Herkese merhaba,
Bıyık bölgesindeki tüylerden cok muzdaripim. Bu bolgedeki tuyler maalesef cok sertlesti. Öyle ki elledigimde aciyor bazilari. Ve hicbiri ayni anda uzamiyor. Bu nedenle sürekli biyigimin cikip çıkmadığını kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bazi tuyler deri altında kalıyor. Dışarıdan bakinca siyahlik görünüyor ama ucu olmadigi icin almam imkansiz. Sizin buna bir çözümünüz var mı?
Birkaç yıl evvel çenem icin iğneliye gittim. 1 seneden belki daha uzun gitmisimdir. 2 yıl kadar temiz gezdim. Gercekten hiç tüy kalmamisti. Birkaç ay evvel bütün tüyler geri geldi. Şaka gibi. Bende ignelide olmuyor yani
Birkaç yıl evvel çenem icin iğneliye gittim. 1 seneden belki daha uzun gitmisimdir. 2 yıl kadar temiz gezdim. Gercekten hiç tüy kalmamisti. Birkaç ay evvel bütün tüyler geri geldi. Şaka gibi. Bende ignelide olmuyor yani
Çeneden aşırı muzdaribim. İğneli yaptırıyorum 10 seansı geçti şükür yeni yeni farkediyor. Bıyık kısmında da bir kaç tane siyah sert çıkmaya başlamıştı bıyık kısmı sık ama bu siyahları almak ayrı dert bir de dediğiniz gibi tam uzamadan alamıyoruz siyah köklü bir şekilde bekliyor resmen. İki üç seans bıyık yaptırdım şimdi gözüme batmıyor sertler. Tekrar geri gelmesine çok üzüldüm hem cep hemde can yakan bir süreç. Yine de farklı bir yerde iğneliye başlamanızı tavsiye ederim. Olanla baş edemiyoruz lazer daha beter sonuçlar çıkarabiliyor.