Merhaba kızlar
Bi kaç ay önce kanlı akıntım olduğu için konu açmıştım. Yumurtlama dönemimdir diyerek çok da kafaya takmamıştım. Geçen ay reglim en az 12-13 gün gecikti. Neyse regl oldum normal bir adet dönemi geçirdim. Reglim bittiğinden beri de 3-5 günde bir akıntımda kan oluyor. Hatta bi kaç kez yeniden regl mi oldum acaba diye bile düşündüm öyle yoğun kanama olmuştu yani. Şu an reglime 3 gün var. Bu akşam regl olmuşum gibi küloduma kan geçmiş. Ama regl olmadığıma eminim çünkü devam etmedi zaten. Bu akıntı normalde şeffaf akıntının içinde kan parçası şeklinde oluyordu. Bu sefer kahverengi et parçası şeklinde oldu. İdrarım koyu renk ama bu gün fazla su içmedim zaten az su içince öyle oluyor. Kokusunda bi anormallik yok. Vajinamda herhangi bi kaşıntı yok. Bir de bu aralar diş için 2li antibiyotik kullandım. İdrar yolu enfeksiyonu olsam işe yarar mıydı acaba antibiyotikler ? Pazartesi doktora gideceğim ama o güne kadar düşünür dururum ben. Ağrım sızım yok. Kanlı akıntım var. Anormal koku da yok. Sadece karnımın üzerinde bi ağırlık hissediyorum ama ağrı şeklinde değil. Çok hafif bi his var ama ne olduğunu anlatamıyorum. Hamile olma ihtimalim yok. Sizce enfeksiyon mudur yoksa başka bişey çıkma ihtimali var mı