• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyıkta lazer tecrübesi olanlar

Soprano ice Alma markalı bir lazer sistemidir. Sizin dediğini çakma Çin malı lazer makinasıdır. Ben orjinal makinaya girdim Alma -Sopranı Ice. Hem de 9 ay boyuca. Ancak ona rağmen faydasını görmedim. Şimdi siz iğneli ile incelttiğiniz kılları bu makinaya girerek kalınlaştıracaksınız. Uzak durun derim.

parayı bile verdim kadına iğneli epilasyon yapalım dedim niye uğraşalım dedi lazerle daha kolay dedi uğraşmak mı istemedi acaba

iğneli epilasyon yaptırıyordum incelme oldu gibi onun dışında da birşey olmadı 7 aydır yaptırıyordum
iğneli yaptırmak için başka salona gittim ama oradaki bayan bana buz lazer yapalım dedi cihazın adı Biotek premium system güvensizliğimi kararsızlığımı kadına belirttim bana güvenebilirsin dedi ben burada kalıcıyım birçok salon ticari amaçla yapıyor dedi beni kötülersen müşterim gelmez filan dedi bitirene kadar bıyık+kaş üstü 200 tl sizce güvenmeli miyim sonucu iyi olur mu tecrübesi olan yazarsa sevinirim
Bitirene kadar diyen yerden korkacaksin. Gercek lazer kullanan yerler bunu asla diyemiyorlar. Cunku makinalar cok pahali bakimi dolumu maliyetli.

Bitirene kadar diyen yerden korkacaksin. Gercek lazer kullanan yerler bunu asla diyemiyorlar. Cunku makinalar cok pahali bakimi dolumu maliyetli.
özel bir hastaneye gelmiş buz lazer oraya yaptırmayı düşünüyorum çok şükür güvenebileceğim bir yer paramı geri alacağım inş sorun çıkartmaz durumum yok seans olarak vermek istiyorum diyeceğim 200 tl den tek seans ücretini alıp versin zararın neresinden dönersem kar

üf veremem diyor kadın annemle konuşturdum kökünü kurutacağım diyormuş kılların

özel bir hastaneye gelmiş buz lazer oraya yaptırmayı düşünüyorum çok şükür güvenebileceğim bir yer paramı geri alacağım inş sorun çıkartmaz durumum yok seans olarak vermek istiyorum diyeceğim 200 tl den tek seans ücretini alıp versin zararın neresinden dönersem kar
Cok iyi yaparsiniz. Hangi hastaneye gelmis

Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back