• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen regly

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
merhaba arkadaşlar,ben bundan 4 ay önce regly dönemim çok ağrılı ve çok yoğun olduğu için doktora gittim(adım atamıyordum yoğunluğu ve ağrıdan)ama düzensizlik yoktu ilk 3 gün yoğun ağrılı 4-5-6 normal ve bitişti .. doktor bana yazz 24 doğum kontrol hapını verdi ağrımı yok edeceğini söyledi ve ben kullanmaya başladım ikinci kullandığım ay çok az ve ağrısız oldu ama 2 günde bitti bende pr0spektüs'ü iyice okuyunca orak hücre anemililerin dikkatli olması gerektiğini gördüm ki ben orak hücre anemisiyim! ilacı kestim,2 ay kullanmadım bu defa çok daha beter ağrılarım olunca tekrar doktoruma gittim ve durumumu anlattım, doktor ilaca devam et dedi sıkıntı olmazmış en fazla 6 ay kullancaksın zaten dedi ve ben yeniden başladım geçen ay reglymin 4.günü ve bu ay 2.kutuya başladım ama bitmiyor arkadaşlar 6.gün bugün normalde 5.6 damla damla olurdu ama ne şuan 2.gün gibi devam ediyor! doktorum izindeymiş ulaşamadım ,bu durum normal mi bırakmalımıyım?

Kanamaya değil hatta pıhtılaşmaya sebep olur diye biliyorum çünkü emboli riskin var deyip bana yazmamıştı
Bence Başka bir doktora ulaş biraz önemli gibi

Kanamaya değil hatta pıhtılaşmaya sebep olur diye biliyorum çünkü emboli riskin var deyip bana yazmamıştı
Bence Başka bir doktora ulaş biraz önemli gibi
teşekkür ederim sizde de mi orak hücre anemisi var.. özelde doktorum tekrarda gittim anlattım :( endişeliyim çok :KK17:

Teşekkür ederim ,inşaALLAH neden böyle oldu normalmidir alayamadım ki ha ağrı yok ama bitmiyor da:KK57:

bi arkadaşımda olmuştu canım da..
sonra düzeldi..nedenini bilmiyorumki hiç..
inşallah bişey yoktur..
mübarek cuma vakti dua edelim..
iyi yorumlayalım iy olsun inşallah..

teşekkür ederim sizde de mi orak hücre anemisi var.. özelde doktorum tekrarda gittim anlattım :KK43: endişeliyim çok :KK17:

yok sigara kullandığım için beraberinde kullanırsam pıhtılaşma ve emboli yapabileceğini söylemişti
inşallah ciddi birşeyin yoktur ama buradan alacağın cevaplar sağlıklı olmaz hiç gidemiyosan bir sağlık ocağına gitsen daha sağlıklı olur

Back