Bıyıklarımdan Bıktım!!!

Lathego_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
213
0
Kızlar sinirlerim çok bozuk. Bıyıklarımı cımbızla alıyordum ama şu an bazıları bildiğiniz sakal gibi sert sert çıkıyor. Duyduğum kadarıyla cımbız zamanla sertleştiriyormuş. Ve benim bıyıklarım 2 güne bir yeniden çıkıyor. Bıyıklarımı alıyorum, 2 gün sonra alamadığım kısımlar uzuyor bu sefer onları alıyorum. Hepsinin tamamen uzamasını beklesem bekleyemem gerçekten çok belirin ve sertler.. Ne yapabilirim?

Şu an yine cımbızla alamadığım kısımlar var ve onlar siyah nokta gibi duruyolar dudağımın üstündeeee :KK43: Alınmıyolar çok kısalar. 2 gün sonra onları alıcam bu sefer diğer alamadığım kısımla falan filan... Sir ağaya başlasam? İz yapıyo diyolar, dudak üstü lekesi yani. İz oluşmaması için ne yapabilirim?

kuaföre söyle canım iple alsın.. iple alındığı zaman tüy gibi çıkar :)

sende bendensin arkadaşım. Bu cımbız öyle kötü bir şey ki o siyah nokta gibi belirgin duran kılların uzamasını beklicem diye çoğu zaman evden çıkamazdım. Sonra çok uzun süre çıkanları iple aldım ama yine sonuç aynıydı. İğneli epilasyon yaptırıyorum 8 seans oldu bayağı kurtuldum kalanlar ise çok ince. Ama keşke önce lazere sonra iğneliye gitseymişin diyorum.
Sakın ağda deneme ben denedim uzun süre karartıdan kurtulamadım o dudak üstünde ki.
Lazere git bence kalın tüyleri azaltır, inceltir bir süre eğer hala sorun ediyorsan iğneliye başlarsın.
Kolay gelsin sana...

kuaföre söyle canım iple alsın.. iple alındığı zaman tüy gibi çıkar :)

Öyle deneyeyim bi de :/

sende bendensin arkadaşım. Bu cımbız öyle kötü bir şey ki o siyah nokta gibi belirgin duran kılların uzamasını beklicem diye çoğu zaman evden çıkamazdım. Sonra çok uzun süre çıkanları iple aldım ama yine sonuç aynıydı. İğneli epilasyon yaptırıyorum 8 seans oldu bayağı kurtuldum kalanlar ise çok ince. Ama keşke önce lazere sonra iğneliye gitseymişin diyorum.
Sakın ağda deneme ben denedim uzun süre karartıdan kurtulamadım o dudak üstünde ki.
Lazere git bence kalın tüyleri azaltır, inceltir bir süre eğer hala sorun ediyorsan iğneliye başlarsın.
Kolay gelsin sana...

Şu an iğneli veya lazer epilasyon uygun değil :/ Cımbızı bırakmalıyım o zaman? Eee ne kullanıcam ben :KK43:

ağda deneme hem cildi mahveidyor hemde t
yler gene aynı zamnda çıkıyor ama s
v
lceli bir halde. benimde çenemde var seninki gibi kuaförde iple aldırıyorum ama yine çıkıyor cımbızla almak zorunda kalıyorum. birde evde epilasyon aletiyle alıyorum oda ince çıkartıyor dene istersen.

ağda deneme hem cildi mahveidyor hemde t
yler gene aynı zamnda çıkıyor ama s
v
lceli bir halde. benimde çenemde var seninki gibi kuaförde iple aldırıyorum ama yine çıkıyor cımbızla almak zorunda kalıyorum. birde evde epilasyon aletiyle alıyorum oda ince çıkartıyor dene istersen.

Batık yapmıyor mu ki o? :44:

Iple alyorum ben. Ne batık oluyor ne kararti ne de iz. Ayni zmanda inceltti de tüyleri. Bi kere kuaförde ağdayla aldırmştım dudağım koptu zannettim :) ipte o kdar acı çekmiyorm

sir ağda kullanmayı dene bence, küçük küçük çıktığı zamanlarda iple almanı tavsiye ederim .. cımbızla aldığın için tüyleri kırıyor olabilirsin

ben gittigimde, kuaförde önce sir ağda ardından iple alıyolar. Bu şekil memnunum ben, tavsiye ederim.

En güzeli kuaföre gidip iple aldırmak.geçen sene bir ara bende evde ağda bandı vardı bıyık için onunla almıştım koyu bir leke bırakmıştı o günden sonra kuaförde iple aldırıyorum çok temiz oluyor.artık kuaförde bile ağda sürdürmüyorum.çünkü kuaförüm kendisi söyledi bir müddet sonra bıyık bölgesi kararır iple alıyım, istersen ağda da yapabilirim farketmez dedi bende ip tercih ediyorum artık.2 haftada 3 hafta da bir bıyık aldırıyorum.

bende bu dertten muzdaribim
gerçi çok kalın yada koyu değiller ama yıne de çok cabuk çıkıyolar
işyerınde arkadaşlarıma aldırıyorum genelde iple ama kuaförler kadar güzel almıyolar açıkcası
yanı 2 haftaya zor dayanıyolar hemen çıkıyolar
evde bı ara kendım sirle alıyodum ama değişen bişey olmadı
lazer düşünüyorum ama karar veremıyorum???

benim yok.

sarı ve minik tüyler var:KK23:
ve ben 3 veya 4 ayda bir alıyorum, sarı tüyleri bile istemıyorum.

en mantıklısı iple almak.
ve tekniğini de öğreneceksın evde kendı yapacaksın

Kızlar sinirlerim çok bozuk. Bıyıklarımı cımbızla alıyordum ama şu an bazıları bildiğiniz sakal gibi sert sert çıkıyor. Duyduğum kadarıyla cımbız zamanla sertleştiriyormuş. Ve benim bıyıklarım 2 güne bir yeniden çıkıyor. Bıyıklarımı alıyorum, 2 gün sonra alamadığım kısımlar uzuyor bu sefer onları alıyorum. Hepsinin tamamen uzamasını beklesem bekleyemem gerçekten çok belirin ve sertler.. Ne yapabilirim?

Şu an yine cımbızla alamadığım kısımlar var ve onlar siyah nokta gibi duruyolar dudağımın üstündeeee :KK43: Alınmıyolar çok kısalar. 2 gün sonra onları alıcam bu sefer diğer alamadığım kısımla falan filan... Sir ağaya başlasam? İz yapıyo diyolar, dudak üstü lekesi yani. İz oluşmaması için ne yapabilirim?

maalesef aynı şikayet bendede sir ağda kullanıyorum ben ve çokta memnunum.ağdadan sonra kalan olursada cımbızla topluyorum.3 seneye yakındır kullanıyorum şükür bende leke falan olmadı.1 ay oldu bioderin serumunu kullanmaya başladım ilk kullanmama rağmen tüylerin çıkışını geciktirdi tavsiye ederim :)

Evde de iple alabilirsin hiç belli bile olmuyo 3-4 alımdan sonra.. Hem de geç çıkıyolar..

sir ağda yaptırıyorum, üstüne de ip.. hiç ne iz ne bişey yok..

bi arkadaşım geldi aklıma, bıyıkları çıkmış ama böyle simsiyah ve sert. kuzenimde kalıyor, dışarı çıkmaları gerekiyor, bıyıklarımı alamadım napıcam vs konusu olurken hazırlanıp çıkıyorlar, yolda kuzenim buna bakıyor dönüp bir daha bakıyor. evde bıyıkların vardı şimdi noldu diye. ee napiyim kısmetin nerde ne zaman çıkacağı belli olmaz, acil durumdu jileti vurdum diyor. ölmüştük gülmekten :)

bi arkadaşım geldi aklıma, bıyıkları çıkmış ama böyle simsiyah ve sert. kuzenimde kalıyor, dışarı çıkmaları gerekiyor, bıyıklarımı alamadım napıcam vs konusu olurken hazırlanıp çıkıyorlar, yolda kuzenim buna bakıyor dönüp bir daha bakıyor. evde bıyıkların vardı şimdi noldu diye. ee napiyim kısmetin nerde ne zaman çıkacağı belli olmaz, acil durumdu jileti vurdum diyor. ölmüştük gülmekten :)

jilet gerçekten akıl almaz bir durum:KK53:

kesinlikle bir bayanın yüzünde böyle şeyler yapmaması lazım:26:

o günü kurtardı ama,,,diğer günleri yaktı.

Son düzenleme:
En güzeli kuaföre gidip iple aldırmak.geçen sene bir ara bende evde ağda bandı vardı bıyık için onunla almıştım koyu bir leke bırakmıştı o günden sonra kuaförde iple aldırıyorum çok temiz oluyor.artık kuaförde bile ağda sürdürmüyorum.çünkü kuaförüm kendisi söyledi bir müddet sonra bıyık bölgesi kararır iple alıyım, istersen ağda da yapabilirim farketmez dedi bende ip tercih ediyorum artık.2 haftada 3 hafta da bir bıyık aldırıyorum.

Sir ağda olmadan ipte mantıklı aslında evet. :KK16:

Cildin hassasiyetine göre değişir.
Ben sir ağda bantlarını kullanıyorum yüz bölgesi için olanları,zaman zamanda kuaförde yaptırıyorum.
Herhangi bir kızarma,leke,iz olmuyor.

Cımbız kullanma,amatör cımbız kullanımı kılların kırılmasına sebeb olabilir.

Jilet ha hiç gülesim yoktu.Eee tamam o anı atlattı ertesi gün enişteme dönmüyor mu yüzü?

en kalıcı çözüm lazere gidip kalın olanları aldırman daha sonrasındada iğneliyle inceleri aldırmak bende aynı dertten muzdaribim

X