- 12 Haziran 2012
- 678
- 0
-
- Konu Sahibi CINARINANNESI
ev zaten küçük koyacak yer de yok aslında ama bazı kullanılmış olmasına ragmen temiz eşyalara rastlıyorum burda kaçırmak istemiyorum çünkü zamanı geldiğinde hemen bulamam gibi geliyor..gerçi bebek neye ihtiyac duyacak hiç belli değil..daha doğmadan bebek arabası aldım hiç kullanamadım kış geldi :))
bende öyle yapmıştım. benden nacizhane tavsiye zamanı gelmeden hiç bir şey alma :)
ark dedıgı gıbı zamanı geldıgınde bulaazsak dıye dusundum bende kızım 3 aylık olucak daha cok var kullanmasına ama cok hosuma gıttı yurutec bende premature annesıyım 33 haftalık dogdu kızım 7 sene sonra geldı kuzum sukur cok badıre atlattık sımdı ıyıyız sende erken dogum yapmısın galıba degılmı
evet benim oğlum da 34 haftalık dünyaya geldi, 1 hafta yoğum bakım sonra uzamış sarılık. Bizde yaşadık bir şeyler. Ama hepsi geçti, geçiyor :) allah dermansız dert vermesin kimsenin evladına.
bu arada ozelden telefon numarmaı yazdım burdan da maıl adresımı yazıyım hangısını tercıh edersenız momolcuk53@hotmail.com yurutecınıze talıbız oglumla beraber
merhaba,
kusura bakmayın ataşehir de oturuyorum ben. bence kargosu biraz fazla tutar, çok uzak sayılmaz belki gelip alabilirsiniz.
Merhaba
Artık kullanmadığımız bazı eşyaları uygun fiyata elden çıkarmak istiyorum.
Chicco Polly çift kılıf mama sandalyesi, çok az kullanılmış. 125 TL
Avent Urban değişebilen kapaklı çanta, 3M Thinsulate ile 2 biberon sıcak veya soğuk taşınabiliyor. Ucunu bir yere taktırdım ama kapağı kapanınca görünmüyor. 50 TL
Bebek yatağı 60X120 ortopedik, iyi durumda - 50 TL
Graco bazalı ana kucağı. Arabanıza kemerle bazayı bağlamanız yeterli. Ana kucağı ona tek hareketle monte oluyor. 50 TL
Mycey emzirme yastığı 20 TL.
Mycey emzirme önlüğü 15 TL.
Kraft kanguru 20 TL
Kraft hem hoppla, hem yürüteç 50 TL
Fisher Price Yağmur ormanı dönence tertemiz 70 TL
toplu alımlarda indirm yapabilirim. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Büyük parçaları elde teslim etmek istiyorum.
Eki Görüntüle 597571 Eki Görüntüle 597570 Eki Görüntüle 597572 Eki Görüntüle 597573 ,Eki Görüntüle 597575 Eki Görüntüle 597576 Eki Görüntüle 597579 Eki Görüntüle 597580 Eki Görüntüle 597581 Eki Görüntüle 597582
Merhabalar,
eşimin kuzeninden mama sandalyesi gelmişti ama kılıfı yokmuş,chiccoyu aradım,eski bir model olduğu için artık bulamıycağımı söylediler
Sizin sandalye ne durumda ,katı gıdaya yeni yeni başlıyoruz ,süreci tamamlayana kadar idare eder mi bizi,yenisine çok para vermek istemiyorum ama almışken de iyi bişey olsun istiyorum ( çok şey istiyorum sanırım)
Merhaba
Artık kullanmadığımız bazı eşyaları uygun fiyata elden çıkarmak istiyorum.
Chicco Polly çift kılıf mama sandalyesi, çok az kullanılmış. 125 TL
Avent Urban değişebilen kapaklı çanta, 3M Thinsulate ile 2 biberon sıcak veya soğuk taşınabiliyor. Ucunu bir yere taktırdım ama kapağı kapanınca görünmüyor. 50 TL
Bebek yatağı 60X120 ortopedik, iyi durumda - 50 TL
Graco bazalı ana kucağı. Arabanıza kemerle bazayı bağlamanız yeterli. Ana kucağı ona tek hareketle monte oluyor. 50 TL
Mycey emzirme yastığı 20 TL.
Mycey emzirme önlüğü 15 TL.
toplu alımlarda indirm yapabilirim. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Büyük parçaları elde teslim etmek istiyorum.
Eki Görüntüle 597571 Eki Görüntüle 597570 Eki Görüntüle 597572 Eki Görüntüle 597573 ,Eki Görüntüle 597575 Eki Görüntüle 597576 Eki Görüntüle 597579 Eki Görüntüle 597580 Eki Görüntüle 597581 Eki Görüntüle 597582
sızınle alısverısten ve yurutecınızden cok cok memnun kaldık aslında canta da da gozum var kalıtesını bılemıcem ama cok dıosun telefonda dıcektım cekındım pazarlıgaaklım yurutecı baskasına kaptırmamakdaydı canta ıcın bana bısı soyler mısın
Simdi fark ettim, siz atasehirdeymissiniz. Benim evim kozyataginda; isyerim umraniye 'de; mama sandalyesi hala satilmadiysa atasehir civarindan elden teslim alabilirim. sizden haber bekliyorum...