Bıyık bölgesini lazerle bitiren var mı ??

rana77

Denemeden Bilemezsin!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
256
345
303
Diyarbakır
Benim bıyık ve çene bölgem hormon testlerimin normal olmasına rağmen tüylü hatta çoğu tüy olmaktan çıkmışlar
lazer epilasyona karar verdim ilk seansımı yaptım
bu bölgelerini lazer ile bitiren var mı? ne kadar zamanda tamamen bitiyor ????:44::44:

benim degil ama görümceminde aynı senin gibiydi lazerle bitti tüyde kalmadı kısa sürdü onunki

bende de aynı sorun var. bende bugün ilk kez lazer yaptırdım. sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyor ama inşallah biter. çünkü yüzüm çok kötü durumda. aynalara bakamaz oldum..bir ay tüyleri kökünden almadan nasıl beklicem bilmiyorum. cnm sen ne yapıyorsun bu bekleme döneminde? benim tüyler çok sert ve siyah olduğu için uzatamam. jiletle fln alıcam artık

benimde ilk seansımdı tüyler çıkınca bir kısmı 15 günde kendiliğinden dökülüyor dediler ben jilet kullanmayı düşünmüyorum ne öyle traş olur gibi psikolojim bozulur valla :44:
belki makasla kesebiliriz olmaz mı ?

evet jiletle kötü oluyor sivilce fln yapıyor ama makasla da denedim o da sanki hiç almamış gibi duruyor çok kötü.. off ya delirmeme çok az kaldı. sabah gidip tüy sarartıcı aldım. jiletle, makasla başa çıkamam. bir ay nasıl geçicek böyle bilmiyorum. bugün tüy sarartıcı kullanıcam. en azından siyah siyah belli olmaz. umarım tabii..

Son düzenleme:

iyi de lazer koyu renk tüyleri görür sadece tüyleri sarartırsan lazer görmeyebilir yapma bence yada yaptırdığın yere sor bi bakalım

iyi de lazer koyu renk tüyleri görür sadece tüyleri sarartırsan lazer görmeyebilir yapma bence yada yaptırdığın yere sor bi bakalım

canım zaten tüy sarartıcıyı denedim ama olmadı. hem sarartmadı hemde yüzüm beyaz beyaz kabardı bende hemen yıkadım yüzümü. sarartmış olsaydı bile iki gün sonra siyah siyah çıkarlardı. o yüzden lazer için sorun olmazdı ama bi işe yaramadı. makasla kısaltıyorum. benim tüyler çok hızlı büyüyor.. hormon testi yaptırıcam regli olunca. ama dün dayanamayıp cımbızla çene ve bıyık bölgesinden bi kaç tüy çektim, sanki tüylerin suyu çeilmiş hiç acımadan hemen çıktılar. çok şaşırdım ve bir yandan da çok sevindim:)) işe yarıcak bu kez eminim. tek sorun tüylerin dökülmesini beklemek.

Aman yüz bölgenizi jiletle almayın kaş makası vs bişile kısaltım
Lazer etki etmezse ayva tüylerinizide diğerlerinin yanına eklemiş olursunuz

Ben jelli ipl cihazıyla epilasyon yaptırıyorum benimde hormonlarım normal ama hiç etki etmedi özellikle dudak üstüne hiç etki etmedi

kızlar yüze lazer yaptırmayın sakın.kalın siyah kıllardan kurtulayım derken
ayva tüylerini de kıla çeviriyor.sakın sakın denemeyin.
hele IPL'e hiç bulaşmayın.
iğneli yaptırmak daha mantıklı.

Son düzenleme:
bende önce hormon testi yaptırıp epilasyon olayına giricem. yüzümdeki tüylerde artma oldu insanların yüzüne kafamı kaldırıpta bakamıyorum...

ilk seansımda bu kadar ilerleme beklemiyordum çıkan tüylerim 10 gün içinde döküldü
haftada bir bıyık bölgemi almak zorunda kalan ben 25 gün oldu tüyler çıkmıyor

ilk seansımda bu kadar ilerleme beklemiyordum çıkan tüylerim 10 gün içinde döküldü
haftada bir bıyık bölgemi almak zorunda kalan ben 25 gün oldu tüyler çıkmıyor
bıyık bölgenizden sonuç aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…