• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyokımyasal gebelık gecırenler buraya

meryem8456

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
44
0
16
Tekirdağ
arkadaslar 28 yasındayım ve 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı 3,5 cm çıkolata kıstım var uzunca bır doktor arayısından sonra en son doktorumu buldum ve tedavıye baslamaya karar verdım.Doktorum ekım ayı reglınden sonra gel rahım fılmını çekelım dedı.25/10/2012 tarıhınde regl olmam gerekıyordu.Fakat adetım gecıktı tam bes gun ve dayanamayıp test yaptım bellı aralıklarla 3 test yaptım uçunde de ıkıncı çızgı çok koyu olmamakla beraber çıktı ınanamadım.hamıleydım.sonra gectıgımız pazartesı hemen doktora gıttım kan testı yaptırdım.39,9 çıktı(bu arada sureklı kahverengı akıntım gelıyor bıraz belım agrıyor fakat yatıp uzanıp dınlenınce gecıyordu.)dr. daha yenı olusmaya baslamıs olabılır ıkı gun sonra tekrarlıycaz dedi.çarsamba regl oldum.Hemen dr umu aradım.Bıyokımyasal gelebelık olabılır dedı.Sonra bugun tekrar çağırdı.Tekrar kan testı odum degerlerım dusmustu.29,9 çıktı dr pazartesı ıçın randevu verdı tekrar kan testı ve vajınal yoldan ultrasona bakıcak.Sımdı sızlere sorum daha once basına boyle bırsey gelmıs olan varmı aranızda varsa ben sımdı hamıle mı kaldım neoldu dustuyse bıle sevınmelımıyım normal yollardan hamıle kalabılıyorum dıye ve acaba arkası gelırmı sızce tekrar hamıle kalabıırmıyım lutfen bana yardımcı olun....

cnm ben bu gebeliğimden önce kimyasal bir gebelik geçirdim drum bunun normal birşey olduğunu hatta çoğu kadının farketmeden bu şekilde kimyasal gebelik geçirdiğini sölemişti ben 1 ay sonra tekrar gebe kaldım ve şuan kucağıma almak için gün sayıyorum Allah sanada nasip etsin cnm

arkadaslar 28 yasındayım ve 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı 3,5 cm çıkolata kıstım var uzunca bır doktor arayısından sonra en son doktorumu buldum ve tedavıye baslamaya karar verdım.Doktorum ekım ayı reglınden sonra gel rahım fılmını çekelım dedı.25/10/2012 tarıhınde regl olmam gerekıyordu.Fakat adetım gecıktı tam bes gun ve dayanamayıp test yaptım bellı aralıklarla 3 test yaptım uçunde de ıkıncı çızgı çok koyu olmamakla beraber çıktı ınanamadım.hamıleydım.sonra gectıgımız pazartesı hemen doktora gıttım kan testı yaptırdım.39,9 çıktı(bu arada sureklı kahverengı akıntım gelıyor bıraz belım agrıyor fakat yatıp uzanıp dınlenınce gecıyordu.)dr. daha yenı olusmaya baslamıs olabılır ıkı gun sonra tekrarlıycaz dedi.çarsamba regl oldum.Hemen dr umu aradım.Bıyokımyasal gelebelık olabılır dedı.Sonra bugun tekrar çağırdı.Tekrar kan testı odum degerlerım dusmustu.29,9 çıktı dr pazartesı ıçın randevu verdı tekrar kan testı ve vajınal yoldan ultrasona bakıcak.Sımdı sızlere sorum daha once basına boyle bırsey gelmıs olan varmı aranızda varsa ben sımdı hamıle mı kaldım neoldu dustuyse bıle sevınmelımıyım normal yollardan hamıle kalabılıyorum dıye ve acaba arkası gelırmı sızce tekrar hamıle kalabıırmıyım lutfen bana yardımcı olun....

merhaba Meryem,bende 28 yaşındayım,1 yıldır korunmuyoruz,eylül ayında ben de öylesine bi test yapayım dedim,3 gün vardı adetime,sonra baktım hahif silik çizgi,inan 10 tane test yapmışım heyecandan 3 gün içinde,neyse geciktim 1 gün sonra doktora gittim hcg hafif yükselmiş,5 gün adetim gecikti,ama ben değeri düşük bulmuştum zaten doktorda düşük değer bekle demişti,5 gün sonra adet oldum,mutlu olmuştum hemde cok ama olmadı,çok ağladım..ama cogu kadın yaşarmış bunu canım,farkedilmeden düşüyor bişte rahme tutunamıyor bebiş..mutlaka sağlıksız bir durum oldugu ıcın olurmuş,bi bozukluk oldugu ıcın..hayırlı düşük diyorlar ..bende bekliyorum işte bakalım tekrar kalacakmıyım,kalsam nasıl olacak...çok tedirginimm...Rabbim yardım etsin..

benimde başıma geldi değerim 36 cıktı ve 5 gün gecikmeyle adet oldum...hemde baya ağrılıydı.sağlıksız olduğunudan oluyormuş bu kimyasal gebelik bir sorun çıkıyor sonradan kaybetmektense baştan böyle olması iyi sanırım..değerin düşmüş büyük bi ihtimalle kimyasal tabi umarım aksi olur

kızlar bu sabah yıne dr ye gıttım ayın 2 sınde 29,79 olan degerım bugun 39*90 çıktı dr de bısey demedı hamılelık var da demedı yokta demedı.ormalde hamıle denılebılmesı için 50 uzerınde çıkması gerekıyormus kımyasal gebelıkte denılmesı için degerlerın once yuksek sonra dusuk çıkmasıymıs ama benım once 39,40 gıbı bısıy çıktı sonra 29,79 sonrada 39,90 çıktı evde test yaptım sımdı yıne pozıtıf çıktı.ama bugun adetımın 5 gunu kanamam normal regl oluyomusum gıbı geldı offf çıldırıcam artık haftaya pazartesı tekrar gıdıcem.yıne degerlerıme bakıcak.Sımdı bu ne kızlar boyle bır durum yasayan varmı aranızda bazı bayanlara bakıyorum kan degerlerı 12 çıkıyo ama hamıle drumda bana dıyorkı sınırdymıs o yuzden ne hamılesın dıyor ne dıyemıyor ....

arkadaslar bugun yıne gıttım dr ye degerlerım yıne çıkmıs 45 oldu hanı 50 olsa hamılesın dıyıcek ama zaten o da saglıklı olmayacak ama en azından hamıle kalabılıyorum dıyıcem.eger rahım duvarım kalınlassaymıs bugun parca alıp patalojıye yollıycakmıs.ama rahım duvarımın kalınlıgı ıyıymıs bakalım bır hafta sonra eger duserse degerlerım kurtaj olucakmısım.

Back