• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon bıyık bölgesine iğneli epilasyon ile ilgili bir soru sorabilir miyim?

vintages

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
8
0
16
Ankara
arkadaşlar ben yüzüm için bir senedir iğneli epilasyona gidiyorum çok azaldı ve hiçbir iz de kalmadı. ama esas sorun bıyık bölgemdeydi. yüzüme uyguladığımız için ne kadar sürede izlerin gececeğini çok iyi biliyodum ama bıyık bölgesi olduğu için cesaret edemedim.

şimdi bugün başlayayım artık dedim çünlü çok sertleşmişlerdi. oldukça yoğun çalıştı o bölgeye ama yüzümde olduğundan daha fazla kızardı iltihap oldu şimdi geçti nokta nokta izler hala duruyo bıyık olduğu için çok rahatsız oluyorum bıyık bölgesi için bu izlerin iyileşmesi daha mı çok zaman alıyo. yüzümde de aynıydı belki ama bu küçük bir bölgede daha fazla çalıştığı için mi bana daha kızarık gibi geliyo. bu sürece başladım artık ağdayla da aldırmamam lazım. yüzüm de çok sıkıntı yaşamadım cıktıkça gidiyordum ama bu bölge çok göz önünde nasıl bir yol izlemeliyim. her aldırdığımda 3-5 gün kadar evden çıkmıcam mı yaa off başlamasam kıl kökleri çok kalın ve aldırdığım halde bıyık gibi duruyordu. e bu şekilde de bu süreci nasıl geçiricem bıyık bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar bana fikir vererek yardımcı olabilir mi? teşekkür ederim.

bu bölge oldukça hassas benim epilasyon uzmanım bıyık bölgesinin riskli olduğunu ,leke kalma riskinin yüksek olduğunu söyledi ama ben bir sorun yaşamadım 1 hafta içinde kabuklar dökülür genelde

teşekkür ederim. benimde kabuk bağladı bugün biraz döküldü hatta kabuklar umarım söylediğin gibi olur iz kalmaz merakla bekliyorum:)

Back