Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de aynı sorun var. bende bugün ilk kez lazer yaptırdım. sanki hiç bitmicekmiş gibi geliyor ama inşallah biter. çünkü yüzüm çok kötü durumda. aynalara bakamaz oldum..bir ay tüyleri kökünden almadan nasıl beklicem bilmiyorum. cnm sen ne yapıyorsun bu bekleme döneminde? benim tüyler çok sert ve siyah olduğu için uzatamam. jiletle fln alıcam artık
evet jiletle kötü oluyor sivilce fln yapıyor ama makasla da denedim o da sanki hiç almamış gibi duruyor çok kötü.. off ya delirmeme çok az kaldı. sabah gidip tüy sarartıcı aldım. jiletle, makasla başa çıkamam. bir ay nasıl geçicek böyle bilmiyorum. bugün tüy sarartıcı kullanıcam. en azından siyah siyah belli olmaz. umarım tabii..
iyi de lazer koyu renk tüyleri görür sadece tüyleri sarartırsan lazer görmeyebilir yapma bence yada yaptırdığın yere sor bi bakalım
bıyık bölgenizden sonuç aldınız mı?ilk seansımda bu kadar ilerleme beklemiyordum çıkan tüylerim 10 gün içinde döküldü
haftada bir bıyık bölgemi almak zorunda kalan ben 25 gün oldu tüyler çıkmıyor