• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar bıttım sabunu.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Chery Lady

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
54
1
296
38
İstanbul
kızlar bu bıttım sabunu die bi sabun var.Saca ve sivilcelere çok iyi geliyormuş diye aktardan almıştım.Bu gece yüzüme sürdüm.Cildimi bayağı bir gerdi ve soymaya başladı.Bende süşündüm acaba çatlaklara sürsek nolur diye.Sonuçta çatlaklardanda cildi soymadan kurtulamayız die biliyorum.Soyuyosa iyi gelir ama germeside çatlağı büyütür mü acaba diye tereddütte kaldım.Bi yorumu olan varmı?.Ya da Çatlakları için kullanan varmı?

bende duymuştum bu sabunu saç dökülmesine çok iyi geliyomuş hatta doğulular kendileri yapar ve hep bundan kullanırmışlar doğu bölgesine özgü bi sabunmuş ve bi kaç çeşit ottan ve bitkilerden yapıyolarmış...eğer cildi soyduysa ve gerdiyse bende alıyım bi deniyim çünkü bacaklarım arkalarını ellimle gerince o buruş buruş görüntü gidiyo çatlak diye bişey kalmıyo çok hafif çizikler şeklinde ama ben mercek gibi inceleyince belli oluyo yani eğer bu sabun geriyosa işe yarardır birazcık yada baska gerginleştirici sıkılastırıcı kremlerden kullanmak gerek çatlak kremlerinden değil yani yaşlılık karsıtı kremlerdende olabilir....çatlak olan bölgeyi bi yıkayıp deneyip buraya yorum yaparsan çok sevinirim cnm

Catlaklar derinin biraz daha alt tabakasinda olan izler.
Sabun ile derinin kurumasi catlaklara cok fazla etki yapmaz galiba.

derinin alt tabakasındamı ama sanki üste gibi duruyo dokununca bi tuhaf duruyo çukur gibi durmadan onları inceliyorum şeytan diyo oralara jiletle kesikler yap sinir oluyorum ne yapsam nasıl çözüm bulsam ne fayda eder diye düşünüp duruyorum:47:

Valla ben 1 ay boyunca dermaroller kullandim.
Gozle gorulur bir sekilde azalma var.
Kullandigim dermarollerin igneleri 0,5 mm idi.
1,5 mm lik kullansam tamamen gecer galiba.
Siddetle tavsiye ederim.

kızlar bu bıttım sabunu die bi sabun var.Saca ve sivilcelere çok iyi geliyormuş diye aktardan almıştım.Bu gece yüzüme sürdüm.Cildimi bayağı bir gerdi ve soymaya başladı.Bende süşündüm acaba çatlaklara sürsek nolur diye.Sonuçta çatlaklardanda cildi soymadan kurtulamayız die biliyorum.Soyuyosa iyi gelir ama germeside çatlağı büyütür mü acaba diye tereddütte kaldım.Bi yorumu olan varmı?.Ya da Çatlakları için kullanan varmı?

açtığınız başlığı okuyunca internette biraz araştırma yaptım, sayfalardan birinde şu şekilde yazıyor;
"Bıttım Sabunu ile, istemediğiniz bütün lekeleri cildinizden çok kısa bir zamanda söküp atabilirsiniz. Pürüzsüz bir cilde sahip olmak artık hiç de zor değil. Bıttım Sabunu, hayatımızı değiştiren mucize Sabun.

Siirt Bıttım Sabununu duş alırken şampuan yerine veya kullandığınız duş jeli yerine kullanabilirsiniz. Sabunu hafif masaj yaparak kullanabilirsiniz."

bu sebeple bana mantıklı geldi, aktarlardan alıp,deneyecem, germemesi için de duş sonrası bol nemlendirici sürülebilir diye düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler...:40:

Siddetle tavsiye ederim.

cnm senin kullandığın ne marka ve kaça almıştın?...dermaroller sonrası bişey sürüyomusun?

bende bi ara jiletle oldugu gibi deriyi almayı düşünüordum.hatta forumdada yazdım.gülüştük kızlarla:)bu arada dün gece sürdüm sabunu ilk günden bişey beklememk lazım tabiki.devam edicem bakalım nolucak.sonuçları yazarım kızlar.deneyen olursada yazsın mutlaka.

bende bi ara jiletle oldugu gibi deriyi almayı düşünüordum.hatta forumdada yazdım.gülüştük kızlarla:)bu arada dün gece sürdüm sabunu ilk günden bişey beklememk lazım tabiki.devam edicem bakalım nolucak.sonuçları yazarım kızlar.deneyen olursada yazsın mutlaka.

ben de bugün ilk uygulamamı yaptım.duş jeli yerine bıttım sabunu ile yıkadım vücudumu. kurutmasın diye de ardından bebe yağı sürdüm, bakalım etkileri ne olacak...:26:

Siddetle tavsiye ederim.

ben 2 mm olanını kullanıyorum, haftada bir yapınca sanki düzeliyo gibi gözüküyo, arasını açınca eski haline geri geliyo gibi geliyo bana ama bu uygulamaya da devam edecem, bakalım bir senede ne kadar sonuç alacam...ah bir tam olarak geçse, cildimin çatlaksız bölgeleri gibi görünse çatlaklı yerlerde...:43:

vücutta oluşan catlakların tek caresi tca peeling arkadaşlar ama bilinçli birinin yapması lazım çatlakları derinlemesine söküp alıyor

Küçükken kepek için kullanmıştım ben bu sabunu
Kokusunu beğenmediğim için bırakmıştım
Cilt lekelerine etkiliyse denemek lazım

vücutta oluşan catlakların tek caresi tca peeling arkadaşlar ama bilinçli birinin yapması lazım çatlakları derinlemesine söküp alıyor

YA CİDDİ MİSİN BNM KALÇA TARAFIMDA ÇOK ÇATLAĞIM VAR O KADAR RAHATSIZ OLUYOrum kı ama beyaz beyaz yanı sımdı yanlarımda başladı ya bole aşırııı derecede bı kılom yok aslında herkes normal dıyo ama bana gore değil vucudum nemsız olduğundan çatlıyo heralde nasıl bişey o nerde yaptırırız kesın sonuc verırı mı :(:(:(:(:(:(:(AYNAYA BAKINCA KENDIMDEN UTANIYORUM YAŞIM KAÇ ANNEMIN BILE YOK YA

sakın denemeyin bende keloid oluştu yanık izi kaldı şimdi bu lekeleri yok etmek için uğraşıyorum bugun spongila forte adında bi krem aldım netten bugun ilk günüm yanık izi sivilce akne güneş lekeleri içinmiş burdan araştırmalarım sonucunda ulaştım bu kreme kullanan biri kimyasal peeling sonucu yanık için kullanmış 15 günün sonunda etki etmiş bakalım hayırlısı

sabunu kullanannlar bır ses verın heleee memnun kaldınızmı?

Back
X