maşallah yaaaherşey çok güzel
tupper koleksiyonu yapmışsın resmen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah yaaaherşey çok güzel
tupper koleksiyonu yapmışsın resmen![]()
Masallah, hersey fazla fazla yapilmis.. Allah bozmasin![]()
köşe takımı çok güzelmiş mutluluk eksik olmasın evlerinden![]()
mobilyaalrınızda ceyiz esyalarınızda özenle secilmis güle güle kullanın
Allah kardeşinizi bir ömür boyu mutlu şekilde yaşamayı nasip etsin inş.. bende yatak örtüsü alıcam beyaz tüllü olanın markası ne acba? birde fiyatını nekadara aldınız?
oh oh maşallahhhhh :)o yeşil life bayıldım ehıehı cok espiriliymiş ya tek taşı bıle var cok yaratıcı ya:)
birde o beyaz çelik tabakla vazo çok şıkmış gule gule kullansınlar inşlaahh
çok beğendim bende canım allah mesut etsin kardeşinibişi sorucam canım kahvaltı takımı hangi marka ve ne kadar almıştınız söyliyebilir misin ?
Masallah! gule gule, huzur icinde kulansin kardesin! ama inanilmaz cok islemeler, havlular fallan fillan var. kardesinin ceyizinden tam bir bakal acilir:) bu arada biraz morelim bozuldu:$ cunku benim 22 esarp, 22 patik, tantel istemedim zaten kulanmam diye onlar ablamlara kaldi:)) birde 22 havlu bukadar galiba hatirladigim kadariyla ha hatira kalsin diye buyuk masa ortusu, ve yastiklar icin kilif istedim.. belki pardak kilifliginida alacagim.. ama bunlari gorunce yanlismi yapiyorum dedim yoksa alip yine pismanmi olurum bilmiyorum her iki tarafda ayni cikiyor:)) neyse ama burda gorduklerim cok cici seyler...Allah mutlu etsin!
dekoreko'dan almıştık canım 149 TL ama kalkmıştır şimdi. Markası BlueWooden
Amin canım çok sağol. Benim düğünüm de seneye inşallah ben de siteye çeyizimi sereceğimKullanılmasa en azından kullanılmayacağı düşünülse bile hepsinin vakti zamanı kullanılacak yeri geliyor. Yapan olursa kesinlikle al ve ablan da dahil olmak üzere kimseye verme
Çeyiz işi ince iş Allah her kız ailesine yardım etsin biz kurtardık şimdilik. Rabbim seni de mutlu mesut etsin canım.