Lekeler, Çiller Bıyık bölgemde leke

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
sabahtan beri nasıl konu açacağımı bulmaya çalışıyorum kızlar lütfen yardım edin dün ilk defa bıyık bölgemi ağda bandıyla alayım dedim dudağımın sol tarafı mahvoldu aynı yeri 4-5 defa yapıştırıp çektim önce kıpkırmızı oldu son ra garipleşti kahverengi oluyo bepanten sürdüm ama fayda yok yarın finallerim başlıyo lütfen yardım edin iz kalır mı yüzümde...

iz kalmaz cnm, birkaç kez koltuk altı bölgeme oldu aynı şey geçiyo bi süre sonra... ama yarın için iyi bi kapatıcı bulsan iyi edersin :) bikaç gün o kabuk bağlayabilir tahriş etmişsin belliki..geçmiş olsun.

hayır iz kalmaz. eczaneden contrantubex al. ameliyat izlerine bile iyi geliyor, doktora yazdırabilirsin. sgk listesinde var

medacassol kremde renk açar, ben bu kremi sivilce izlerine kullanıyorm iyi geliyor

bir kaç güne geçer iz kalmaz..ben de bıyığımı 3 kere yapıştırıp almıştım çok acıdı. üstünü pudrayla kapatmaya çalışmıştım. bir daha bir kere çek sadece kalanını cımbızla al.

herhangi birşeye gerek yok, hassas yer orası, üstüste ağda bandını yapıştırınca tahriş olmş, kabuk bağlar ince bi şekilde, sonra geçer 1-2 güne, benimde çok başıma geldi, yarın benimde finallerim başlıyor, başarılar :))

bıyık,kaş gibi bölgeler alındıktan sonra gözenekler açık olduğu için fondoten sürülmesi sağlıklı değil.
sizin yara olmuş bu durumda hiç mi hiç sağlıklı olmaz diye düşünüyorum dikkat edin mikrop kapmasın.

aslında herkes cewaplamış ama olsun bende paylaşmak istedim=))

benim defalarca başıma geldi, iz kalmaz bepanthene sür yumuşasın=) fondoten sürsende tam kapanmayacak ama sen bilirsin birkaç güne geçer=))

3 gün önce bende koltukaltımı alırken 4-5 kere yapıştırdım aman ertesi gün 1.derece yanık oldum resmen. Koltukaltıma resmen biri ateş tutuyordu. Evde bepanten losyon vardı. Ondan sürdüm. 1 saate ağrısı geçti ama dudağın yarın kızarır ondan sonra kahverengileşir. Hafif kabuk tutar sonra dökülür.
Fondöten falan sürme kabuk bağlayacağından daha da belirginleşir. Kozmetik ürünü olduğundan mikropta kapabilir. Yumuşatıcı losyon yada krem sür. Varsa bepanten losyon sür. Gayet etkili.

aynısı bana da olmuştu,hem de sınav dönemimdi,korkma geçiyo ki ben aşırı beyaz tenliyimdir,seni de bilmiyorum ama hassas bicildin ble varsa beimki gibi geçiyo,cilt kendini kolay yeniler,belli ki yaşın da genç,geçer inşaallah

Banada olmuştu bir kere bu.. Bende bephanten ve terramycin kullanmıştım.. Terramycin çok iyi geliyor.. Soranlara tenceredeki kaynar suya bakmak için eğildim o da sıçradı demiştim 2-3 güne geçer canım kabuk tutup dökülmeye başlıyor sonra, korkma iz kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…