biyomedikal mühendilsliğii????

istbl_elaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
44
3
86
Kırşehir
arkadaşlar ben fizik bölümü 3. sınıfım tekrar sınava girdim ve mimarlık yazıcam altınada biyomedikal mühendisliği. zaten 4-5 üniversitede var ama bazı duyumlar aldım lütfen bilen biri cevaplayabilirmi? bir doktor tanıdığıma sordum, biyomedikal müh. bitirince yurtdıişında mastr yapmdan hastanelerde işe başlayamazsın dedi, türkiyede mastr yapacak üni yokmuş öylemi gerçekten??bi fikri olan varsa lütfen yardım etsin tercihleri vericem bikaç günede. bu arada baya tutulan bir bölümmüş galiba. doktordan bile daha üstün konumdaymış hastanede ve çok kazanıyorlarmış. ama mastrı yurtdışında yapmak zorundaysam çok zor hiç yazmıycam.cvplarınız için şimdiden tşkler..

geç oldu ama belki bundn snra biyomedikal yazmayı düşünenler olur onlar için söylüyorm yurtdışında yok bi tek boğaziçinde yükseklisans yapıp çalışmayada başlarsn hastanelerde ki boğaziçi yani çok iyi kendin hastanede çalışmayıp bu tıbbi cihazların ticaretinide yapabilrsin benm babam doktor biyomedikalde yazdrdı terchlerime ki benim tercihlerim hep iyi bölümlerdi bana biyomedikal geldi ilerde baya öne çıkacağnı düşünüyorm şuan pek bilinmiyo ama

biyomedikal mühendisliği ile biyomühendislik ne kadar benzer meslekler? aynı yerde master yapıp aynı şekilde çalışabiliyolar mı

biyomedikal mühendisliği ile biyomühendislik ne kadar benzer meslekler? aynı yerde master yapıp aynı şekilde çalışabiliyolar mı

biyomuhendslık hakkında fikrim yok biyomedikal elektrik elektroniğin alt dalı gibi yani medikal aletlerde sağlık alanında yeterli olması için sırf bu iş için yeni açılmş bi bölüm biyomedikal benim ailem sağlıkçı onların ve üniv. de bi hocanında görüşünü aldım rehberlikçinn de tabi biyomedikale öncelik verdiler snra biyomuhendslık snra biyosistem dediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…