• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyıklar için yöntem buldum.

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Daha doğrusu annem buldu.:52:
Tesadüfen oldu. Dedemin burun kılı temizleyici aleti vardı. Annemde dedi burun kılı alıyosa bıyığı neden almasın.
Geçti banyoya denedi ve sonuç müthiş. Kaymak gibi. :9:
Sonra bende aldım. Uzun bir süre çıkarmıyo da. Zahmetsiz,acısız. 2 dakika sürmüyor.
Eğer eşiniz filan kullanıyosa deneyin,göreceksiniz. Ben netten araştırdım pek bulamadım,alacaktım.
Geçen bim'de markası yabancı olanını gördüm hemen aldım. 10 lira bişey pahalı da değil.:54:
Şekli şöyle örnek resim koyayım.
panasonic-er-412-kil-tem_758_.jpg

Canım koparmıyor kesiyor sanırım. Ama ne acı ne bişey hiç hissetmiyosun.

Hiç acı yok hemde bişey hissetmiyosun ki. Normal çıkıyor öyle gürleşme filan da olmadı. Her zaman ki gibi.

Canım o zaman bi nevi jilet görevi görüyor bu dikkat et gittikçe kalınlaştırmasın bıyıklarını

Canım o zaman bi nevi jilet görevi görüyor bu dikkat et gittikçe kalınlaştırmasın bıyıklarını

Yok canım öyle değil. Ben 1 ay oldu onunla aldım anca çıktılar çok belli değiller şu an.,
kesiyor diye de tahminen söyledim koparıyor olabilir...

Son düzenleme:
ahh canim yaa benimde su biyiklarla basim belada.... ben iple almasini beceremiyorum ve her defa kuaforede gidemiyorum:50: oncleri cimbizla aliyodum fakat kalinlastiriyo daha sonra lazere gittim uc seans tek gittim ve hemen hemen fark girmisti cokk uzun bi sure cikmiyodu ama maddi sikintidan gitmedim lazare(suan icin biraktim) ama lazerin faydasiyla cokkk gec cikiyo simdi ve ciktigindada bende boyle bisi kullaniyorum $product_a25434_wpt3000_main.jpg buda makas gibi kesiyo..

basima gecen komik bisi anlatayim:
bi ay once esimin yanindaydim (esimle ayri ulkelerdeyiz) ve benim su trimmer bozulmasin mi:52: iki gundur alamiyodum biyikleri ve hali ile cikmisti cimbizlada almiyodum aciyo diye:27:
metrodayiz ve iceri baya bi kalabalikti hali ile kocamla baya bi yakindik ve o arada biyiklarimi fark etti bana dediki "askim biyiklarin cikmis":53: ben tabi bozmamaya calistim kendimi "ne var normal bisi, butun insanlarda var olan bisi dedim":1: oda bana dedi madem oyle bagir simdi benim biyiklarim var diyee:52::52: bagiririm dedim ama lafi uzattim biraz ve tabikide bagirmadim hemen sonrada indik zaten:1::1::1:

ahh canim yaa benimde su biyiklarla basim belada.... ben iple almasini beceremiyorum ve her defa kuaforede gidemiyorum:50: oncleri cimbizla aliyodum fakat kalinlastiriyo daha sonra lazere gittim uc seans tek gittim ve hemen hemen fark girmisti cokk uzun bi sure cikmiyodu ama maddi sikintidan gitmedim lazare(suan icin biraktim) ama lazerin faydasiyla cokkk gec cikiyo simdi ve ciktigindada bende boyle bisi kullaniyorum Eki Görüntüle 310700 buda makas gibi kesiyo..

bi ay once esimin yanindaydim (esimle ayri ulkelerdeyiz) ve benim su trimmer bozulmasin mi:52: iki gundur alamiyodum biyikleri ve hali ile cikmisti cimbizlada almiyodum aciyo diye:27:
metrodayiz ve iceri baya bi kalabalikti hali ile kocamla baya bi yakindik ve o arada biyiklarimi fark etti bana dediki "askim biyiklarin cikmis":53: ben tabi bozmamaya calistim kendimi "ne var normal bisi, butun insanlarda var olan bisi dedim":1: oda bana dedi madem oyle bagir simdi benim biyiklarim var diyee:52::52: bagiririm dedim ama lafi uzattim biraz ve tabikide bagirmadim hemen sonrada indik zaten:1::1::1:

bu kullandigin jilet gibi birsey sonra pala biyiklar cikariyor benden demesi :1::1:

ahh canim yaa benimde su biyiklarla basim belada.... ben iple almasini beceremiyorum ve her defa kuaforede gidemiyorum:50: oncleri cimbizla aliyodum fakat kalinlastiriyo daha sonra lazere gittim uc seans tek gittim ve hemen hemen fark girmisti cokk uzun bi sure cikmiyodu ama maddi sikintidan gitmedim lazare(suan icin biraktim) ama lazerin faydasiyla cokkk gec cikiyo simdi ve ciktigindada bende boyle bisi kullaniyorum Eki Görüntüle 310700 buda makas gibi kesiyo..

Ay canıım komikmiş gerçekteen.. :52:
Bu nasıl bi alet bilmiyorum ama benim dediğim kaymak gibi yapıyor ve kalınlaşmıyo.:54:

Ay canıım komikmiş gerçekteen.. :52:
Bu nasıl bi alet bilmiyorum ama benim dediğim kaymak gibi yapıyor ve kalınlaşmıyo.:54:

canim benim bu kullandigimi lazerdeki bayan soylemisti maks gibi kesiyo ama kalinlastirmiyoda ben yaklasik 6 aydir lazarden sonra sadece bunu kullandim ve hicde sikayetci degilim. bu burun icin daha sonra ne olur bilemem ama bu benim kullandigim kesinlikle biyiklari kalinlastirmiyo:19:

canım o kullandığından bende kullandım 2 sene önce tüy gibiydiler önceden ama sonra jilet gibi 2 günde çıktılar ve dahada belirgin oldular. artık kuaförde ağda ve iple aldırıyorum kullanma derim ben onu..

canım o kullandığından bende kullandım 2 sene önce tüy gibiydiler önceden ama sonra jilet gibi 2 günde çıktılar ve dahada belirgin oldular. artık kuaförde ağda ve iple aldırıyorum kullanma derim ben onu..

canim aslinda hic sikayetci degilim ben bundan.. ama dedigim gibi lazerin etkisi olmustu lazar gec cikartiyor ve lazer icinde kalin kil daha iyidir..

kızlar bence bıyık için en iyi yöntem ip ile alma ileride kırışık,sarkma gibi problemler yaratmıyor ben king ipli epilasyon aleti aldım çok memnunum bıyıklarımı alıyorum bazen uzun sürüyor bütün tüyleri almak ama bazı tüylerim inceldi çünkü önceden cımbızla alıyordum bayağı farkını gördüm googleye yazarsanız görürsünüz fiyatıda uygun 40-45 tl bişi tavsiye ederim.

Kızlar bu koparmıyordur ama kökten de almıyordur.Sonuçta burun kılları için bir alet ve burun içindeki kılları da kökten alacağını sanmam,zaten öylesi çok zararlı.Bence kesiyordur.Bıyık almak için yaylar var.Biraz uzunken alınca hafif acıtıyor ama dayanılmayacak gibi değil.Kökten alıyor.Alışınca uygulaması kolay,tv. seyrederken bile 2 dk. da alırsınız bıyıklarınızı ve çok pratik.Fiyatı da 1-2 tl. civarı.Ben uzun süredir kullanıyorum çok memnunum.Bilginize:51:

Daha doğrusu annem buldu.:52:
Tesadüfen oldu. Dedemin burun kılı temizleyici aleti vardı. Annemde dedi burun kılı alıyosa bıyığı neden almasın.
Geçti banyoya denedi ve sonuç müthiş. Kaymak gibi. :9:
Sonra bende aldım. Uzun bir süre çıkarmıyo da. Zahmetsiz,acısız. 2 dakika sürmüyor.
Eğer eşiniz filan kullanıyosa deneyin,göreceksiniz. Ben netten araştırdım pek bulamadım,alacaktım.
Geçen bim'de markası yabancı olanını gördüm hemen aldım. 10 lira bişey pahalı da değil.:54:
Şekli şöyle örnek resim koyayım.
panasonic-er-412-kil-tem_758_.jpg

bu makınadan baabamın da var :) ama ben agdayla aldırıyorum cnm bıyıklarımı acaba bu makına sıyah ız bırakırmı bebn onceden hep kuafore gıtmeye usendıgım ıcın kendım cımbızle alıyodum ala ala bıyıklerımın kenarlarında sıyahlık oldu oyle sımsıyah degıl ama grı gıbı ıkı haftadır artık gıdıyorum kuafore kas yanında bıyık da ladırıyorum agdayla alınınca ız kalmıyo cunku sımdı bu da ız bırakır mıkı merak ettım ??

Kızlar bu koparmıyordur ama kökten de almıyordur.Sonuçta burun kılları için bir alet ve burun içindeki kılları da kökten alacağını sanmam,zaten öylesi çok zararlı.Bence kesiyordur.Bıyık almak için yaylar var.Biraz uzunken alınca hafif acıtıyor ama dayanılmayacak gibi değil.Kökten alıyor.Alışınca uygulaması kolay,tv. seyrederken bile 2 dk. da alırsınız bıyıklarınızı ve çok pratik.Fiyatı da 1-2 tl. civarı.Ben uzun süredir kullanıyorum çok memnunum.Bilginize:51:

cnm sakın ama sakın kullanma o yayaı ben de aldım senın gıbı cok da memnundum daha yenı yazdım hatta cımbız ve o yay ız yapıyo bı de beyaz tenlıyım ben bıyık kenarlarında ız olustu kıslar en ıyısı agda dıyorum baska da bı yontem oldugunu danmıyorum kokten cozum ınanaın agda daha az acıtıyo kuaforum soledı bana da ızlerı nasıl gecırcem dedım bı dahakı gelısınde agdayla alalım gecer bak o zmana dedı mantıklı geldı ıkı haftadır gıdıyorum cok da gec cıkıyo gec dedıgım ıkı hafta falan

Back