• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biyiklarimi Aldiktan Sonra Yuzume Gore Orasi Siyah Gorunuyor ?

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
116
İzmir
arkadaşlarım benim ağda yapsamda iple alsamda bıyık kısmım hep yüzümden daha siyah görünüyor bunun nedenini veya nasıl geçiceni bilen arkadaşlarım var mı aranızda?

bir de vücudumda heryerimi çok beğeniyorum sorun yaşamıyorum ama bacaklarım özellikle üst iç bacaklarım çok kalın hatta löp löp ne yapmammı önerirsiniz 4 aydır sabahları tempolu 1 saat yürüyüş yapıyorum ama banamısın demedi sadece 1-2 santim inceldi ve hala löp löp :)

bana yardımcı olursanız çok sevinir sizin sorunlarınızı halletmeniz için de bol bol dua ederim..

herkese sağlıklı mutlu bakımlı güzel harika günler dilerim .;)

teşekkür ederim kızlar denicem onlarıda biçok hareket ve yürüyüş yapıyorum ama dediğim gibi zamanla olcak heralde bi de şey 6 aım var evlencem de biraz acelem ondan :) bıyık için de ne önerirsiniz?

lekeler oluşmuş olabilir belki ondandır dikkat ettin mi bide burun cevresinde kızarıklık kılcal damar genişlemesi varsa oda renk farkı yaratabiliyor

bende de oluyordu kozmetıkcı bana peeling yapmamıı söledı gercekten işe yaradı ınnovanın peelingi çok ii geldı cıldıme

bıyık konusunu bilmiyorum, ama arkadaş peeling demiş, bana çok mantıklı geldi, dene bence hihoyyyt
iç bacak sorununa gelince, leg magic diye 1 alet var, o özellikle iç bacaktaki sarkmalara yağlara fazlalıklara çok iyi geliyormuş. 100 ytl gibi bir fiyatı var. ama aletsiz de halledebilirsin. sırt üstü yatık halde durarak bacaklarının arasına 1 top al, bacaklarını topu düşürmemeye çalışarak yukarı kaldır, aşşağı indir .. iç bacakları baya kasıyor bu hareket, kısa zamanda toplar kaydirigubbakcemile2

biyigni aldirdiktan sonra günese cikmicakmisin belki ondan olabilir
bacaklarin icin pilates dene bence herkez cok iyi geldigni sölüyor hata cogu manken pilates yapiyormus

Son düzenleme:
kiz o siyah olan yere hergün bepanthen midir nedir bilmiyom herneyse ondan sür gidiyomus o siyahlik . bidaha siyahlik olusmamas icin agdadan sonra bebek pudrasi yap üstüne:delphin:

valla bilmiyorum ama ne yaptıysam o siyah lekelerden kurtulamadım ağdada yanmadıda ama siyah siyah çok kötü duruyor bıyıklarım alınmamış gibi :(

kızlar bide simdi yaz ayındayız bıyık aldırdıktan soora yada normalde mesela terliyoruz ya özellikle bıyık bölgesi oraya ister istemez elimizle bi siliveriyoruz:) o teri o bölgeyi silmemiz özellikle yaz ayında bıyık bölgesini siyah gösteriyormus diye duydum...
e orasını silmicez de ter ordan akıcak mı onu da anlamadım gitti:))

Back