Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllardır bitmeyen çile..3.doğumla arttı 5 yıl önce ilaç dr lar... sonra birgün başarabilirim dedim.ilacı bıraktım yaz mevsimi kuşlar öttü çiçekler açtı diye eyledim kendimi ama bi süre sonra yetmedi sonra çok eski aile dostumuzun reiki şifa eğitimi aldığını öğrendim ona dahil oldum 1 yıldır devam ediyorum inanılmaz faydasını gördüm.. eğer istersen özelden konusabiliriz.insan kendini anlayacak insanla rahatlayabiliyor...sevgilerKızlar bu panik atakla baş edemiyorum artık daha öncede yazmıştım biraz iyi olsam yine kötüleşiyorum bana yardım edin lütfen konuşmaya sakinleşmeye ihtiyacım var
Yıllardır bitmeyen çile..3.doğumla arttı 5 yıl önce ilaç dr lar... sonra birgün başarabilirim dedim.ilacı bıraktım yaz mevsimi kuşlar öttü çiçekler açtı diye eyledim kendimi ama bi süre sonra yetmedi sonra çok eski aile dostumuzun reiki şifa eğitimi aldığını öğrendim ona dahil oldum 1 yıldır devam ediyorum inanılmaz faydasını gördüm.. eğer istersen özelden konusabiliriz.insan kendini anlayacak insanla rahatlayabiliyor...sevgiler
Yıllardır bitmeyen çile..3.doğumla arttı 5 yıl önce ilaç dr lar... sonra birgün başarabilirim dedim.ilacı bıraktım yaz mevsimi kuşlar öttü çiçekler açtı diye eyledim kendimi ama bi süre sonra yetmedi sonra çok eski aile dostumuzun reiki şifa eğitimi aldığını öğrendim ona dahil oldum 1 yıldır devam ediyorum inanılmaz faydasını gördüm.. eğer istersen özelden konusabiliriz.insan kendini anlayacak insanla rahatlayabiliyor...sevgiler
En kötüsü de bu ya zaten esir olup o evlatlarla bile ilgilenemez hale geliyorsunuz..sol kol ağrırsa kalp krizi..baş ağrısı beyin kanaması..Ve hatta ve hatta çocuklar gelip durup dururken sarılınca kesin bana bisey olacak malum oldu onlara ya kadar iğrenç bir hal alıyor..Çok zor ve asla yaşamayan bilemezGündüzleri bir nebze daha iyiyim ama akşamları göğüs ağrım kol ağrım sürekli kendimi izlemekten sürekli ya birşey olursa demekten çok yoruldum benimde 2 yaşında evladım var herkes böylemi gerçekten ya bu huzursuzluk bitmeyecek mi tabi konuşalm
Evet bunun faydasını ben çok görmüştüm bir süre anladığım an geçici birşey olduğuna odaklanıyordum.ve ben de onunla alay ediyodum.bunu yaşamayan bir insana söylesem alay konusu ama ben resmen 'off yine mı sen geç kaldın bitir işini de git'falana bağlamıştım..Bunu yapmak zorundayız o bizden daha güçlü değil ben buna inanıyorum artık ve bu aldığım seanslarla bunun farkına vardım zaten..insan et ve kemik değil bilmediğimiz ve ne yazık ki ulaşıp dinleyemedigimiz o kadar güçlü bir ruhumuz var ki önce ona ulaşabilmeliyiz sonrası zaten inanılmaz...Yaşadıklarının gerçek olmadığını biliyorsun. Atak geleceği zaman anlarsın, gerçek değil bu, ben iyiyim, birseyim yok diye kendini telkin edip sakinlestiremiyor musun? Destek alıyor musun?
Evet nefes en önemlisi bende geçen gün yine bi yoklandım nefes le sakinlestim. Ama onda da doğru nefes çok önemli 4.4.4 uygulanmalıymış.4 e kadar sayarak karnı şişirip alıyorsun 4 e kadar sayıp tutuyorsun 4 e kadar sayarak karnı bosaltıyorsun ve evet burundan alıp ağızdan pipete üfler gb veriyorsun... bence de çok faydalıarkadaşlar merhaba, ben bir kez böyle bir şey yaşadım, o an işyerinde dr vardı, hemen yanıma geldi ve bana burnundan nefes al, ağzından ver sakince diye telkin verdi, bu şekilde yapınca sadece nefesime odaklandım başka bir şey düşünmedim, çok kısa sürede sakinleştim. bir deneyin belki işe yarar. geçmiş olsun yaşayanlara.
Kesinlikle katılıyorum harika açıklamışsınız..Yürüyüş(hiç aksatmadan her gün en az yarım saat)
meditasyon(farkındalık meditasyonu, anksiyete panik atak meditasyonu)
neden panik atak geçirdiğinizi bilmek,
panik atak geçirmekten korkmamak, aksine nerede neden panik atak geçiriyorsanız üstüne üstüne gidip her ataktan sonra hafiflediğini fark etmek
her geçirişinizde daha da azalıyor şiddeti diye kendini telkin etmek
atak başladığında güvende olduğunu kendine söylemek
yine atak başladığında sizi neyin sakinleştirdiğini keşfetmek(bana derin nefesler, çok küçük yudumlarla su içmek, en etkili olan da soğuk bir şeye dokunmak iyi geliyordu)
panik atağınızın neden kaynaklandığını bulduktan sonra sorunları ortadan kaldırmak ya da beyni boşaltmayı öğrenmek(farkındalık meditasyonu sadece o anki hissinizi anlamanızı ve geçip başka şeyler düşünmenizi size öğretecek)
her şeyi başaracak kişinin siz olduğunuzun farkında olmak
bunun tamamen beynin kodlanması olduğunu fark etmek(bir kişi arıya karşı normalde tepkisizdir ama arı onu sokunca korkmaya başlar, arı onu sokmadığı zaman da korkar. Beynimiz bu şekilde olmayacak şeyleri olacakmış gibi bize göstererek korkutuyor). Bunun için psikolog İzzet Güllü'nün youtube videolarına bakabilirsiniz.(Kendisi ilaç kullanmayı önermiyor ama ben doktorunuzu dinlemenizi tavsiye ederim bu konuda)
Sizi mutlu eden şeyleri yapmak
Enerjinizi sömüren her şeyden uzak durmak
Panik atağınızın geçmesini istiyorsanız yapmanız gereken bunlar. Biri bana 1.5 sene önce bunları söylese söylemenin çok kolay olduğunu düşünüp kızardım. O kadar basit olmadığını söylerdim. Ama şu anda 13 aydır atak geçirmiyorum ve tüm bu yazdıklarım sayesinde. Darısı başınıza olsun inşallah
Ay aynı beni anlatmışsiniz .. tam olarak böyleyim iki çocuk annesiyim . Zaten yetersiz hissediyrm kendimi onlara karşı . Birde durup dururken gelip bana sarilmalari yokmu tamam diyorum bişey olacak bugün . . İki psikolog değiştirdim şuan üçüncüye gidiyorum .. tamamen atlatan varmı acaba ya.. kaygısı tamamen biten atak hiç geçirmeyen ?En kötüsü de bu ya zaten esir olup o evlatlarla bile ilgilenemez hale geliyorsunuz..sol kol ağrırsa kalp krizi..baş ağrısı beyin kanaması..Ve hatta ve hatta çocuklar gelip durup dururken sarılınca kesin bana bisey olacak malum oldu onlara ya kadar iğrenç bir hal alıyor..Çok zor ve asla yaşamayan bilemez