- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
selamlar kızlar alt kat komşumuz 1 aydır tadilatta sabah 9dan akşam 7ye kadar hatta pazar günü yasak bugün bile devam ediyorlar.
mutfak banyo ve kalorifer yaptırıyorlarmış ama bana çok uzun geldi süresi... bu kadar ne yapılabilir kafam şişti beton kırma ve matkap sesinden artık bazen gece 10a kdar devam ediyorlar
cidden bu kadar sürer mi bu işler daha da bitecek gibi değil inerken kapı açıktı gördüm içerisi savaş alanı gibi
Normal... Biz de üç dört sene önce yaptırdık komple tadilat tamı tamına 38 gün sürdü. Kolay işler değil bunlar. Hele ki evin içinde yaşanıyorsa çok daha zor. Siz de haklısınız, bıktırır insanı. En azından pazar günü çalışmamaları için uyarabilirsiniz .
Bildiğim kadarıyla akşam belli bir saatten sonra matkap vs çalıştırmak yasak. Şikayet edebilirsiniz
Ben 1 ay bunu çekmezdim
Konuşun yöneticiyle o zaman. Siz rahatsız olmuyor musunuz diye. Bir yolu bulunur eminim tatsızlık olmadanevet öyle ama ailemin evindeyim onlar da böyle şeylere şikayet falan edemez. bi alt katında da yönetici oturuyor oğlu kpss çalışıyor hatta onlar rahatsız olmuyorsa ben bir şey yapamıyorum.
Konuşun yöneticiyle o zaman. Siz rahatsız olmuyor musunuz diye. Bir yolu bulunur eminim tatsızlık olmadan
valla önümüz arkamız sağımız solumuz inşaat gerçektenyani ne yapılabilir bilmiyorum ki sonuçta yapılacak o iş artık bir an önce bitsin diyorum artık pazar falan da çalışsın lar umrum değil yeter ki bitsin ondan önce de başka katların tadilatı vardı zaten ileride inşaat da var tımarhane gibi yemin ediyorum ülke
valla önümüz arkamız sağımız solumuz inşaat gerçekten
ben uykudan uyandırılmaya dayanamıyorum ya, en azından ne kadar süreceğini sorardım ne biliyim.
dayanırım diyorsanız bekleyin biter elbet
ahahahahaben de dayanamıyorum üstelik geçe kadar çalışıp sabah geç kalkarım düzenim böyleydi değiştiremedim de hasta oldum resmen uykusuzluktan. normal ses de değil anacım resmen evde satisfaction klibi çekiyorlar
ahahahaha
yazık sağlığına ya valla ben bile sinir oldum burdan düşüncesiz insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?