- 1 Mayıs 2015
- 28
- 3
-
- Konu Sahibi aptalsaptal
Profilde neden 41 yasinda yaziyo sizin
Bencilmiş ablaların,onları beklemek zorunda değilsin.Ben 24 yaşındayım sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz seneye.
Ama iki tane de ablam var 30 ve 35 yaşlarında.
Kısmet olmadı evlenemediler. Babamın sevgilimden haberi yok ama söylediklerine göre onlar gitmeden babamın beni evlendirmeyeceğini düşünüyorlar. Bana da babamla biz konuşuruz sen rahat ol demediler çok kırıldım hemde çok..
Bende kendim dedim babam sizi öne sürüp beni vermeyeceğini söylese bir şey demeyecek misiniz dedim. Ablamlarımdan biri biz evlenme meraklısı değiliz git evlen söyleriz merak etme dedi.
O kadar çok kırgınım ki ona hala..Bir anlık sinirle mi söyledi bilmiyorum ama çok kırgınım..
Bunun evlenme meraklılığıyla ne alakası var ki sevmek suç mu?
Babam öyle yaparsa ne yapıcam ben?
sanki bütün profil bilgileri doğru mu :)Profilde neden 41 yasinda yaziyo sizin
yaşları itibariyle ve kndilerinden küçüğünün bir hayal gerçekleştirmesi anı itibariyle ablalarınızdan çok iyi tepki beklemeyin bence :)Ben 24 yaşındayım sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz seneye.
Kısmet olmadı evlenemediler. Babamın sevgilimden haberi yok ama söylediklerine göre onlar gitmeden babamın beni evlendirmeyeceğini düşünüyorlar. Bana da babamla biz konuşuruz sen rahat ol demediler çok kırıldım hemde çok..
Bende kendim dedim babam sizi öne sürüp beni vermeyeceğini söylese bir şey demeyecek misiniz dedim. Ablamlarımdan biri biz evlenme meraklısı değiliz git evlen söyleriz merak etme dedi.
O kadar çok kırgınım ki ona hala..Bir anlık sinirle mi söyledi bilmiyorum ama çok kırgınım..
takmamaya çalışıyorum ama korkuyorumda babam öle yaparsa diye arka çıkacak gibi değiller çünkü. destek olmuyorlar bana.sanki bütün profil bilgileri doğru mu :)
benimki de gerçekten farklı :)
konu sahibi, babanın, ablanları öne süreceğini sanmam mantıklı bir insansa.
sonuçta herkes evlenmek zorunda değil ve sen de onları beklersen yandın.
yaşın da normal en erken 25 yaşında evlensen senin de yaşın gelmiş neredeyse.
ablanları takma bence hiç.
ister istemez içerliyorlardır kırılıyorlardır ve kıskanıyorlardır bu duyguları normal. ama artık sırayla evlilik diye bir şey kalmadıki. babanız kızım ablanlar evlenene kadar sen sevgilinle gez toz demeyeceğine göre.. içiniz rahat olsun.
evlenmeyi seneye düşünüyoruz ama bu sene tanışma nişan düşünüyoruz o yüzden taktım kafaya.Daha vaktin var seneye düşünüyorsunuz daha. Vakti gelince olur sıkıntı etme
umarım sonradan düzelirler..Bence takma, su akar yolunu bulur. Ablalarının davranışları hevesini kırmasın.
Yaslariniz kucuk olsa en buyugunuz 25 yasinda olsa bi nebze anlarim bu korkunu ama ablanlarin yasi 30 35 ve onlerinde evlilik plani bile yokken boyle sacma biseyi onune surmez baban merak etme
Bu çok mantıksız olur. Benim kız kardeşim çok küçük yaşta evlendi. Biz eşiyle evlenmesini istemediğimiz için annem sen bir konuş sıramı vermiyorum de, dedi. Ben de evlenmesin diye gittim konuştum. Kusura bakma seni beklersem evde kalırım dedi, gitti 19'unda evlendi. Aramızda bir yaş varBen 24 yaşındayım sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz seneye.