- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
bahcede dolanirlar onlar tabi etrafi kapatmalisiniz disri cikmamasi icinBizim bahçe küçük kocaman olsa valla beslenecek de kim bakacak tavuklara:) bende çalışıyorum kaynanam çocuğuma bakacak
sagolasın yorumun için ..asıl sorun ne biliyormusunz 2000 tl ile de gecinen bizdik çünkü idare edebilen ay sonunu getiren ve o halimize göre şimdi en azındna 1 çeyrek atmak isterdm 2850 tl ile.. cünkü bir anda 850 tl arttı gelirimiz.
dışarda yemek gezmek vs var ama öyle hani abartıldıgı gibi değilama işte 2000 tl ile idare edebiliyodunuz ancak. 2850 tl ile yaşamaya başladınız az buçuk. yanılıyor muyum. şimdi geliriniz 1500 olsa yine idare edersiniz ama onun adı yaşamak olmaz ki. birikim yapmak evet iyidir. ama olmayınca olmuyor. şu an ne lüksün var ki kısacaksın? saydığın masrafların hepsi zaruri. dışarda yemek, sinema, gezi vs ben göremedim. çocuğuna kışlık almışsın, ondan mı kısacaksın? olmuyosa zorlama, canını da sıkma.
Sadece bahçede beslenen tavuk yem yumurtası oluyor gibi daha büyük yere salması lazım ki soluyan salyagoz felan bulup yiyecek:) ben biliyorum öyle büyüdüm bahçeden dışarı salardik biz ne varsa bulup yerlerdi akşam olunca eve donerdibahcede dolanirlar onlar tabi etrafi kapatmalisiniz disri cikmamasi icin
biz kucui bi ilcedeyiz yani oyle avm ye falan gitme durumumuzda yok butun para market harcamalarina gidiyor.ya biz tutumlu degiliz ya hersey cok pahali.kredi kartınında asgarisini ödeynce faiz biniyor ama ne yazık ki
sizin bahcede de bulurlar onlari ot yik muSadece bahçede beslenen tavuk yem yumurtası oluyor gibi daha büyük yere salması lazım ki soluyan salyagoz felan bulup yiyecek:) ben biliyorum öyle büyüdüm bahçeden dışarı salardik biz ne varsa bulup yerlerdi akşam olunca eve donerdi
Olsa iyi de komşular rahatsız olur burası dandik mahalle. Tavuk felan beslenemez komşu bahçeye atlar yer ee şikayet eder komşu.:) O yüzden olmuyor burda:) yani dediğim gibi ciftlik ev olmasi lazım benim hayalim çiftlik ev almak onu da artık emekli olunca:)sizin bahcede de bulurlar onlari ot yik mu
bakıcı ücreti ayrılınca elimize dediğiniz gibi 2850 tl kalıyor ama eşim diyor ki sen calısmadan evvel 200 tl ile gecinen insanlardık şimdi 2850 tl nereye ucuyor
insaAllah ❤❤Olsa iyi de komşular rahatsız olur burası dandik mahalle. Tavuk felan beslenemez komşu bahçeye atlar yer ee şikayet eder komşu.:) O yüzden olmuyor burda:) yani dediğim gibi ciftlik ev olmasi lazım benim hayalim çiftlik ev almak onu da artık emekli olunca:)
internet sitesinden bende alışverişi düşündüm lakin civilin kalıplarini felan bilmiyorum mesela civil lcw göre cok uygun ama kalıpları nasıl birde görmediğim birşeyi almakta istemiyormm ah bizim burda lcw dan başka secenek yokİnternetten alışverişi deneyebilirsiniz mesela.Ayrıca kredi kartı kullanmayarak kontrolü sağlayacağınızı düşünüyorum.
Ben hep..burada.com dan aylık ultra avantajlı bez alıyorum 5 beden 132 adet var içinde 57,90 fiyatı.koli içinde 4 paket var.
Islak mendili de aynı şekilde alırım.Misal geçende kızıma 2 kazak 5 kışlık örgü tayt ve 4 lü pakette ıslak mendil aldım kargo dahil 93 tl ödedim.(Civilim den aldım).Islak mendil sleppy marka ve 7,90 dı fiyatı sanırım.
Ayrıca alışverişinizi liste dahilinde yapabilirsiniz liste oluşturmak en güzeli.
Kıyafeti lcw yerine soobe,civil,cimcime bebe gibi mağzaların internet sitesinden de yapabilirsiniz.Ayakkabı vs ben sanbe alıyorum çok kaliteli ve uygun.Ayrıca problem vs olursa çok ilgililer.
Sigarayi biraksin poğaça da evde yapilsin. En fazla bu kadar kısilabilir ki siz zaten yeteri kadar kontrollüsunuz keske sizin kadar tutumlu olabilsem. Bide lwc outletden alisveris yapin cok guzel urunler daha uyguna geliyorbırakamıyormuş
kiramız 450 tl bu arada.. haklısınız cok olabilir .. bende yanlışımızı bulmaya calışıyorum su anKüçük yerde yaşadığınız için bana çok geldi, ben İstanbulda kirada yaşıyorum sadece fatura+kiram 1500 her ay ama ona rağmen sizden 600 lira fazla harcıyorum ki ben istediğim her şeyi alırım. Ayrıca gelirimizde yüksek. Küçük yerde aylık 2850 bence de çok. Kiranız 350 lira yani. Resmen bedava gibi bi şey.
Yani gereksiz bir şeye de harcamıyosunuz ama bilemedim. Sanırım bu işin çözümü çeyreği alıp kenara atacaksınız. Geri kalanı yettireceksiniz. Yoksa para illa ki gidiyo bi yerlere. Dediğimi bi deneyin isterseniz.kiramız 450 tl bu arada.. haklısınız cok olabilir .. bende yanlışımızı bulmaya calışıyorum su an