- 23 Temmuz 2012
- 213
- 0
Kızlar sinirlerim çok bozuk. Bıyıklarımı cımbızla alıyordum ama şu an bazıları bildiğiniz sakal gibi sert sert çıkıyor. Duyduğum kadarıyla cımbız zamanla sertleştiriyormuş. Ve benim bıyıklarım 2 güne bir yeniden çıkıyor. Bıyıklarımı alıyorum, 2 gün sonra alamadığım kısımlar uzuyor bu sefer onları alıyorum. Hepsinin tamamen uzamasını beklesem bekleyemem gerçekten çok belirin ve sertler.. Ne yapabilirim?
Şu an yine cımbızla alamadığım kısımlar var ve onlar siyah nokta gibi duruyolar dudağımın üstündeeee Alınmıyolar çok kısalar. 2 gün sonra onları alıcam bu sefer diğer alamadığım kısımla falan filan... Sir ağaya başlasam? İz yapıyo diyolar, dudak üstü lekesi yani. İz oluşmaması için ne yapabilirim?
Şu an yine cımbızla alamadığım kısımlar var ve onlar siyah nokta gibi duruyolar dudağımın üstündeeee Alınmıyolar çok kısalar. 2 gün sonra onları alıcam bu sefer diğer alamadığım kısımla falan filan... Sir ağaya başlasam? İz yapıyo diyolar, dudak üstü lekesi yani. İz oluşmaması için ne yapabilirim?