kızlar, saçımızın asidik bi dengesi varmış ve sabun bazik olduğu için bu dengeyi bozar saçın kuruyup dökülmesine yol açarmış. öyle midir ki? sabunu denemek istiyorum ben de. çok dökülüyo saçlarım ama çok kuru ayrıca.
bende yaklaşık 20 gündür bu sabunu kullanıyorum ve çok memunum.saçlarım yağlı ve aşırı dökülüyordu .normal şampuanlarla hergün hatta bazen günde iki kere yıkamak zorunda kalıyordum .Ama bu sabunda iki günde bir yıkıyorum .çok memunum.ilk yıkadığımda durularken yağlıkalıyormuş hissi var ama kuruduktan sonra farkı görüyorsunuz emin olun .bence abartıldığı gibi kötü kokulu değil.En azından benim gibi dökülme,yağlı saç gibi probleriniz varsa mutlaka deneyin derim...
Denemeyi düşünüyorum.Ama saçımda boya var..saçlarım sarı.Boyalı saçlarda da işe yarar mı ki.Daha önce hakiki defne sabunu denedim birkaç kez diplerim yapış yapış oldu yağlı gibi.Bir daha da kullanmadım.Bu sabunu ya klasik 3 4 yildir kullanıyorum doğal bi sabun . bence kullanmalisiniz kepek için bulunmaz bi sabun sac dokulmeme fayda etmedi kiriklarada ama kepek için mükemmel
ADenemeyi düşünüyorum.Am saçımda boya var..saçlarım sarı.Boyalı saçlarda da işe yarar mı ki.Daha önce hakiki defne sabunu denedim birkaç kez diplerim yapış yapış oldu yağlı gibi.Bir daha da kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?