- 6 Mayıs 2012
- 92
- 0
- Konu Sahibi yuvarlakpopo
merhaba bayanlar.sıkıntılarımda ilk koştuğum yer burası.şimdiden hepinize teşekkür ederim.sorunum evliliğim.eşime aşık olarak evlenmedim ama çok güvendiğim için evlendim.beni yanıltmadı güven konusunda gerçekten düzgün bir insandır.fakat çocuğum doğduğundan beri bir de hamilelik süresince ayrı yatıyoruz.beraber yatmayı şu anda hiç istemiyorum ondan da öyle bir yakınlık talep vs yok zaten.bana hiç bir zaman çekici gelmedi kendisi fakat doğum sonrasında acayip soğudum.adamın herşeyi batıyor.yürümesi,konuşması hareketleri giyimi..o kadar sinir oluyorum ki tahammül edemiyorum.çok tartışıyoruz sürekli gergin bir ev ortamı var.ne kadar knuştuysak aşamadık bu durumu.ailesini anlatmıştım zaten onlardan da nefret ediyorum görmek bile istemiyorum.Bunu kendisine de söyledim.Bişey yapmasını beklemiyorum ailesi sonuçta ama ben artık aynı çatı altında yaşamak istemiyorum.Kocam olarak göremiyorum elini bile tutmak istemiyorum o derece koptuk.Garip olan o da bu durumu kabullenmiş sanırıım hiç yanaşmıyor.Hiç birşey paylaşmıyıruz,konuşmuyruz tek yaptığımız tartışmak.Bana ne olur akıl verin.