• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen kanal tedavisi...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
ayy artık daral geldi.. 3 aydır kanal tedavisine gidiorum ön dişim için..
ya bi kanal tedavisi ne kadar sürer.. bu zamana kadar 5 kere ilaç koydu dişime..
ama vurunca falan acı var hala. yani sağlam dişimle o dişim arasında dokunduğumda çoook fark var..
kadına diorum ya hiç geçecek gibi değil bu.. bana yani geçmeyenini görmedim dio... geçene kadar geleceksin dio..
bende dedim ki bazı dişçiler kanal tedavi işe yaramadı die çekiolar onlar nie çekio zaman diorum..
o onlar ben çekmem dio..
bi de gieceğim yer uzak.. valla o kadar git gel yaptım sonuç çekim olursa çok üzülürüm..
kime söylesem olur mu öle şey dio.. bi yerden sonra olmuosa olmuodur kanal illa olacak die bişey yok dio..
siz ne düşünüosunuz :5:

Doktor değilim ki canım bir şey demem doğru olmaz ama 3 kez falan kanal tedavisi oldum öyle 5 kez ilaç koymasına gerek kalmadı hiç duymadım :44:

2 kere gitmiştim ve bitmişti kanal tedavim. Çok şükür 2 senedir tık yok :31: Bence doktorunu değiştrmelisin. O ne öyle git gel insanı yıldırır. :44:

2 kere gitmiştim ve bitmişti kanal tedavim. Çok şükür 2 senedir tık yok :31: Bence doktorunu değiştrmelisin. O ne öyle git gel insanı yıldırır. :44:

incir sana özel mesaj gönderemiyorum.mesajların dolmuş, silebilirmisin?

aynen öyle bugün bi daha gidecem...
hiç düzeleceğe benzemio ama dişçi düzelmeme şansı yok dio.. 3 ay oldu...

Bende kanal tedavisi yaptiriyorum.Ilk gidisimde disime dokundu aciyodu 2kere antibiyotik kullandim gecti simdi acisi yok.2 gun oncede ikinci ilaci koydu film cekti bi kere daha geleceksin dedi.Cok sukur agrim yok ama disime dokunabiliyorum.

Canım bende kanal tedavisi oldum 50 dk sürdü belki dha az demek dişinde başka problemlerde var ama memnun degilsen başka doktara gidebilirsin bende göztepe ssk hastanesi diş ve ağız sağlıgı merkezinde yaptırmıştım

1 kere kanal tedavisi oldum.

1 ay sürdü ve 1 kerede ilaç koydu, o ilacın üstüne geçici dolgu yaptı, 15 gün sonrada onu çıkartıp normal dolgu yaptı, şükür Allaha o dişimi 7 yıldır hala kullanıyorum.

Geçmiş olsun.

2 kere kanal tedavisi yaptırdım. Bi tanesi ön dişimdi bende 3 kere gittim ilaç kondu sonra bitti normal dolgusu yapıldı.

Ama 1 hafta geçmeden tekrar ağrımaya başladı. Gittim dolguyu çıkarıp tekrar ilaç koydu. Şimdi bi sıkıntım yok çok şükür ama

benimde seninki gibi uzun sürüyor diş tedavilerim. Doktorun yapıyorsa bi bildiği vardır yani. Herkesin diş yapısı bir değil.

Ki benim dişlerim çocukluğumdan beri sorunlu ve dişçimin elinde büyüdüm resmen :1: Sonradan sıkıntı yaşamaktansa uzun sürsün ama

tedavin olumlu sonuç versin daha mantıklı. Geçmiş olsun.

ön disimden dertliydim bende bi kac kere kanal tedavisi yaptirdim en son olmadi dislerimi inceltip porselen dis yaptirdim ama cilesi bitmedi dis kokumde kist olmus simdi 2 doktora gittim simdilik birsey olmaz dediler kist duruyor oyle sorunada cevap veremedim ama dis zor yani gecmis olsun :1:

Ben de yaptırıcam kanal tedavisi,ayy kızlar acıyo mu yaa iğne falan çok korkuyorum ben,bilgi verir misiniz?:43::43::43::18:

Benim kanal tedavim geçen hafta bitti ama toplamda 3 kez gittim. İlk gün uyuşturup temizledi. Sonra hala acıdığı için ilaç koydu sinirleri öldürmek içinmiş 3-4 gün sonra tekrar gittim sinirleri uyuşturmadan aldı hiç acı hissetmedim. 1 hafta sonra da dolgusu için gittim o kadar.

ayy artık daral geldi.. 3 aydır kanal tedavisine gidiorum ön dişim için..
ya bi kanal tedavisi ne kadar sürer.. bu zamana kadar 5 kere ilaç koydu dişime..
ama vurunca falan acı var hala. yani sağlam dişimle o dişim arasında dokunduğumda çoook fark var..
kadına diorum ya hiç geçecek gibi değil bu.. bana yani geçmeyenini görmedim dio... geçene kadar geleceksin dio..
bende dedim ki bazı dişçiler kanal tedavi işe yaramadı die çekiolar onlar nie çekio zaman diorum..
o onlar ben çekmem dio..
bi de gieceğim yer uzak.. valla o kadar git gel yaptım sonuç çekim olursa çok üzülürüm..
kime söylesem olur mu öle şey dio.. bi yerden sonra olmuosa olmuodur kanal illa olacak die bişey yok dio..
siz ne düşünüosunuz :5:

Kendimi gördüm bu yazıda siz şanslısınız benim 5 ay sürmüştü illallah etmiştim :1:
Üstelik dolguluydu tekrar yapıldı çünkü hassasiyet vardı ve diş macunu için çok geç kalmıştım
İyiki yaptırmışım diyorum o kadar ezziyete değdi :) Suan çok dikkat ediyorum doktorum 6 ay dikkatli ol çekime gider yoksa boşa gider dedi ve kapatmadı hemen filmde inceledi çürük bitmişmi diye o yüzden baya sağlam oldu şuan 4 aya yakın oldu insallah bi problemde çıkmaz :) Ama lütfen çok dikkatli ol en son adım adım iğne batıracak acı olursa söyle çünkü tamamlanmadan kaparsa çekime gider benim dişim 4 kere iltihaplandı bu sürede 9 kere ilaç koydu dişime umarım güzel bir sonuç alırsın :)

Ben de yaptırıcam kanal tedavisi,ayy kızlar acıyo mu yaa iğne falan çok korkuyorum ben,bilgi verir misiniz?:43::43::43::18:

Dişin iltihaplı değilse normal dolgudan hiçbir farkı yok ama iltihaplıysa o iğneyi sokarken dişinin boşaldıgını fark ediyorsun böyle kırt kırt diye ses geliyor benim dişim gıdıklanmıştı :1: fakat doktor zaten iltihabı azaltmak için antibiyotik veriyor o yüzden o iğneyi hissedersin dedigim yani acı şeklinde degil :)

Back