- Konu Sahibi meryem8456
arkadaslar 28 yasındayım ve 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı 3,5 cm çıkolata kıstım var uzunca bır doktor arayısından sonra en son doktorumu buldum ve tedavıye baslamaya karar verdım.Doktorum ekım ayı reglınden sonra gel rahım fılmını çekelım dedı.25/10/2012 tarıhınde regl olmam gerekıyordu.Fakat adetım gecıktı tam bes gun ve dayanamayıp test yaptım bellı aralıklarla 3 test yaptım uçunde de ıkıncı çızgı çok koyu olmamakla beraber çıktı ınanamadım.hamıleydım.sonra gectıgımız pazartesı hemen doktora gıttım kan testı yaptırdım.39,9 çıktı(bu arada sureklı kahverengı akıntım gelıyor bıraz belım agrıyor fakat yatıp uzanıp dınlenınce gecıyordu.)dr. daha yenı olusmaya baslamıs olabılır ıkı gun sonra tekrarlıycaz dedi.çarsamba regl oldum.Hemen dr umu aradım.Bıyokımyasal gelebelık olabılır dedı.Sonra bugun tekrar çağırdı.Tekrar kan testı odum degerlerım dusmustu.29,9 çıktı dr pazartesı ıçın randevu verdı tekrar kan testı ve vajınal yoldan ultrasona bakıcak.Sımdı sızlere sorum daha once basına boyle bırsey gelmıs olan varmı aranızda varsa ben sımdı hamıle mı kaldım neoldu dustuyse bıle sevınmelımıyım normal yollardan hamıle kalabılıyorum dıye ve acaba arkası gelırmı sızce tekrar hamıle kalabıırmıyım lutfen bana yardımcı olun....