• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bitti sandım meğer...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.306
15.854
248
Merhaba sevgili arkadaslar,
Eşimle 2 gun once birlikte olduk, reglm bitti diye, öyle sanıyordum fakat birliktelikten sonra lekelenme yasadım, hamile kalma ihtimalim sizce nedir? İliski yasadıktan sonra -gün icinde- oldu bu lekelenme.

Tahminimce ardından lekelenme yasadıgım icin -yani aslında tam bitmedi adet- hamile kalmayacakmısım gibi geliyo. Ama yine sizin görüslerinizi merak ettim

Merhaba sevgili arkadaslar,
Eşimle 2 gun once birlikte olduk, reglm bitti diye, öyle sanıyordum fakat birliktelikten sonra lekelenme yasadım, hamile kalma ihtimalim sizce nedir? İliski yasadıktan sonra -gün icinde- oldu bu lekelenme.

Tahminimce ardından lekelenme yasadıgım icin -yani aslında tam bitmedi adet- hamile kalmayacakmısım gibi geliyo. Ama yine sizin görüslerinizi merak ettim
Bitmemis adette ilişkiden sonra az da olsa lekelenme olur

Rabbim bilir yinede ama yumurtalama günü daha yüksek tabi adetten hemen sonra ihtimaller düşük biraz ama istiyorsanız rabbim en kısa zamanda versin insallah ❤️
Erken oldugunu dusunuyorum ama tabi Allah bilir. en hayırlısını versin hepimize en dogru zamanda bebişlerimizi❤ sizin de gönlünüze göre olsun herşey :)

Back