merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır güneş lekelerimle başetmeye çalışıyorum. bıyık bölgesi ve elmacık kemiklerimde lekelerden kurtulmak için gitmediğim dr kalmadı. hepsi krem vererek daha da bir yoğunlaştırdı cilt lekelerimi ve kararmalar başladı. ben 4 senedir denizde güneşlemeyi bırakın dışarıya sürekli sapkayla ve asla güneşe ters yönde olarak yüzümü korudum. ben artık fondotenlerle kapatamayacak duruma geldim. makyajsız cıkamaz duruma geldim. sürekli kışın uzun krem tedavileri hafifledi leke derken yazın yine aynı dert beni buldu. güneş kremi 50+ faktörsüz çıkamadım hiç ama bu engellemedi. güneş kremi dışarı çıkmadan yarım saat önce sürülmeli ve 4 saatte bir güneş kremini uyguladım ama yine fayda etmedi. size kullandığım bütün kremlerin adını yazıcam. ben bu kremleri doktorların dediği sürede kullandım ve asla makyaj yapmadım. korudum yüzümü fakat kurtulamadım. benimle aynı durumda olan arkadaşlar oldğunu biliyorum ve bu durumun ne kadar can sıkıcı olduğunun farkındayım. leke oluşumuna sebep sir agda dendi ama ben sir agda asla yaptırmadım bıyık bölgeme. şimdi yeni bir doktora gittim bana çok etkili 7 açıcı birarada bir serum verdi fakat diğer kremler gibi çok hafif etki etki. dr bile buna çok şaşırdı. şimdi ise leke mezoterapisi önerdi. tabi bu dr kontrollü olacak. bu cumartesi gidicem. araştırdım aslında çok işe yariyor. cilt altına iğneli vitamin uygulanıyor. benim size tavsiyem artık kremlere güvenmeyin. çünkü bir kremi actığında 1 ay geçtikten sonra kremdeki sararma ve kararma olduğunu göreceksiniz. tıpkı yüzümüzede bir tabaka renk veriyor. bu sefer daha fazla lekeler çoğalıyor. yaz gelmeden çok kısa bir sürem var artık bu çareyi denicem. ve sanırım en son lazer . eger burda olmazsa lazer ama seneye artık kış ayında yaptırcağım. şimdi size vereceğim kremlerin adlarını yazcam asla umut bağlamayın. leke mezoterapimle alacağım iyi kötü her etkiyi tekrardan sizinle paylaşcağım. şimdi kullandığım kremler ; tabiki en başka expigment ( ilk gecer gibi daha kalıcı leke bırakıyor) tritone fort , acnelyse , tretin , retinol brightening serum, bepanthol krem ile başka başka krem karışımları , bio oil, fenjilyan , ve aklıma gelmeyen takviye bir sürü krem size bütün kremlerin fotolarını çekicem hepsini dr kontrolunde kullandım ve asla etki etmedi. size tavsiyem asla bu kremlere güvenmeyin her krem daha fazla leke demek.. ve tabi bitkisel kil maskesi , limon-soğan- elma sirkesi-yoğurt üstündeki sarı su- beyaz yumurta kabuğu ezmesi , karbonat -bal vee daha neler neler . inanın bana ben 4 yıldır bunlarla uğraşıyorum ne kadar sabırlı olduğumu anlamışsınızdr. en az 2 ay bekledim etkilerini sıfır etki. lekelere melazma diyolar. hassas ciltlerde oluşurmuş. şimdi umarım bu cumartesi başlıcam bu tedaviye inşallah kesin çözüm alır sizede gzüel haber veririm.
Son düzenleme: