Bebek İkinci El Biz büyüdük sıra sizde :)

bende neler dağıttım kullanmadan. Baktım burda herkes paylaşıyor bende paylaşmak istedim. Çünkü eksitmiyorlar bile. Benim şimdiki aklım olsa bir çok şeyi buradan sahibinden den filan alırdım.

bende öyle yapmıştım. benden nacizhane tavsiye zamanı gelmeden hiç bir şey alma :)

ark dedıgı gıbı zamanı geldıgınde bulaazsak dıye dusundum bende kızım 3 aylık olucak daha cok var kullanmasına ama cok hosuma gıttı yurutec bende premature annesıyım 33 haftalık dogdu kızım 7 sene sonra geldı kuzum sukur cok badıre atlattık sımdı ıyıyız sende erken dogum yapmısın galıba degılmı

Allah bagislasin, evinde saklayacak yerin varsa kacirma bence..hoppala ozelligi de varmis..5.5 ayliktan sonra hoppalasi kullanilir bence,tabi bebegin durumuna gore

evet benim oğlum da 34 haftalık dünyaya geldi, 1 hafta yoğum bakım sonra uzamış sarılık. bizde yaşadık bir şeyler. ama hepsi geçti, geçiyor :) Allah dermansız dert vermesin kimsenin evladına.

Yürüteç ve kanguru gitti.
Diğerleri hala satılık.........

Merhabalar,
eşimin kuzeninden mama sandalyesi gelmişti ama kılıfı yokmuş,chiccoyu aradım,eski bir model olduğu için artık bulamıycağımı söylediler
Sizin sandalye ne durumda ,katı gıdaya yeni yeni başlıyoruz ,süreci tamamlayana kadar idare eder mi bizi,yenisine çok para vermek istemiyorum ama almışken de iyi bişey olsun istiyorum ( çok şey istiyorum sanırım )

bence çok şey istemiyorsunuz.
Mama sandalyesi duruyor. Durumu gayet iyi bence sizin çocuğunuzdan sonra başka çocuk bile büyütebilir.

Bayanlar ilanım hala günceldir. Bazı parçalar satıldı, kalanlara talip yok mu?

sızınle alısverısten ve yurutecınızden cok cok memnun kaldık aslında canta da da gozum var kalıtesını bılemıcem ama cok dıosun telefonda dıcektım cekındım pazarlıga aklım yurutecı baskasına kaptırmamakdaydı canta ıcın bana bısı soyler mısın

Kalitesi ile ilgili hiç bir şüpheniz olmasın. Orjinal Avent, su geçirmez, biberon saklama yeri soğuk veya sıcak olarak 4 saat kadar koruyor, Alt açması, kirli torbası var.. netten bir bakın araştırın ben size gere kolaylığı yapmaa çalışırım. Sıfır fiyatı 160 TL civarı.

mama sandalyesi duruyor mu? ben umraniye tarafindayim, temiz durumdaysa gormek ve elden almak isterim, siz ne taraftasiniz? ozelden mail atamiyorum bu arada.

Simdi fark ettim, siz atasehirdeymissiniz. Benim evim kozyataginda; isyerim umraniye 'de; mama sandalyesi hala satilmadiysa atasehir civarindan elden teslim alabilirim. sizden haber bekliyorum...

merhaba,

yatak hariç bütün ürünler satıldı. O yüzden konuyu kapanmış kabul etmenizi rica ederim.

İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…