• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyıklarını sir ağda ile alanlara sorum var??

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
kızlar ben daha önce hç bıyıklarımı almadm ama artık almayı düşünüyorum. sir ağdayla alanlara sorum var ne kadar sürede tekrar çıkıyo yada bi zararı varmı?

kızlar ben daha önce hç bıyıklarımı almadm ama artık almayı düşünüyorum. sir ağdayla alanlara sorum var ne kadar sürede tekrar çıkıyo yada bi zararı varmı?

ben sir agda bantıyla ıkı dk da alıyorum ve kaç sene oldu yan etkısını görmedım. tuyler bı ayda anca cıkıyo. kısacası ayda bır alıyorum ben.

sir ağda tertemiz yapıyo olur da kalırsa bide iple aldır bence ilk aldırcaksan bi kuaför git.bi ay çıkmaz zaten.

peki ağdayla alınca sivilce çıkmaması için ne yapıosunuz ben alınca sivilce cıkıooo :2:

peki ağdayla alınca sivilce çıkmaması için ne yapıosunuz ben alınca sivilce cıkıooo :2:

ben sır agdayla yanaklarımıda alıyorum azbıse sıvılcelenme yapıyodu. ama bıyık bölgesını alınca sıvılce yapmıyo bende. eger sıvılce yaparsa en basıtınden bepanten krem sur.
yada aldıktan sonra hemen peşinden buz sur.

az önce aldm biraz kabardı ilk olduğundan snırım geçti daha snra inşallah sivilce yapmaz :/

yuz bolgesinde sir agda veya normal seker agda uygulandigi zamn tuyler daha cok kalin cikmiyormu? beter olmuyormu?

Back