorum. Bu arada durumumuz iyi belki de bizim iyi olmamız onları rahatsız ediyor.
Eğer eşinizin verdiği meblağ sizi çok zorlamıyorsa bence siz karışmayın.Çocuğunuzun başınızın gözünüzün sadakası olsun diye verin Gerçekten ihtiyacı yoksa ve o parayı alıyorsada Allah ona vicdan versin
Zaman öyle zaman ki zaten kimse kimsenin halini çekemediği gibi çomak da sokmaya çalışıyor.
Teyze ,yaşlı ve tüm eve yetemeyecek durumda ise temizlikçiye birşey diyemem.
Kv de size diyeceği kadar kendi yardım ediyor mu kardeşine acaba?
Lüx yaşayıp ağlanan insanlara zerre inanmıyorum artık.
Canım öyle ama önce en yakınlarımıza yardım etmemiz lazım hem kadın dul 3 çocuk ne biliyim eşinle güzelce konuş o zaman yine verelim ama meblayı biraz azaltalım filan desen kabul etmez mi?
Benzer bir durumu yasadik
Esimin teyzesini esi birakip gitmisti
Kadin iki yetiskin okuyan cocukla kaldi
Ev kardesinindi kira sorunu yoktu
Kayinvalide surekli ona yardim etmemizi istedi
Elimden geleni yaptim
Fitre zekat sadaka niyetine ciddi paralar yolladik kvalide araciligiyla
Yillar gecti,cocuklar is guc sahibi oldu
Bizde onlarin oldugu sehre,bir ust katlarinda oturan kaynimi ziyarete gittik
Teyze bizi bir kahve icmeye bile evine davet etmedi
Yalniz ben gonderdigim paranin kendisine ulasmadigi,kvalidemin parayi ic ettigi suphesini de yasadigim icin ( sonradan tabi)
Bisey diyemiyorum
Sizde de boyle bi olasilik var mi