• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen kanama yapmışlar..

evrem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
176
92
98
Sevgili arkadaşlar, 8 ocakta kürtaj olduktan 3 hafta sonra adet oldum.Ve o günden beri haftada bir adet oluyorum.Ve bu adetlerimde şiddetli kanamalı ve bol kasık ağrılı.

Her türlü tetkik yapıldı.Beta hcg düşük,yani içimde parça yok.Rahim ağzım temiz.Adet düzenleyici ilaç kullanmama rağmen fayda etmedi.6 gün arayla başlayan kanamaların var.

Artık delirmek üzereyim.Doktora gitmekten bıktım.Sonuç yok çünkü..tuvalete gitmeye korkuyorum.Zira hayatımda hiç bu kadar kanamam olmamıştı.Ufak bir kistim var.Bunun sebep olmayacağını söylediler.

Doktorum en sonunda histeroskopi yapalım dedi.Bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarımdan yardım ve destek rica ediyorum.

Not:İstanbulun en iyi hastanelerinden birine gidiyorum.Çok memnun değilim fakat doktorum süreci bildiğinden değiştirmekte istemiyorum.Fakat doktorum beni tatmin eden açıklamalarda da bulunmuyor,ah o yüksek yüksek egolar :S

başka bi hastaneye gidip muayene olsanız normal değil çünkü parça kalıp kalmadığına emin olun bence

kimyasal düşükten sonra benim de adet sıklığım çok arttı, dediğin gibi bir hafta normal, ertesi hafta yeniden adet başlıyor şeklinde 3 ay geçirdim.
konu da açtım, pek rastlanan bir şey değil sanırım.

normal düzene dönmem 3 ayı geçti, bir dönem kendimi izledim, tamamen normal döngüye dönünce yeniden korunmayı bıraktım.
hatta düşük sonrasındaki ay hemen hamile kalanları vs okuyunca kesin sorun var deyip kaç kez doktorumu aradım. bana normal demişti.

Sevgili arkadaşlar, 8 ocakta kürtaj olduktan 3 hafta sonra adet oldum.Ve o günden beri haftada bir adet oluyorum.Ve bu adetlerimde şiddetli kanamalı ve bol kasık ağrılı.

Her türlü tetkik yapıldı.Beta hcg düşük,yani içimde parça yok.Rahim ağzım temiz.Adet düzenleyici ilaç kullanmama rağmen fayda etmedi.6 gün arayla başlayan kanamaların var.

Artık delirmek üzereyim.Doktora gitmekten bıktım.Sonuç yok çünkü..tuvalete gitmeye korkuyorum.Zira hayatımda hiç bu kadar kanamam olmamıştı.Ufak bir kistim var.Bunun sebep olmayacağını söylediler.

Doktorum en sonunda histeroskopi yapalım dedi.Bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarımdan yardım ve destek rica ediyorum.

Not:İstanbulun en iyi hastanelerinden birine gidiyorum.Çok memnun değilim fakat doktorum süreci bildiğinden değiştirmekte istemiyorum.Fakat doktorum beni tatmin eden açıklamalarda da bulunmuyor,ah o yüksek yüksek egolar :S

baska doktors gidin kesinlikle cunku hekimli mesleginde her uzmanligini almis kisi degilde ne kadar deneyim kazanmis ne kadar fazla vaka gormus kisiler daha dogru teshis ve tedaviyi bulurlar. Farzedinki sizin doktorun bilgi ve deneyiminin limitlerine ulastiniz adam derdinize care bulamiyor.

kist kanama yapar boyut farketmez..
kistten onlarca kez çekmiş biri olarak söylüyorum kaç defa kist aspirasyonu geçirdim belirtiler hep aynıdır..ara kanama olur. tuvalete çıktığında belli eder.o kisti alsınlar emin ol bişeyin kalmaz.

kistten onlarca kez çekmiş biri olarak söylüyorum kaç defa kist aspirasyonu geçirdim belirtiler hep aynıdır..ara kanama olur. tuvalete çıktığında belli eder.o kisti alsınlar emin ol bişeyin kalmaz.
Dün doktora gittiğimde kalmamış bile dedi.Kanama yapmıyacağını söyledi.Ara kanamalarınız çok fazla oluyor muydu peki?

kimyasal düşükten sonra benim de adet sıklığım çok arttı, dediğin gibi bir hafta normal, ertesi hafta yeniden adet başlıyor şeklinde 3 ay geçirdim.
konu da açtım, pek rastlanan bir şey değil sanırım.

normal düzene dönmem 3 ayı geçti, bir dönem kendimi izledim, tamamen normal döngüye dönünce yeniden korunmayı bıraktım.
hatta düşük sonrasındaki ay hemen hamile kalanları vs okuyunca kesin sorun var deyip kaç kez doktorumu aradım. bana normal demişti.
Sizin de ara kanamalarınız çok fazla oluyor muydu?Benim normal adetimin 2 katı kadar kanama geliyor.Bu da beni korkutuyor.

tuvalete çıktığında nasıl belli oluyor? pek anlayamadım.

25 aralıkta kürtaj oldum.
Tam 43 gün kanamam geldi.
Maalesef onca dr a gittim hepsinin dediği herkesin bünyesi farklı...

25 aralıkta kürtaj oldum.
Tam 43 gün kanamam geldi.
Maalesef onca dr a gittim hepsinin dediği herkesin bünyesi farklı...
Bana bir şey söylenmiyor.Yapılan şeylerde bir şey çıkmayınca biraz evhamlı olduğumu biliyor doktor.O yüzden histeroskopi yapalım dedi.Sizin kanamalar lekelenme tarzında mıydı yoksa yoğun muydu? şimdi nasıl adet düzeniniz?

Bana bir şey söylenmiyor.Yapılan şeylerde bir şey çıkmayınca biraz evhamlı olduğumu biliyor doktor.O yüzden histeroskopi yapalım dedi.Sizin kanamalar lekelenme tarzında mıydı yoksa yoğun muydu? şimdi nasıl adet düzeniniz?

Benim bayaa yoğundu... Hasta bezi kullandıracak kadar hem de.
Ben kurtajdan sonra ilk adetimi 2 şubatta oldum. Daha da gelen giden yok henüz...
Zaten çok düzensizdir adetim, iyice düzensiz oldu

Benim bayaa yoğundu... Hasta bezi kullandıracak kadar hem de.
Ben kurtajdan sonra ilk adetimi 2 şubatta oldum. Daha da gelen giden yok henüz...
Zaten çok düzensizdir adetim, iyice düzensiz oldu
Ben de ara ara hasta bezi kullanıyorum:S benim kürtajdan 3 hafta sonra ilk adetim oldu.Ondan sonra düzenim bozuldu.Hormon bozukluğunuz var mı ? ya da araştırıldı mı?

tuvalete çıktığında nasıl belli oluyor? pek anlayamadım.

Yani benim hem bi seferinde ara kanama oluyodu birinde öyle anlamıstım.
Diğerinde de sadece idrar yaparken kan geliyodu doktorlar böbrekten sanmıstı ama kücücük kistten cıkmıştı en son.

Yani benim hem bi seferinde ara kanama oluyodu birinde öyle anlamıstım.
Diğerinde de sadece idrar yaparken kan geliyodu doktorlar böbrekten sanmıstı ama kücücük kistten cıkmıştı en son.
ara kanamalarınız ne kadar sürüyordu?geçmiş olsun bu arada.

ara kanamalarınız ne kadar sürüyordu?geçmiş olsun bu arada.

İdrarla birlikte gelen kisti aldırana kadar gecmedi.
Diğerinde de birer hafta arayla ara kanamam oldu.
Doğum kontrol hapı kullanıp kurtuldum kist belasından
Gerçi bırakınca aynı terane
Size de gecmis olsun.

Sizin de ara kanamalarınız çok fazla oluyor muydu?Benim normal adetimin 2 katı kadar kanama geliyor.Bu da beni korkutuyor.

ara kanama olarak değil, direk adet gördüm 15 günde bir. yani 10 gün temiz 5 gün adet şeklinde bir döngü gibiydi, tam net söyleyemesem de.

Back