Biz Nerde Hata Yapıyoruz Anlamadık Gitti.. !

bu arada zaten bu ay ekstra sünnet ilaç ve kışlık masrafı çıkmış

yani esasen çok çok iyi durumda olmuşsunuz ki

kış gelince bize 300 altı doğalgaz 100 altı elektrik gelmez mesela
sormayın kış için bizimde öyle kombi masrafı+ elektirik yükselir ah ah cidden hayat cok pahalıymş meğerse bende kendime kızıyordum

oha ya napıyor bunlar cıldırmış mı aman allahım ben lcw dan aldm botunu canm allahtan lcw bu olaylarda pahalı değil eşimin botunuda 150 tl almıştık aman siz nerde yaşıyorsunuz böyle ben şok

Gayet idare ediyorsunuz, ev kira, bakıcı masrafı, zaten çocuk dediğin başlı başına masraf... Eve girenin yarısından fazlası gider zaten. Araba var diyorsunuz, o da yer sürekli.

Anlattığınız harcamalar da makul, sıfır lüks yani; hiç mi kuaför masrafınız vb olmuyor? Az bile.
Çok tutumlusunuz. İlla birikim diyorsanız da kuzenlere plazmalar vb. almayacak, araba modelini yükseltmeyeceksiniz yani şu tabloda.

Valla tekrar tekrar okuyup masallah dedim size ve kendimi cok yetersiz buldum. Evime giren parayi yazmaya utandim ve bizde hep eksideyiz. Hersey gonlunuzce olsun insallah

oha ya napıyor bunlar cıldırmış mı aman allahım ben lcw dan aldm botunu canm allahtan lcw bu olaylarda pahalı değil eşimin botunuda 150 tl almıştık aman siz nerde yaşıyorsunuz böyle ben şok
bende kiza 40 tl ye bot aldim da esime bak cok ucuz ve kliteli dedim onun dedigi uguz mu olur ben bi dugunde ayakkabiya 40 tl vermistim

bizde de ayni durum var her ay 850 kredi kartina gider.gerci burdakileri okuyunca azmis biz butun harcamalari ordan yapiyoruz.

ve aldıklarımı inan yazsam cogu kişi bu parayla alınanlara şok olur zaten

Öyle canım diyorum ya bizi bilenler de sene niye üzerine ferace almıyorsun der ama bilmiyor ki bileziklerimi hep bozdurduk krediler o bu müşteri yeri geliyor vermiyor bu ay mesela sıkıştık resmen iki iki müşteri borcunu ödemediği için.

kuzenide bana tv değerinde bilezik takmıştı düğünümde.

Hmmm anladım

Bizim burda 3 lira felan hormonlu bide.:/ Organik satılmıyor hiç bı yerde ne yazık ki

Sırf o yüzden kavonoz yaptım ben 1 kasa

Hea bende hep büyük giyindim küçükken .d ayağım 37 numara idi annem 38 alırdı ayağımda bir daha büyümedi öyle büyük giyindigimle kaldı .d

bende cok müsrifim sanrm diye kara kara düşünüyorum su an cıldırmak üzereyim en azından 1 çeyrek atabilsem cok iyi olacak ama yok olmuyor kafayı yiyeceğim.
canım ekonomi finans bölümünde birikim konuları var herkes birbirini gaza getirip 3-5 de olsa birikim yapıyor. onları takip et sen de mesaj at. benim önerim eşinin maaşı yattığı anda kenara bir çeyrek at. sonra kalan para ile geçinmeye çalış. ay sonunda para kalırsa biriktiririm deme. önden al ki o parayı yok gibi say.
veya bes e girin maaştan otomatik her ay 100 tl kesilsin o para sizin elinize geçmesin bile. birkaç sene içinde birikmiş paranız olur

kuaför masrafım sadece kaş bıyık 2 ayda bir kesim oluyor canım onun harici saçımı felan kendim evde boyarım..
plazma olayını acıkamştm kuzeni düğünümde bilezik taktı bizde o değerde ihtycı olan plazmayı aldık
arabayı yükseltmek istememizin nedeni ise en azından yatırım olsun paramız biriksin diye..

bende kiza 40 tl ye bot aldim da esime bak cok ucuz ve kliteli dedim onun dedigi uguz mu olur ben bi dugunde ayakkabiya 40 tl vermistim
bende ogluma 40 tl aldım.. vallahi bot fiyatlarını duynca dudaklarım ucuklar gibi oldu ha bide erkek bebekler için kot gömlek takımları felan resmen para tuzagı .. yazın düğünlerde giyiyor da ksın cocuguma neden dünya para veripde o rahatsız şeyleri alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…