Saç Rengi ve Saç Boyama Bitter çikolata boyadım siyah oldu yardım lütfen!

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
Arkadaşlar merhaba dün saçlarımı loreal casting bitter çikolata ile boyadım ama siyaha yakın bir renk oldu birde ilk deneyimim oldugu için bir kutu yetmedi saçlarım aşağıları dalgalı renkler halinde ,şimdi diyorumki acaba alt zeminim çikolata kahveydi 1 aya kadar akma ihtimali acılma ihtimali varmı sizce actırma işlemi yaptırmak istemiyorum,birde aşağı kısımlardaki farkı kaldırmak için boyanmayan yerleri yarın tekrar boyamak istiyorum sacıma zarar verirmi gerçi casting serisi amonyaksızmış, bu boyayı deneyen arkadaşlarım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.:26:

Arkadaşlar merhaba dün saçlarımı loreal casting bitter çikolata ile boyadım ama siyaha yakın bir renk oldu birde ilk deneyimim oldugu için bir kutu yetmedi saçlarım aşağıları dalgalı renkler halinde ,şimdi diyorumki acaba alt zeminim çikolata kahveydi 1 aya kadar akma ihtimali acılma ihtimali varmı sizce actırma işlemi yaptırmak istemiyorum,birde aşağı kısımlardaki farkı kaldırmak için boyanmayan yerleri yarın tekrar boyamak istiyorum sacıma zarar verirmi gerçi casting serisi amonyaksızmış, bu boyayı deneyen arkadaşlarım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.:26:

bu tarz renkler malesef kutunun ustundeki gibi segil bildiğimiz siyah oluyor ama biraz sabrederseniz kesinlikle akıyor annemin sacini açık kestaneye boyadigimiz halde kapkara olmustu zift siyahi gibi resmen ama suan kahveye dogru yaklasti.ille de acmak isterseniz biraz bekleyin aksin oksidanla acarsiniz.:13:

merhaba canım kahve tonları market boyalarında genelde koyu renk cıkabiliyor ..sakın acıcı kullanma. yanar ypranır sacların..oksidanla acamaya kalkma sacın turuncu olur.hiç güzel olmazbekle 1.1.5 ay sacını sık sık yıka kepek sampuanları sac rengini cok cabuk akıtıyor bide bitkisek kürler sinameki kürü cok akıtıyor acele etme sacının yıpranmasındansa yavas yavas acılmasını bekle...

saçım siyahtı 1 sene önce actırdım yandı yıprandı sarı olcak die turuncu oldu siyaha boyadım yemin ettim 2 sene boyamıcam die boyalardan kurtulmmama bi 10 ay kaldı..sakın benim düştügüm hataya düşme

tşk ederim kızlar bu arada 3 kez yıkandı ne hikmetse arkalar acıldı biraz ama aklar kapansın die sanırım önlere daha yogun sürdüğüm için orası halen koyu sabretmeliyim bencede yoksa saclarım yok yıprancak daha mutsuz olucam:50:

tşk ederim kızlar bu arada 3 kez yıkandı ne hikmetse arkalar acıldı biraz ama aklar kapansın die sanırım önlere daha yogun sürdüğüm için orası halen koyu sabretmeliyim bencede yoksa saclarım yok yıprancak daha mutsuz olucam:50:

Sabret bencede hem kötü değildir eminim sana oyle geliyordur.sık sık da yıkama çok yipranir .8. veya 10.yikamaya kadar saçın kahveye donmus olur:16:

Back