Bıyıklarımı aldırdıktan sonra...

taana

Ozlem-Seyda-Aqsin
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
402
119
KIZLAR BEN BEYAZ TENLİYİM VE CİLDM ÇOK HASSAS BİR KAÇ KEZ SİR AĞDA İLE BIYIK ALDIRDIM VE DUDAK KENARLARIMDA ÇİZGİLER MEYDANA GELDİ. İPLE ALDIRDIĞIMDA İSE 1-2 AY SÜREKLİ UÇUK ÇIKIYO DUDAKLARIMDA. BİR KEZ ALDIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM FAKAT BIYIK BÖLGEMDE TUHAF İZLER KALDI. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM[/:1hug:COLOR]

tuy dokucu krem dene istersen benim ablamda cok beyaz tenli oda tuy dokucu krem kullanıyo bi sorun yok

bıyıklarım zaten sarı sarı ama benim sorunum aldırmak veya bıyıklardan kurtulmak değil üst dudağımda yaralar ve yanlarda sarkmalar meydana geldi ne yapmalıyım?

canım ağdayı hassas bölgelerinde yapmaman gerekirdi düzeltecek bişey olduğunu sanmıyorum :gitme:

iple almayi denedin mi? Yanak, biyik bölgesi vs. agda kullaniminda, cilt hassas ise deriyi bile soyabiliyor. Yani iple almayi tavsiye ediyorum.

Kuafrde aldırdıgımda pek sorun olmuyor da 2 defa kendm aldım sir agdayla 2snde de derimi soydum kaydirigubbakcemile3 1 hafta içersnde yok oluyor ama benmki tüy dökücü çabuk çıkarmaz mı ya?en iyisi ip bence

benim cildimde aşırı hassas ve ağda yapınca yara oluyor dudaklarımın üstü:gitme:bu yüzden bende asla ağda yapmam,iple aldırıyorum:dilcikar:
eğer hepsine alerjin varsa cımbız dene bakalımyerimseniben
o izler zamanla geçer,hergece bepanten sür,birde limon sür bol bol

boyle hassas ciltler icin aloe-vera jeli tavsiye ederim..
cildi hem yatıstırır hemde onarır...

tüy dökücü kalın ve sık çıkarır baş edemezsin sonra bıyık için uygun değil tüy dökücü..ağdayla alınca bendede oluyor uçuklama canım iple aldır..

arkadaslar hassas ciltler icin tek cozum epilasyon..
ne yaparsanız yapın mutlaka bir yan etkisi oluyor ama epilasyon
duzgun bir yerde yaptırırsanız kurtulursunuz bu dertlerden...

kızlar ben hem sir ağdayla hemde iple aldırdım ikisindede yara ve minik minik sivilceler çıkıyor korkuyorum aldırmaya yaa önlemek için bi öneriniz yok mu :KK43:

bepanten krem iyi geliyor bana..
bende lazer dusunuyorum biktim cunku hizli uzuyormafoldumben

kızlar ben hem sir ağdayla hemde iple aldırdım ikisindede yara ve minik minik sivilceler çıkıyor korkuyorum aldırmaya yaa önlemek için bi öneriniz yok mu :KK43:

aynı dert bendede var ya alınan yer pürüssüz oluyor ama minik sivilceler çıkıyor.kuaför sirden sonra bi kaç saat yıkamamak gerekiyor demişti yıkamadımda ama terledim malum yaz sıcak ondan mı ki?yada sirin üstünden iple geçiyor ondan mı?çok kötü bi durum bide millete laf anlat noldu diye:çok üzgünüm:

benimde ağdayla alınca sivilce oluyodu hep dudaklarımın üstü bende iple alıyorum artık kendim almayıda öğrendim şimdi çok iyi bence iple dene oda alerji yapıosa cımbızla tek tek yol yada lazer yap maddi açıdan sorun yoksa

X