Bıyık bölgesinde renk koyuluğu olan varmı:((

alone2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3.831
416
0
Ankara
HERŞEY SAÇ DÖKÜLMESİYLE BAŞLADI........
Saç dökülemsi sorunumdan dolayı kullandığım ilaçlardan sonra yüzümde özellikle bıyık bölgemde tüylenme başladı bi kere aldım ve olan oldu şimdi siyah ve çok çıkıyo aynı zamanda renk koyuluğu var çıldırcam kafamda çıkmayanlar yüzümde çıktı. Doktora gittim expigment diye bi leke açıcı verdi ama etkili olmadı......
Arkadaşlar böyle bi sorun yaşayan varmı varsa ne yaptınız??? allah aşkına bundan kuurtulmanın varmı bi yolu. İnanılmaz özgüven sorunu yarattı bende sorun sorunu açtı hayata küstüm nerdeyse sürekli aklımda bunlar var.. SİZ DUDAK ÜSTÜNÜ NE ŞEKİLDE ALIYOSUNUZ LÜTFEN Bİ AKIL VERİN lazer demeyin ne param nede cesaretim yok buna

Sarartici krem kullanabilirsin. Agdayla da , iple de alabilirsin. Acmak icin doktorun verdigi kremi kullan. Limon da ise yariyor diyorlar ama bilmiyorum.

Sarartici krem kullanabilirsin. Agdayla da , iple de alabilirsin. Acmak icin doktorun verdigi kremi kullan. Limon da ise yariyor diyorlar ama bilmiyorum.

sarartıcı kullandım canım ama tahriş etti ve şuan yine kendi rengine döndü o kısmı ben daha önce hiç almamıştım tüy yoktu şimdi neyle alcağımı bilmiyorum doktor cımbızla hırpalamışsın dedi gerçektende bi kere cımbızla aldım. limonu sademi sürmem gerekiyo??

nasıl aldırırsam azalır acaba dahada sertleşmesini istemiyorum

Ben lazer yaptirdim ama lazer yaptiramam diyorsun. Yuz icin sir agdalar var. Onlardan kullan o zaman, en azindan kalinlastirmaz. Limon azalmasini sagliyormus diyorlar. Birde dolunay zamani almaya calis. Regl donemine denk gelmesin.

evet dolunay zamanı adet sonrası almaya çalış, sitedeki tüy sorunları bölümünde aycangülün konusuna bakabilirsin...
ya da kozmik bakım adlı bloğuna...

sorununa yardımcı olamayacağım zira benim de bıyık bölgemin rengi açık :44:
çok garibime gidiyor benim de ama sana yaptıklarımı anlatayım belki yaptıklarımdan dolayı açıldıysa rengi sana yardımım dokunur...

ağda bandıyla kendim alıyorum bıyık bölgemi, akabinde bazen mavi bephanten kremi, bazen medacassol adlı yara merhemini, bazen de sudokrem sürüyorum...
ağda temizlemek için yağ sürmüyorum yani...

benimde koyu tam tersi ve hatta bana lazermi yaptırıyosun neden koyu dedi bi kız çok üzüldüm dikkat çekmeye başladı artık (((

ben neyle alıncağınıda bilmiyorum ilaçlardan sonra oldu. o bantları doktor önermedi çok beyazsın bantla alırsan travma oluşur dedi napcağımı bilmiyorum arkadaşlar çok kötü duruyo ip azaltıyomu

ne yaparsan yap asla lazer yaptırma.......yurt dışında nasıl bilmiyorum ama türkiyedekiler yüz için uygun değil.....en iyi yerlerde en lüks yerlerde yaptırdım....sıradan bir güzellik salonunda değil.....uzman dermatologların gözetimi altında yaptırdım

o tüyler aslan yelesi gibi boynuma yayılsı...yani lazer hafif tüyleri indüklüyor....sakın

iki seçeneğin var......sir ağda bantlarıyla evde kendin alabilirsin....sir ağda biraz inceltir
ikinci seçenek iğneli epilasyon......saati 70 80 den aşagı değil....ayrıca emle kremle uyuşturman gerekiyor çünkü dudak üstü ağrılı olur......emla krem 60 lira civarı.....dudak üstüne bir saat öncesinden yoğurt gibi sürüp içinden çıkan yapışkanlı jelatinle ilaçladığın yeri kapatman gerekiyor ki hava almasın ve ilaç emilsin dudak üstü uyuşsun........ne kadar zahmetli olsa da kalıcı çözümdür......

bakırköyde ben gidiyorum ....ben tüm vücut gitmiştim.....ama ben takıntılı ve obsesif bir insanım baya bir para harcadım bu konuda gerçekten işe yaradı

benim bu konularda hiç bilgim yok canım lazerle epilasyon arasında ne fark var bide tekrardan çıkacakmı hiçmi yok olmayacak???*
bide sen ne sorun yaşadın lekemi bıraktı teninde, ben en çok bunu duyuyorumbundan korkuyorum zaten hassasa ve sorunlu bi tenim var şimdilik cımbızla aldım ama çoğaldı koyulaştı sertleşti(((

iğnelide de iz kalıyo diyolar doğrumu canım biraz bilgi verirmisin hep sağdan soldan duyuyorum hiç bilgim yok

lazer epilasyon var.....iğneli epilasyon var........lazer epilasyonu unut......çünkü lazer epilasyonda olmayan tüylerin de çıkar

iğneli epilasyonu herkes yapamaz....benim gittiğim epilasyoncum bu konuda gerçekten çok iyi......istanbulda yaşıyorsan sana telefon numarasını veririm.........iz kalmaması için kabuk bağlayan küçük nokta gibi yaralarına dokunmayacaksın....kendiliğinden düşecek.......ve kesin çözüm

bu kadın genital bölgede temizleyebiliyor....ben şu an çok rahatım

Ben ilk bıyıklarımı permatikle aldım 11 yaşında felandım cahillik işte sonra 3-4 sene böyle siyah ve çabuk çıktılar

Ama kuaföre gide gide azaldı ben bazen cımbızla alıyorum

bak ne yap biliyormusun imkanı varsa 2 ay dışarı çıkma bıyıkların iyycene uzasın sonra bir sir yaptır böyl böyle çok çobuk seyrekleşir :13:

expıgmentı nasıl kullandınız da gecırmedı valla gordugum en ıyı leke ılacı bence yenıden bı baslayın derım:26::26::26::26:

expıgmentı nasıl kullandınız da gecırmedı valla gordugum en ıyı leke ılacı bence yenıden bı baslayın derım:26::26::26::26:

peynir gibi bembeyazım renkli gözlüyüm onu kullandım dahada belirgin hale geldi doktor uyarmuştı beyazsıngüneş kremi olmadan kışın bile gezme şansınyok diye yaz geldi şuan tekrar kullansam o kremi lekelerim belirginleşecek ki zaten bunu doktor söyledi malesef tenden tene değişiyo

zaten d vitaminin eksik olması başlı başına hücre ölümü demek.....omega 3 ise olmazsa olmazlardan....eczaneden alabilirsin.....başka harcamalardan kıs....bunu al.....sağlığıma ve güzelliğime düşkünüm diyorsan

eczaneden carlson balık yağı şurubu var limonlusunu tavsiye ederim.....hemen arkasından birkaç yudum ayran içersen tadını hiç hissetmezsin......en iyi tad ödülü almış.....üstelik en düşük ağır metal oranına sahip.....fda onaylı

ama ben bunu kesinlikle içemem diyorsan GNC nin krill yağı var......onu tavsiye ederim......omega 3 oranı yüksek....üstelik içinde krill yağı olduğu için barsaklaran daha fazlası emiliyor..........sitesinde günde iki tane diyor.......bir tane dahi yeterli......bir kutu alırsın iki ay kullanırsın.....bir ay ara verirsin........114 lira biraz pahalı...ama üç ayını kurtarır....hayat boyu devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…