- 20 Ağustos 2020
- 4
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi cilekliturta21
-
Ya çok saol ben çok telaşlı bir insanım normalde 4 gün gecikir en fazla çok gecikmezdi ilk defa oldu sanırım pandemiden dolayı panik stresle başıma geldi Allah razı olsun içimi ferahlattinBu ay okuduğum mesajlarda herkesin adetinin gecikmis olduğunu gördüm. Benim de adetim 15 gün gecikti normal olarak 35-36-37... 40 a kadar gidiyor adet dongum. 50.günde adet oldum.Yaşanılan stres hava değişikliği olabilir diye düşünüyorum. Icinizi ferah tutun. Soğan suyu içebilirsiniz adet döngüsünü düzenlemek için. Geçmiş olsun en kısa sürede olursunuz umarım
Benim de temmuzdaki reglim 18 gün gecikti canım, stres yapma gelir. Bu aralar herkesin regli gecikiyor galibaMerhaba arkadaşlar öncelikle hamile misin sorusunu lütfen sormayın ilişki yaşamadım olması imkansız. Normalde gelen adetim bu ay gelmedi 13unde gelmesi lazimdi . Ayrıca sol kasığımda ağrı basladi uyutmuyor geceleri kasıklarım çok ağrıyor yumurtalık vs enfeksiyonu olabilir mi yoksa kist midir sizin düşünceniz neler ? Sadece iki belirti var başka bişey yok .
over kıstı dedıklerı catlamayan buyuyen 3 4 cm lık bazen de daha buyuk olan yumurta:)) ağrısı egılırken kımıldarken batar gıbı yogun hıssedılen bısey hatta yere catal dustu sandalyeden egılırken kasıgım patladı sandım gozum karardı o denlı acıyor:):) ve adet oldugunda erıyıp gıdıyor :) yasın daha cok genc^^ boyle kıst agrısı gıbı rahatsızlıgın varsa doktora gorunebılırsın. ıcın rahatlar hıc olmazsa ^^ adet de stressden bı gıder bıda gelmez oyle meret bıssey. belkı gec yumurtlama donemın olmustur ve bu yumurtlama kıpırtısıdır:))Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile misin sorusunu lütfen sormayın ilişki yaşamadım olması imkansız. Normalde gelen adetim bu ay gelmedi 13unde gelmesi lazimdi . Ayrıca sol kasığımda ağrı basladi uyutmuyor geceleri kasıklarım çok ağrıyor yumurtalık vs enfeksiyonu olabilir mi yoksa kist midir sizin düşünceniz neler ? Sadece iki belirti var başka bişey yok .
Bu over kisti birdenbire başlayan bisey mı yani 18 yaşına kadar hiç belirti vermeyip 18imde kaşık ağrisiyla birden oluşmasi??? Olabilecek bişey miover kıstı dedıklerı catlamayan buyuyen 3 4 cm lık bazen de daha buyuk olan yumurta:)) ağrısı egılırken kımıldarken batar gıbı yogun hıssedılen bısey hatta yere catal dustu sandalyeden egılırken kasıgım patladı sandım gozum karardı o denlı acıyor:):) ve adet oldugunda erıyıp gıdıyor :) yasın daha cok genc^^ boyle kıst agrısı gıbı rahatsızlıgın varsa doktora gorunebılırsın. ıcın rahatlar hıc olmazsa ^^ adet de stressden bı gıder bıda gelmez oyle meret bıssey. belkı gec yumurtlama donemın olmustur ve bu yumurtlama kıpırtısıdır:))
yaşla alakasını bılmıyorum malesef. polıkıstık over genc yasta da olabılcegınden o da olur buyuk ıhtımal. benım dedıgım folıkul kıstı:)Bu over kisti birdenbire başlayan bisey mı yani 18 yaşına kadar hiç belirti vermeyip 18imde kaşık ağrisiyla birden oluşmasi??? Olabilecek bişey mi
merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile misin sorusunu lütfen sormayın ilişki yaşamadım olması imkansız. Normalde gelen adetim bu ay gelmedi 13unde gelmesi lazimdi . Ayrıca sol kasığımda ağrı basladi uyutmuyor geceleri kasıklarım çok ağrıyor yumurtalık vs enfeksiyonu olabilir mi yoksa kist midir sizin düşünceniz neler ? Sadece iki belirti var başka bişey yok .
Kist olduğunu anlamamismiydin hicmerhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.benim de kucuk de olsa kistlerim varmis, kistler çok etkiliyor bir de stres yaptıkça fazla erteler. tavsiyem doktora gitmen en erken zamanda canım
hayir anlamadim sadece adet duzenim belirsizdi ama sebebini biliyordum ertesi gun hapi icmistim. hala da çekiyorum acisini.Kist olduğunu anlamamismiydin hic
bazen mevsim değişikliği zamanlarında adette gecikme yapabiliyor benim hiç sorun yok iken 11 gün gecikmişti. sen yine de tedbir amaçlı muayene ol kuzum....en azından içinde rahat eder...Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile misin sorusunu lütfen sormayın ilişki yaşamadım olması imkansız. Normalde gelen adetim bu ay gelmedi 13unde gelmesi lazimdi . Ayrıca sol kasığımda ağrı basladi uyutmuyor geceleri kasıklarım çok ağrıyor yumurtalık vs enfeksiyonu olabilir mi yoksa kist midir sizin düşünceniz neler ? Sadece iki belirti var başka bişey yok .
Bir kere benim de stresten adetim 15 gün kadar belki fazla gecikmişti. Bir daha da yasamadım ne oyle bir stres ne de gecikme. Doktora danıştığımda hemen ultrasonla bakılsın diye kadın doğum hekimine yönlendirmişti. Polikistik miyim diye. Polikistik falan da çıkmadım. Evhamlanmayın. Bu süreklilik arz etmediği sürece yaşantısı boyunca her kimsenin bir ya da birkaç kez yaşayabileceği bir durum. Ortam değişimi, hava şartları, psikolojik stres, egzersiz bunların hepsi etkiler. Ayrıca çok da gecikmiş sayılmaz ağrılarınız da başladığına göre bugün yarın gelir.Merhaba arkadaşlar öncelikle hamile misin sorusunu lütfen sormayın ilişki yaşamadım olması imkansız. Normalde gelen adetim bu ay gelmedi 13unde gelmesi lazimdi . Ayrıca sol kasığımda ağrı basladi uyutmuyor geceleri kasıklarım çok ağrıyor yumurtalık vs enfeksiyonu olabilir mi yoksa kist midir sizin düşünceniz neler ? Sadece iki belirti var başka bişey yok .
Merhaba over kisti bende de çıktı ve yeni başlayan birşey değilmiş benimki 4.3 cm miş doktor 6 ay yada 1 yıllık birşey dedi, biraz daha büyürse ameliyat olmam gerekiyormuşBu over kisti birdenbire başlayan bisey mı yani 18 yaşına kadar hiç belirti vermeyip 18imde kaşık ağrisiyla birden oluşmasi??? Olabilecek bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?