• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyık epilasyon

aralık ayından bu yana periyodik olarak bıyık epilasyonuna gidiyorum hala bitmedi fikri olan varmı

Bıyık bölgesi en az 10 seans sürer, 10 seansın üstüne çıkması olasılığı yüksektir. Seans aralıkları 1-2 ay arasıda değişir, dolayısı ile en az 1 yıllık tedaviden sonra sonuç alma olasılığınız vardır.

hayret yani küçücük bi yer kızım koltuk altını yaptırdı 6seans ta yok denicek duruma geldi bıyık uzun sürüyo ve acı sı da çok gözümden yaş geliyo resmen

bir arkadaşım da epeyce gitti sonuç alamadı gibi.gerçi kişiye göre değişiyormuş daaa bilemiyorum artık

dudak üstüne yapmadilar bana olmaz bu dediler,acikli koyulu renklerde öyle simsiyah degil ama sari ve kahveye yakin renkleri cansiz tabiki orasi pek sert olmuyor..baslanmadi bile bunlar olmaz dedi belki jiletle kalinlastirsam olurdu ama onuda göze alamadim

ben 5 seanstan sonra bıraktım sarı sarıydı tüylerim jileti vura vura koyulttular:çok üzgünüm:
hem azalma olmadı hemde daha kötü oldu zaten vücutta en zor biten yer dudak üstüymüş ben başladığıma pişman oldum eskiden bıyık aldırmazdım şimdi ona başladım:1no2:

ben 5 seanstan sonra bıraktım sarı sarıydı tüylerim jileti vura vura koyulttular:çok üzgünüm:
hem azalma olmadı hemde daha kötü oldu zaten vücutta en zor biten yer dudak üstüymüş ben başladığıma pişman oldum eskiden bıyık aldırmazdım şimdi ona başladım:1no2:

boşuna mı gidiyorum yani 5 aydır :gitme::gitme:

boşuna mı gidiyorum yani 5 aydır :gitme::gitme:

5 aydır olumlu sonuç aldıysan iyi kişiden kişiye göre değişirmi bilmem ama benim çok sarıydı zaten canlı cansız tüy halinde o yüzden hiçbi faydasını görmedim jiletle kalınlaştırmaya çalıştıkları içinde daha kötü oldu zaten

aralık ayından bu yana periyodik olarak bıyık epilasyonuna gidiyorum hala bitmedi fikri olan varmı

Ben bişey duydum gerçekten her yer bunu açıklamıyor iş ticarete dönmüş yüz bölgesinde neresi olursa olsun iğneli epilasyon bitek bitirip sonuca ulaştıryo kızlar haberiniz olsunn benimde yüzüme yapılıyor iğneli çokta acımadı korkuyodum ama korktum gibi olmadı

Allah Allah ben biyiklarim icin 1 kere gittim yok denecek kadar azaldi,cene killarim 5 seansta bitti,CADIARZU sizi kandiriyor olmasinlar???

Allah Allah ben biyiklarim icin 1 kere gittim yok denecek kadar azaldi,cene killarim 5 seansta bitti,CADIARZU sizi kandiriyor olmasinlar???

ben bizzat 3 seans denedim sözle kanıcağım bi durum yoktu yani ilk halinde çok çok daha kötü durumda şuan zaten lazeri bıraktım şimdiye kadar almadığım bıyıkları ağdayla aldırmaya başladım

arkadaslar ben 3 seans alex tipi aletle lazer yaptırdım...ama yüz ıcın en uygunu diode mıs dıkkat edın o yuzden benım tuylerımı arttırdı alex lazer tipi:(( diode lazere gıdıcem paket aldım 10 seansı 250 ytl ıyımı ne dusunuyosunuz??? bı de %80 ı bıter dedı tam bıtmez kalanını ıgnelı epilasyon yaptır dedı...düşüncelerınızı alabılırmıyım??

bence aynı paraya dırek ıgnelıden baslasan daha kısa surede bıter zaten. neden önce lazerle baslayıp sonrasında bıtmesse ıgnelıye donesınkı ? bence bıraz daha dusun ve ıgnelı epilasyon baslıgını okumanı tavsiye ederim.

ben sonbaharı bekliyorum hava biraz serinlesin lazer düşünüyordum bıyıklar için ama iğneli kesin sonuçmuş ona karar verdim,peki herhangi bi iz falan kalır mı malum dudak üstü yani...çünkü kenarlarda kalın çıkan tüy demiyorum artık kıllarım varfisfisfis

ben ıstdanım burda iğneli epilasyon 75 tl saatı pahalı baya bı de yazın ıgnelı yapılıomu lazerden korktum güneste ız bırakır dıye:( lazer yapsaydım denıze felan gıdemıcektim iğneide gidiliyormu?? yazın yanı

onu bılmıorum ama saatı 75 pahalı gıbı gelmesın saatlık bi işlem sürmüyor. lazerin seansı 40 lira ortalama 5 dakka sürüyor ??

yanı dorumu anladım ıgnelı epilasyon 1 saat surmez dımı daha mı kısa surer demek ıstedın kısa surdugu ıcınde 75ten az olur ucretı bunumu demek ıstedın??

Back