• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen Regl Çilesi

amazonsmyrna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
144
2
116
İzmir
Merhaba,

Ben 30 Ocak 2012'de sezaryenle doğum yaptım. Herkes gibi ilk 40 gün azar azar kanamam oldu, sonra da kesildi. Haziran ayına kadar regl olmadım. Sonra iki üç gün regl olup bir iki gün temiz kalarak haziran ayını geçirdim. Bu sırada iki farklı hastanede iki farklı jinekoloğa gittim, pap smear testi yaptırdım, muayene oldum, her şey normal dediler. Bu şekilde düzensiz kanamalar emziren annelerde olabilirmiş. Sonra da 15 günde bir her biri 10-15 gün kadar süren regl dönemlerim başladı. :53: Aşırı düzensiz, mesela 1 hafta temizsem 1 hafta regl oluyorum veya 15 gün temizsem 8-10 gün regl oluyorum. Canıma doydum artık, çok zorlanıyorum.

Benim durumumda olan var mı, emzirmek bu kadar etkiler mi bünyeyi merak ediyorum. Her an her yerde regl olabilecek durumdayım, aklım sürekli onda. Çok can sıkıcı bir durum!

Ne yapsam bilemedim.

kızlar bende 7 temmuzda sezeryanla doğum yaptım 20 gün falan normal kanama oldu sonra azaldı 40 ımın sonunda tekrar adet oldum sonra adetim bitti derken tekrar koyu kırmızı leke geliyor 1-2 gün sonra kahverengi falan bu 1 hafta suruyo tam bitti derken aynı döngü...bi tek geçen haftalarda 1 hafta temiz oldm yine aynı.geçenlerde jinekologa gittm emzirdiğin için olabilr dedi.Sezeryanımı yapan doktorla da tartıştık ona da gitmek istemiyorum.Allah'ım bu böyle ne kadar sürecek!Normalde 2 hafta önce tekrar adet vaktimdi o da olmadı.

düzensiz kanamalar emzirme dönemlerinde olurmuş demişlerdi, demek ki yalnız değilmişim. Valla bilemedim nolacak böyle, ne zamana kadar sürecek hiçbir fikrim yok.

ya arkadaşlar bende de tık yok:ssz::ssz:
doğum yapalı neredeyse 1 yıl olucak hala gelmedi sezeryanla doğum yaptım kasım 2011 de bir hafta kanamam oldu bitti bida yok korkuyorum bende nezaman olcam ki böyle çok rahatım ama artık gelsin yani:27:

24 ağustosta normal doğum yaptım, kanamam hala bitmedi, 50 gün oldu :( geçmezse artık doktora gitmeyi düşünüyorum, normal doğumdan sonra da alttan tekrar muayene olmak kabus gibi geliyor :( kadın olmak çok zor

Merhaba üstünden baya zaman geçmişti ama bende Ekim 28 de doğum yaptım 57 gün kanamam oldu ve şimdi 5 ocakta adet oldum dün kesilmişti bugün gene gelmeye başladı ne zaman düzene girdi adetiniz

Back