BİYOEŞDEĞER HORMON REPLASMAN TEDAVİSİ

Nilodi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
4
2
49
Merhaba arkadaşlar...
Menopoza girdim ve doktoruma biyoeşdeğer hormon replasman tedavisini danıştım. Bana Estreva gel ve beraberinde ayın son 10 günü Progestan fitil önerdi. Ancak Estreva Gel in ülkemizde tedariği zormuş, ancak genelde insanlar yurtdışından getiriyormuş. Aranızda bu ürünü ya da muadilini kullanan ve tedarik için bana yardımı olabilecek olan var mı? Bu konuya çözüm bulabilirsem çok mutlu olacağım...

Merhaba arkadaşlar...
Menopoza girdim ve doktoruma biyoeşdeğer hormon replasman tedavisini danıştım. Bana Estreva gel ve beraberinde ayın son 10 günü Progestan fitil önerdi. Ancak Estreva Gel in ülkemizde tedariği zormuş, ancak genelde insanlar yurtdışından getiriyormuş. Aranızda bu ürünü ya da muadilini kullanan ve tedarik için bana yardımı olabilecek olan var mı? Bu konuya çözüm bulabilirsem çok mutlu olacağım...
Merhaba ekstrava geli bulabildiniz mi?

Merhaba arkadaşlar...
Menopoza girdim ve doktoruma biyoeşdeğer hormon replasman tedavisini danıştım. Bana Estreva gel ve beraberinde ayın son 10 günü Progestan fitil önerdi. Ancak Estreva Gel in ülkemizde tedariği zormuş, ancak genelde insanlar yurtdışından getiriyormuş. Aranızda bu ürünü ya da muadilini kullanan ve tedarik için bana yardımı

Ben de bu tedaviyi düşünüyorum. Siz başlayabildiniz mi ? özel doktora mi gittiniz yoksa devlet hastanesine mi? Yani devlet hastanelerinde bu tedaviyi uygulayan doktorlar olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Merhaba r76 r76 ... Hayır, bulamadım. Ancak bu jeli aynı formülde üreten bir eczane bilgisi ulaştı bana. Orasıyla görüşüp orda yaptırdım ve aldım. Ben özel hastanede doktorumdan tavsiye almıştım bu jeli. Ay boyunca kullanılacak, ve ayın son 10 gününde de projestan alınacak.

Merhaba r76 r76 ... Hayır, bulamadım. Ancak bu jeli aynı formülde üreten bir eczane bilgisi ulaştı bana. Orasıyla görüşüp orda yaptırdım ve aldım. Ben özel hastanede doktorumdan tavsiye almıştım bu jeli. Ay boyunca kullanılacak, ve ayın son 10 gününde de projestan alınacak.
Teşekkürler. Hangi ilde yaşadığınızı öğrenebilir miyim? Progesteron hap mi fitil mi önerdi doktorunuz. Jel yaptırıldığında sgk ödeme kapsamında oluyor mu acaba

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Jel hiçbir şekilde sgk kapsamında değil maalesef. Progesteron u Progestan adında fitil olarak önerdi ve onu sgk ödüyor.

Merhaa Nilodi bende istanbulda yaşıyorum. Bioeşdeğer horman tedavisi almak istiyorum. Sizden hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyim. doktor

merhabalar bende istanbulda yasıyorum ve ilacı bulmakta zorlanıyorum Buldugunuz eczanenin bilgisini alabilirmiyim

Merhaba ben de İstanbul da hangi eczaneye yaptırdığınız ogrenebilirmiyim?Malum tedavi oldukça maliyetli söylediğiniz şekilde tedaviye başlamaya niyetliyim.Yardimci olabilirseniz çok memnun olurum.
.

Teşekkürler. Hangi ilde yaşadığınızı öğrenebilir miyim? Progesteron hap mi fitil mi önerdi doktorunuz. Jel yaptırıldığında sgk ödeme kapsamında oluyor mu acaba
Eczanenin bilgisini atabilir misiniz bende yaptırmak istiyorum
Ben de bu tedaviyi düşünüyorum. Siz başlayabildiniz mi ? özel doktora mi gittiniz yoksa devlet hastanesine mi? Yani devlet hastanelerinde bu tedaviyi uygulayan doktorlar olup

Merhabalar benim doktorum da climara fort flaster reçete etti ancak bulamadığım için başlayamadım. Yumurtalık yetmezliği teşhisi ile yaklaşık 18 yıldır (25 yaş) sentetik hormon ilacı kullanıyordum. Türkiye Hastanesinde Aslı coşkun Şevket'e başladım. O hemen biyo eşdeğer hormona geçmemi önerdi. Lütfen yapan eczanenin adını öğrenince paylaşır mısınız?

Merhabalar benim doktorum da climara fort flaster reçete etti ancak bulamadığım için başlayamadım. Yumurtalık yetmezliği teşhisi ile yaklaşık 18 yıldır (25 yaş) sentetik hormon ilacı kullanıyordum. Türkiye Hastanesinde Aslı coşkun Şevket'e başladım. O hemen biyo eşdeğer hormona geçmemi önerdi. Lütfen yapan eczanenin adını öğrenince paylaşır mısınız?
Bana ulaşrmısnz aynı durmdayı

X