İğneli Epilasyon Biyiklarina igneli epilasyon yaptiranlar

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
merhaba hanimlar. ben bugun biyiklarima igneli basladim. bakalim ne zaman bitecek. biyiklarina igneli yaptiran hanimlar. kac seansta bitti?? tesekkurler

büyük cesaret.bi arkadaş yaptırmıştı ama güneş ışınlarından kaynaklı lekeler olmuştu
korkutmak istemem ama dikkat et canım.bide çok acıyo mu bende gitmek istiyorum bıyık için değil ama

valla canim ben de kis diye cesaretlendim gunes falan yok diye. insallah sorun cikmaz cok acimiyo. ben de malum bolgeye de gitmistim agdadan biraz daha fazla acidi ama 1 seans yetti, yaptigi hicbi yerde bi daha cikmadi ama cok yuksek akimla calisti heralde, kabuk falan bagladi genital. neyse ama biyiga farkli bi yere gidiyorum orasi da iyi gibi. ay kafam karisti simdi ya lekeli kalirsa

geçen yaz düzenli olarak yaptırdım leke falan kalmadı iyi bir uzmanda yapılırsa ve iyi korunursa sorun olmazz

tuysorunu rica etsem genitale iğneli epilasyon yaptırdığın yerin ismini ve nerde olduğunu özelden ya da burdan yazar mısın

genitale iğneli mi??? birkaç gün boyunca su değdirmemek lazım iğneli yerlere. genitale kaç gün su değdirmeden durabildiniz?* bıyıklarıma iğneli yaptırdım ve genitale asla yapmadıklarını söylemişlerdi.
bıyıklarım için iyi yapan bir yere 4 seans gittim ve siyah kalınlardan kurtuldum. polikistik overli olduğum için hormon dengesizliğinden çıkmışlardı. ilk yaptırdığımda umutsuzdum ama oldu. iyi yapan eli bulmak lazım. bu 4 seans öncesi 6-7 kez başka birine yaptırmıştım. hiçbir sonuç vermemişti..

Ben de İstanbul'da iğneli kosununda iyi olan bir yer arıyorum kızlar gittiğiniz yeri özelden mesaj atabilir misiniz memnunsanız eğer.

barkan, ben her gun banyo yapan biriyim bana oyle bi sey dememisti o genitale gittigim yer genital dedigim de bikini bolgesi ya. alt taraflara yapmiyorum dedi. ama cidden kabuk bagladi falan gecmedi baya sonra bepanten surdum gecti. simdi cok cok az ustleri. ozelden yazicam kizlar da su 10 dk olayi sinir ediyo beni :S

ha arkadaslar bi de su var, ben gecen de gittim bu genitale gittigim kadina ama bana 'agda yaptir daha iyi' falan dedi. ben de ustune gitmedim ama sanirim igneli epilasyonu kapandi bunun. ankaraya dondugumde bi daha gidip sorucam size de bilgi vercem.

ya ben de yaptırmak istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum.işlemlerden sonra kabarcıklar oluşuyor mu ve ne kadar sürede geçiyor göze batıyor mu?

gittiğiniz yerleri öğrenebilir miyim acaba ? :)

gittiğiniz yeri öğrenebilir miyim acaba? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…