Bitmiş birşeyi mi zorluyorum?!!

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
39
iyi akşamlar.sorun eşim..hamilelik ve doğum sonrası eşimde değişimler oldu sıkıntılı bi süreç atlattık ya da atlatamadık hala dışardan baksan bi sıkıntı yok.tartışmamız yok,bişi olsa son sözü bana bırakır sen bilirsin nasıl istersen der.ama gel gelelim içimdeki sevgi boşluğu ayyuka çıktı eşimden sevgi ilgi göremiyorum çocuğuna karşı çok ilgili ama bana en son ne zaman sarıldı öptü hatırlamıyorm bebeğim 9aylık ve biZim cinsel birlikteliğimiz son buldu doğumdan bu yana sadece bir kere birliktelik yaşadık.ben anlama veremiyorum bi erkek bu kadar sürede nasıl arzulamaz nasıl istemez,sorunları hep benim dile getirmem de sıktı beni.ben ne yapayım boşanmak da geçiyo aklımdan demek ki bu adam artık beni sevmiyo diye ama herşeyi denedikten sonra bu aşamanın olmasını istiyorum.kızlar bana verebileceğiniz bi akıl var mı bi de bu yönden dene diye inanın nabıcağımı bilmiyomdışardan dikkat çeken biriyim hani saldım desem ondan desem o da diğil ama acaba adam bana karşı mı soğudu.daha ne kadar böle sürdürebilirim bilmiyom neredeyse senesi gelcek.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Doğum sonrası eve yeni biri geldi ikiniz içinde öncelik o artık bu süreçte bazen nasıl davranması gerektiğini yada ne hissettiğini bilmez eşler açık açık konuşmaktan başka çare yok. Cinselliğin bitmiş olması kötü bunu konuşmalısınız kesinlikle çocuğu bırakabileceğiniz biri varsa bi kaç saatliğine yalnız vakit geçirin eskisi gibi

Canım giyin süslen dikkatini çekecek şekilde gir yatağa, ama sanki onu umursamiyormus gibi. Belki ilgisini çeker ilk seferde olmasa da ilerleyen zamanlarda dayanamaz bence. Bir de çocuğu bi yerlere emanet edip bi başbaşa yemek yemek istediğini söyle, dışarı çıkın. Yine giyin süslen. Yemekte her şeyi güzelce sakince konuşun. Bunun nedenini sor, eğer isterse terapiye gidebileceğinizi söyle. Allah yardımcın olsun

Doğum sonrası değişmişsinizdir. Her kadın gibi bebeğiyle ilgilenen anne olmuşsunuzdur.
Bunun yanında bakımınızı ihmal ediyorsanız,evde pijamayla görüyorsa sürekli haliyle o da kendi halinde takılıyor. Annelik yanında eş olduğunuzu unutmamanız gerekir ve eşinizle de ilgilenmeniz gerekir. Zor olabilir ama biraz da eşinizin tarafından bakmanız lazım. Bütün ilgi onun üzerindeyken şimdi bebeğe kaydı tamamen :) belki de buna üzülüyor bile olabilir.
Yani sizi arzulaması için biraz ilgiye ihtiyacı olabilir..

Bebekle çok zor biliyorum fakat mesela yarın kendinize bakım yapın, tırnaklardan saçlarınıza kadar. Güzel bir şey giyip eşinizin sevdiği bir kokuyu sıkın. Saçınızı bu sefer farklı bir model yapın en basit örnek. Mutlaka eşinizin ilgisini çekersiniz. Belki de farkında olmadan kendinizi salmış olabilirsiniz,sırf bebeğe odaklandığınız için eşiniz o çizginin dışında kalmış olabilir..Küçük küçük sürprizler yapabilirsiniz, en sevdiği çikolatayı alıp aniden vermek gibi.. tatlı dilli konuşup biraz cilveli olmak gibi.. çok iyi gelir diye düşünüyorum.. Umarım en kısa vakitte düzelir..

Evet bebek hep bizimle ailelerimizden uzakta yaşıyoruz,dolayısıyla bebeği bırakacak biri de yok ama ne bileyim bebek bahane olabilir mi tamam ilgiye muhtaç onla fazlasıyla zaman geçiriyoruz ama uyuduğunda da bizim kısıtlı bi iletişimimiz oluyo.böle giderse aile terapistine gitmeyi sunucam.ama bi sorun olduğu aşikar o hiç mi rahatsız olmuyo da bi adım atmıyor.alıştığı düzeni mi bırakmak istemiyo kafamda bi sürü soru

Ya umursamıyo davranıyom rahatsız olduğunu bazen belli ediyo bırak şu telefonu diye ama o kadar sonra kendisi alıyo telefonu yine aynıyız.sevilmediğim düşüncesi beni iyice gerginleştirdi bazen durduk yere patlıyorum ama bi yandan konuşmak da istemiyorum ilgi sevgi dilenirmiş gibikendi bana gelsin istiyorum.benim sölememle değil

13 aylık bir kızım var ve ben 2 ay öncesine kadar eşimden boşanmayı dahi düşündüm. Bizim içinde çok zor bi süreçti. Yavaş yavaş vakit ayırmaya içimizdekileri konuşmaya başlayınca (ama suçlamadan yargılamadan hesap sormadan hep ben haklıyım demeden empatiyle) yavaş yavaş düzene girdi. Ben aranızda ki bu soğukluğun geçeceğine inanıyorum çünkü sık görülen durumlar bunlar ikinizde tamamen değiştiniz

Benim de ilgiye ihtiyacım varniye erkekle bunu düşünemiyo bütün yük biz kadınların üstünde evi yemeği bulaşığı bebeği üstüne çalışıyorum sabah erkenden çıkıyorum gelince bebekle ilgilen fln derken bi de eşinden ilgi görmeyen bi ben.eş olduğumu unutmuyorum ama sanırım o karısını unutmuş görünüyor.bakalım yaklaşmaya çalışıcam fayda edicek mi.

Çocuk gibiler malesef.. çalıştığınız için zorlanıyorsunuz onlar çocuk gibi ilgi bekliyorlar. Zaten biraz ilgi gösterirseniz o da ilgilenecektir..

Teşekkür ederim inanın bu durum bende güven eksikliğine neden oldu.ikide bir alışveriş yapıyorum kendime yeni şeyler alıyorum iyice şaşırdım nabıcağımı.dediğiniz gibi anne oldum diye emziriyom diye mi yaklaşmak birlikte olmak istemiyo.üstüme titreyen adam bi güzel sözü esirger oldu.evli olduğumu unutturdu

İnşallah inanın eskisi gibi olsun istiyorum üstüme titreyen her anlamda sevdiğini dile getiren adam geri gelsin istiyorum.ha olmucaksa da yolumuza bakalım iananın çok yorucu bi süreç ilk başlarda zaman diyip diyip durdum ama 9 ay geçti ve biz ev arkadaşına dönüştük ve bu beni incitiyo

Çocuk gibiler malesef.. çalıştığınız için zorlanıyorsunuz onlar çocuk gibi ilgi bekliyorlar. Zaten biraz ilgi gösterirseniz o da ilgilenecektir..
Bi kere daha konuşmadan ilgi göstererek bi deneyeyim bakalım bana dönüşü nasıl olacak?konuşmdan diyorum çünkü ben bu muhabbeti aylar öncesi yaptım ilgine ihtiyacım var aramız soğuk diye haklısın düzelcek fln dedi bi süre iidi ama yine aynı.

Açıkça ve mantıklı bir şekilde konuşmanız gerek.
Sorun bakalım ne geçiyormuş aklından.
Cevaba göre karar verirsiniz ne olacağına.

Açıkça ve mantıklı bir şekilde konuşmanız gerek.
Sorun bakalım ne geçiyormuş aklından.
Cevaba göre karar verirsiniz ne olacağına.
Aslında en doğrusu bu eteklerimdeki taşları dökmek ama bunun öncesi başka bişiler yapılabilir mi diye düşünüyorum çünkü sanki söleyince ben söledim diye ilgi göstercek ben istedim diye yapçakmış gibi geliyo ne bileyim öle hissediyorum

Öyle değil.
Bu bir yarış değil önce o önce ben olayına girmeyin. Siz karı kocasınız ve bir sorununuz var. Konuşmadan birbirinizin aklımdakini bilemezsiniz.
Eşiniz belki farklı bir ruh halinde.
Güzelce konuşup derdinizi anlatın onum da fikrini öğrenin.

Evet öyle değil de iştebu ilişki de bi sorun oldu mu hep ben dile getiririm hep ben bişiler yaparım söleyince karşımda susan haklısın diyen kendi sıkıntısını paylaşmayan düzelcek diye avutan biri oluyo hani o da benimle ilgili sıkıntısını paylaşsa ortak bi çözüm yolu bulsak diyalog kurabilsek sorun yok ama ben konuşuyorum o kadar ,karşımda beni dinleyen biri oluyo sadece

Ben böyle şeylerde gurur yapmayı sevmiyorum.
İnsanın kalbini beynini kemiren, yiyip bitiren bir şey..
Gelmiyorsa sen git bi gidersin iki gidersin sonra o gelir. Adımı sen at.
Güzel sözler söyle, cilveler yap :)
Valla ben canım istedigi an giderim gurur yapmam :)
Önemli olan senin ne istediğin ?
Belki o da senin soğudugunu uzak kaldığını düşünüyordur.
Konuşarak ta anlaşılabilir..

Anladım gerçekten sinir bozucu.
Evliliğinizin tehlikede olduğunu söyleyerek konuşursanız panikler ve iletişime geçer mi acaba?
Erkekler ve olayları susarak çözmeleri. Kavga etse daha iyi.

Her çift çocuktan sonra bu tarz sorunlar yaşayabiliyor. Ancak hiçbir şey yapmazsanız zaman geçtikçe bu soğukluk ve mesafe büyür ki 9 ay uzun bir süre bence. Şimdiye kadar ufak ufak yakınlaşmalarla bayağı bir yol katederdiniz. Ama çözülmeyecek bir şey değil bence. Bu ille de süslenip püslenip abartı şeyler yapmanızı gerektirmez, ufak ufak o tensel teması kurmaya çalışın. Bazen sözlerden çok daha etkilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…