Biz duruyorken..

Babanın sana böyle bi haksızlık yapcağını sanmam. Sonuçta onların evlenmemelerinden sen sorumlu degilsin. Ceremesini de sen çekemezsin

Belki ablaların ufak çaplı bozuluyorlardır bu duruma. Allah hepsine hayırlı kısmetler versin. Yaşın normal baban sağlıklı düşünceye sahipse bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.

Bu çok mantıksız olur. Benim kız kardeşim çok küçük yaşta evlendi. Biz eşiyle evlenmesini istemediğimiz için annem sen bir konuş sıramı vermiyorum de, dedi. Ben de evlenmesin diye gittim konuştum. Kusura bakma seni beklersem evde kalırım dedi, gitti 19'unda evlendi. Aramızda bir yaş var :KK70:Ablalarını bekleyecek değilsin canım. Yaşın çok küçük de değil. Baban da öyle söylerse, kimseyi bekleyemem de. Beklemek zorunda da değilsin zaten.

öyle diyemem ben kırılırlar çünkü yaşları yakın degıl bana sonuçta. bende öyle düşünüyorum ama annem ve ablalarm öyle düşünmüyor..

Babanın sana böyle bi haksızlık yapcağını sanmam. Sonuçta onların
evlenmemelerinden sen sorumlu degilsin. Ceremesini de sen çekemezsin

umarım öyle olur..
Belki ablaların ufak çaplı bozuluyorlardır bu duruma. Allah hepsine hayırlı kısmetler versin. Yaşın normal baban sağlıklı düşünceye sahipse bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.
aminn İNŞALLAH.. umarım babam sorun çıkarmaz..

Abi me 15 yıl önce bi kız istemiştik
Önün de ablası var diyip reddettiler:confused:
Şimdi abla kardeş ikisi de hala bekar
Abla biraz çirkin dı kardeş te aksine güzel di Abi'm evlendi 2 çocuk sahibi oldu onlar hala ablayı önce evlendirmenin derdindeler:KK59:

Sen de beni örnek ver. Ben de ablalarimdan once evlendim ve ben evlendikten sonra onlarin kismeti acildi tek tek gittiler. Bunu soyle :-) :-) :-)
Abla bu ya ne bileyim. Benim ablalarim kendi dugunleriymis gibi ilgilendiler Allah razi olsun. Bir kere uzulmediler beni uzmediler. Bastan sona her seyimi yaptilar. Rabbim binlerce kere razi olsun..

abla bu yaa abla
ama bence abla olamamislar iste
insan kardesinin mutlulugunu ister daha, evlenecek olan evlenirdi 35 yasina kadar afedersin ama kendileri evde kalmis, seninde o yasa kadar beklemeni mi istiyorlar acaba, bak biz 35e geldik sende gel bu yasa diye

dinleme ablalarini, evet evlenme meraklisiyim ben genc anne olmak istiyorum de

Abi me 15 yıl önce bi kız istemiştik
Önün de ablası var diyip reddettiler:confused:
Şimdi abla kardeş ikisi de hala bekar
Abla biraz çirkin dı kardeş te aksine güzel di Abi'm evlendi 2 çocuk sahibi oldu onlar hala ablayı önce evlendirmenin derdindeler:KK59:

bende bundan korkuyorum zatenn.. :KK43: ilk istediğinz abla kardesler kac yasındaydı?

Sen de beni örnek ver. Ben de ablalarimdan once evlendim ve ben evlendikten sonra onlarin kismeti acildi tek tek gittiler. Bunu soyle :-) :-) :-)
Abla bu ya ne bileyim. Benim ablalarim kendi dugunleriymis gibi ilgilendiler Allah razi olsun. Bir kere uzulmediler beni uzmediler. Bastan sona her seyimi yaptilar. Rabbim binlerce kere razi olsun..

ne şanslısınız ben daha iş ciddiye binmeden üzülmeye başladım. bende öyle düşünüyorum belki ben gittikten sonra kısmetleri açılır diye. siz kaç yaşında evlendiniz ? ablalarınız kaç yaşındaydı?

abla bu yaa abla
ama bence abla olamamislar iste
insan kardesinin mutlulugunu ister daha, evlenecek olan evlenirdi 35 yasina kadar afedersin ama kendileri evde kalmis, seninde o yasa kadar beklemeni mi istiyorlar acaba, bak biz 35e geldik sende gel bu yasa diye

dinleme ablalarini, evet evlenme meraklisiyim ben genc anne olmak istiyorum de

Bende anlamadm zaten ablamlarlaa öyle abla kardes olamadık tam olarak gdip derdimi anlatmam mesela.. Ama destek olmalarını bekliyordum tek başıma kaldım öyle..

bende bundan korkuyorum zatenn.. :KK43: ilk istediğinz abla kardesler kac yasındaydı?

ne şanslısınız ben daha iş ciddiye binmeden üzülmeye başladım. bende öyle düşünüyorum belki ben gittikten sonra kısmetleri açılır diye. siz kaç yaşında evlendiniz ? ablalarınız kaç yaşındaydı?

Hic uzulmeyin. Ben de buna inandim cidden. Belki siz vesile olacaksiniz. Ben nisanlandigimda 22 yasindaydim. Evlendigimde 23. Ablalarim da biri 25 yasinda nisanlandi su an 27 yasinda nisanli daha evlenmedi nisanlisinin isi dolayisiyla. Diger ablam 29 yasindaydi evlendi su an hamile şükür.

Hic uzulmeyin. Ben de buna inandim cidden. Belki siz vesile olacaksiniz. Ben nisanlandigimda 22 yasindaydim. Evlendigimde 23. Ablalarim da biri 25 yasinda nisanlandi su an 27 yasinda nisanli daha evlenmedi nisanlisinin isi dolayisiyla. Diger ablam 29 yasindaydi evlendi su an hamile şükür.

yaşlarıda çok yokmuş aslında bendeki gibi bi durum varmıs ama babanız ne guzel ablanları bekle dememıs ne şanslınız :)
annem bana belki bi kısmetleri çıkıcak dur bekle diyo düşünün yani..

yaşlarıda çok yokmuş aslında bendeki gibi bi durum varmıs ama babanız ne guzel ablanları bekle dememıs ne şanslınız :)
annem bana belki bi kısmetleri çıkıcak dur bekle diyo düşünün yani..

Babam rahmetli oldu da. Abilerim falan karsi gelir saniyordum. Bizde de oyle büyük dururken kucuk evlenmez. Ama demekki nasipmis ki herkes gayet olumlu yaklasti. Neden olmasin dediler. Sukur evlendim yani.
Siz ciddi adimi atmaya yanasin bence izin verirler. Onlar ömür boyu evlenemezse siz de mi evlenmeyeceksiniz? Sacma bir sey bu..
Allah hayirlisini versin

Benim babamda ablani boşver sen evlen diyo ablam 28 yaşında bende o dururken evlenmeyi hiç istemyrm ama bence baban evlenemene bişey demez. Ablana kırılma evlenmedikleri icinmidir niyedir bilmyrm ama bu konularda ister istemez çok agresif oluyorlar.

Babam rahmetli oldu da. Abilerim falan karsi gelir saniyordum. Bizde de oyle büyük dururken kucuk evlenmez. Ama demekki nasipmis ki herkes gayet olumlu yaklasti. Neden olmasin dediler. Sukur evlendim yani.
Siz ciddi adimi atmaya yanasin bence izin verirler. Onlar ömür boyu evlenemezse siz de mi evlenmeyeceksiniz? Sacma bir sey bu..
Allah hayirlisini versin

İNŞALLAH dediğiniz gibi olur..

Benim babamda ablani boşver sen evlen diyo ablam 28 yaşında bende o dururken evlenmeyi hiç istemyrm ama bence baban evlenemene bişey demez. Ablana kırılma evlenmedikleri icinmidir niyedir bilmyrm ama bu konularda ister istemez çok agresif oluyorlar.
Maalesef öyle ya empati kuramıyorlar..

evlilik kader işidir yaşa bakmaz ki. bunu söylemeliydiniz ablalarınıza

beni sinirlendiriyorlar biz duruyorken babam seni vermez diye. hiç destek olmuyorlar. biraz olsun anlayışlı olabilseler herşeymi paylaşabilsem konuşabilsem anlatabilsem..

Ben bu sıra olayını hiç anlamıyorum zaten. Neden ben ablamı beklemek zorunda kalayım ki sevdigim adamla hayatımı birlestirmek icin

X