Bebek İkinci El Biz büyüdük sıra sizde :)

CINARINANNESI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
678
0
Merhaba

Artık kullanmadığımız bazı eşyaları uygun fiyata elden çıkarmak istiyorum.

Chicco Polly çift kılıf mama sandalyesi, çok az kullanılmış. 125 TL
Avent Urban değişebilen kapaklı çanta, 3M Thinsulate ile 2 biberon sıcak veya soğuk taşınabiliyor. Ucunu bir yere taktırdım ama kapağı kapanınca görünmüyor. 50 TL
Bebek yatağı 60X120 ortopedik, iyi durumda - 50 TL
Graco bazalı ana kucağı. Arabanıza kemerle bazayı bağlamanız yeterli. Ana kucağı ona tek hareketle monte oluyor. 50 TL
Mycey emzirme yastığı 20 TL.
Mycey emzirme önlüğü 15 TL.
Kraft kanguru 20 TL
Kraft hem hoppla, hem yürüteç 50 TL
Fisher Price Yağmur ormanı dönence tertemiz 70 TL

toplu alımlarda indirm yapabilirim. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Büyük parçaları elde teslim etmek istiyorum.
$DSC03889.jpg $DSC03890.jpg $DSC03875.jpg $DSC03876.jpg , $DSC03877.jpg $DSC03891.jpg $DSC03866.jpg $DSC03873.jpg $DSC03868.jpg $DSC03888.jpg

merhabalar nasılsın? kanguru için 15 lira versem uygun olurmu sizin için...

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. İyiyim. Umarım sizde iyisinizdir. Tamamdır :) Sizin için 15 TL.

bizde iiyiz tsk ederim.
yanlız bu sefer ücretinizi ptt ye yatırsam olurmu carsıya inemiyorum cocugu bırakıp. bankadan havale yaptırabilcm kimsede yok.
ben size özelden mail adresimi yazayım (sanırım hala özel msj hakkınız yok) siz ad soyad tc nosu birde hangi ptt subesine yatırmamı istersenz ücreti oranın ismini yazın ben yatıraym ücretnizi. tabi sizn için uygun olursa

bizde iiyiz tsk ederim.
yanlız bu sefer ücretinizi ptt ye yatırsam olurmu carsıya inemiyorum cocugu bırakıp. bankadan havale yaptırabilcm kimsede yok.
ben size özelden mail adresimi yazayım (sanırım hala özel msj hakkınız yok) siz ad soyad tc nosu birde hangi ptt subesine yatırmamı istersenz ücreti oranın ismini yazın ben yatıraym ücretnizi. tabi sizn için uygun olursa

benim için sorun olmaz. sadece bizim ordaki ptt nin hangi şube olduğunu öğrenmem lasım. birde e-mail adresinizi verirseniz size bilgilerimi gönderiririm.
sevgiler

yaa sizde anakucağı varmıs hem de bazalı, sizden oyuncak aldıgım zaman soracaktım keske sorsaymısım aldım çünkü :KK43:
yürüteç hoşuma gitti ama bebeğim 4 aylık erken dimi :)

yaa sizde anakucağı varmıs hem de bazalı, sizden oyuncak aldıgım zaman soracaktım keske sorsaymısım aldım çünkü :KK43:
yürüteç hoşuma gitti ama bebeğim 4 aylık erken dimi :)

bence erken. 7. aydan önce tavsiye etmiyorlar. ama bu aynı zamanda hoppala. yani yürüteç kısmını kitliyorsun hoplayıp duruyor :) ama onun içn de erken.

ev zaten küçük koyacak yer de yok aslında ama bazı kullanılmış olmasına ragmen temiz eşyalara rastlıyorum burda kaçırmak istemiyorum çünkü zamanı geldiğinde hemen bulamam gibi geliyor..gerçi bebek neye ihtiyac duyacak hiç belli değil..daha doğmadan bebek arabası aldım hiç kullanamadım kış geldi :))

X