Biz duruyorken..

alakasız olacak ama erkek arkadaşınız ne iş yapıyor
eğer iyi bir işi varsa baban verir engel olmaz bence

Ben de benden once kardeslerime yol verdim evlenin diye. Hayir sirayla evlilik mi olurmus sirasi gelen kismeti gelen evlensin iste. Ablalarin ne kadar bencil ve cahilce dusunuyorlar. Yazik boyle ablalik mi olur? Evet evlenmeyi dusunseler kirilmalarini uzulmelerini anlarim ama düşünmüyorlarmis.

Allah sana sabir versin. Ablalarin abla olamamislar.

Ben de benden once kardeslerime yol verdim evlenin diye. Hayir sirayla evlilik mi olurmus sirasi gelen kismeti gelen evlensin iste. Ablalarin ne kadar bencil ve cahilce dusunuyorlar. Yazik boyle ablalik mi olur? Evet evlenmeyi dusunseler kirilmalarini uzulmelerini anlarim ama düşünmüyorlarmis.

Allah sana sabir versin. Ablalarin abla olamamislar.

aminn teşekkür ederim.. maalesef öyle ablalarımla zaten abla kardeş olamadım olamayacağımda..

Bence kiskanip icine kurt düşürmusler babanin boyle bir fikri olacagini nerden cikardin 40 ina gelirsin onlar ha evlendi ha evlencek derken cok sacma yani.

Halk arasinda kucuk buyukten once evlenirse,buyuk artik evlenemez gibi bi inanis var.
Benim 2 arkadasim vardi ablalarinin yaslari 37 falan. Acik acik soyluyolardi 'siramizi vermiyoruz' diye.
Ne garip isler.

Halk arasinda kucuk buyukten once evlenirse,buyuk artik evlenemez gibi bi inanis var.
Benim 2 arkadasim vardi ablalarinin yaslari 37 falan. Acik acik soyluyolardi 'siramizi vermiyoruz' diye.
Ne garip isler.

sanki küçük evlenmeyince büyük evlenebilcekmiş gibi ne saçma şeyler ya uuff..

Babaniz bu ise cok sevinecek. Hangi baba ister uc kizi da evlenmek istedigi halde evlenemesin. Ablanlari beklersen daha cok bekleyecegini de biliyor. Inan bana hic bir sorun olmayacak. Onlar ablalarinin kendi kuruntulari.

Aranizda birer ikişer yaş olsa bir nebze anlarım belki ama artık onlar 30-35 yaşına gelmışler ortada aday bile yok .. beklemek mantıksız bence baban boyke birsey istemez

Babaniz bu ise cok sevinecek. Hangi baba ister uc kizi da evlenmek istedigi halde evlenemesin. Ablanlari beklersen daha cok bekleyecegini de biliyor. Inan bana hic bir sorun olmayacak. Onlar ablalarinin kendi kuruntulari.

ne yazıkki annemde böyle söylüyor.

Aranizda birer ikişer yaş olsa bir nebze anlarım belki ama artık onlar 30-35 yaşına gelmışler ortada aday bile yok .. beklemek mantıksız bence baban boyke birsey istemez
İNŞALLAH dediğiniz gibi olur.. ortada aday yok ama annem bekle belki kısmetleri çıkar diyo..

Şaka gibi..Evlenselermiş o zaman ne yani beklemek zorunda mısın..Yok böyle bir mantık.Kimseden birşey bekleme kendin konuş babanla.Cok bencilmiş ablaların yada kıskanc mı demeliydim.?

ablalariniz tam evlenme yasinda
biri yorumunda onlar gibi evdemi kalacaksin demis
hayret yazik valla
evlilik icin 30 -35 yas uygun yaslar ama sizin icin cok erken daha
ablalariniz icin hayirli insanlar cikar karsilarina insallah
erkek meraklisi olmadiklari icin ilk gördüklerine atlamamislar
tebrik ederim
atlayanlarin hallerini okuyoruz burada
ben 29 yasinda evlendim
erken evlenmisim bende

ablalariniz tam evlenme yasinda
biri yorumunda onlar gibi evdemi kalacaksin demis
hayret yazik valla
evlilik icin 30 -35 yas uygun yaslar ama sizin icin cok erken daha
ablalariniz icin hayirli insanlar cikar karsilarina insallah
erkek meraklisi olmadiklari icin ilk gördüklerine atlamamislar
tebrik ederim
atlayanlarin hallerini okuyoruz burada
ben 29 yasinda evlendim
erken evlenmisim bende

Evde kalmış demediler evde mi kalacaksın dediler çünkü evlenmeyi düşünmüyorlar hayatlarında kimse yok.
Erkek meraklısı olup olmamakla da alakası yok kısmet bu işler kimi 18 yaşında bulur evleneceği insanı kimi 40 yaşında.
Ben sadece bana engel olmalarına anlam veremediğim ve üzüldüğüm için yazdım bu yazıyı..

Ben 24 yaşındayım sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz seneye.
Ama iki tane de ablam var 30 ve 35 yaşlarında.
Kısmet olmadı evlenemediler. Babamın sevgilimden haberi yok ama söylediklerine göre onlar gitmeden babamın beni evlendirmeyeceğini düşünüyorlar.Annemde aynı fikirde..
Bana da babamla biz konuşuruz sen rahat ol demediler çok kırıldım hemde çok..
Bende kendim dedim babam sizi öne sürüp beni vermeyeceğini söylese bir şey demeyecek misiniz dedim. Ablamlarımdan biri biz evlenme meraklısı değiliz git evlen söyleriz merak etme dedi.
O kadar çok kırgınım ki ona hala..Bir anlık sinirle mi söyledi bilmiyorum ama çok kırgınım..
Bunun evlenme meraklılığıyla ne alakası var ki sevmek suç mu?
Babam öyle yaparsa ne yapıcam ben?
Baban böyle bişey demez merak etme, 3 kızı da başına kalsın istemeyecektir :KK66:

Ablaların da tuhafmış yanii. Hiç takma kafana. Gerekirse babanla kendin uygun bir dille konuşursun.

Diyecek bir şey bulamıyorum bu durumda. Sevgilin iyi biriyse kimse kırılacak üzülecek diye mutluluğunu erteleme derim ben.

mutluluğumu ertelemeyi zaten hiç düşünmüyorum sadece onları üzecek şeyler söylemek istemiyorum ama zaten kararımda kesinim onlarda zamanla alışacaklar..

X