• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz geldikkkkkkk

Bebixsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2006
602
3
96
İstanbul
20.02.2009 tarihinde kızımız BETÜL NERİS aramıza katıldı.Allah'a binlerce şükürler olsun onu bize verdiği için.Allah isteyen herkese nasip etsin,olanlara da sağlıcakla büyütmek nasip etsin.

Gözünüzaydın canım
Allah analı babalı büyütmeyi kısmet etsin
sağlıklı, mutlu, başarılı sevgi dolu ve uzun bir hayatı olsun

çokgeçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inş. eşini seni tebrik ederim .
darısı diğer hamişlerimizin başına inşallah..
benim kızımla aynı tarihde dünyaya gelmiş senin meleğinde.

Hepinize çok teşekkür ederim.Ben de doğum hikayemi yazacaktım ama belki sonra.epidural sezeryan oldum dr.2 tane sakinleştirici yaptı galiba onun etkisiyle pek birşey hatırlamıyorum.zaten doğum 20 dk sürdü.ama rahattı çok şükür epidurali tavsiye ederim.

20.02.2009 tarihinde kızımız BETÜL NERİS aramıza katıldı.Allah'a binlerce şükürler olsun onu bize verdiği için.Allah isteyen herkese nasip etsin,olanlara da sağlıcakla büyütmek nasip etsin.

allah bağışlasın... sağlıkla büyütün inşallah...

Bebişim;ALLAH(CC)hayırlı evlat olmasını nasip etsin,hayırlı,bereketli,sağlıklı,huzurlu, sevdikleriyle ve sevenleriyle dolu bir ömür nasip etsin inşallah(amin).Maşallah kızımıza artık 3.ayında.Burada anca bugün buldum,geç oldu ama öncesinde öğrendiğimde tebrik etmiştim.Bir de burada yazmak istedim.(Âdet yerini bulsun.) a.s.

çok sağol maydanozum,Allah razı olsun,güzel dileklerin için.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.sende kızını güle güle büyüt canım.valla özlemişim senle sohbet etmeyi.

Back