Hanımlar Kasım'ın 1inde böyle parlak kırmızı şeklinde( kan olduğu halde yapış yapış bişeydi) akıntı gibi bişey oldu.. dedim adet olucam heralde.. ama kanama miktarında hiç artış olmadı..bi kaç gün kırmızı lekelenmeler bi kaç gün pıhtı şeklinde ve bi kaç gün de kahverengi lekelenmeler olmak üzere 15 gün sürdü...(bu 15 gün boyunca toplasan 2 ped dolmaz bu arada) adetimn sökülemediğini düşündüm ben .. neyse sonrasında beyaz akıntılar (yapışkan bir şekildeydi) gelmeye başladı ve 4- 5 gün felan sürmüştür.. dün akşam ise karnıma ağrılar girdi..şişkinlik gibi dolgunluk gibi gerilmiş gibi hissediyordum.. yediğim bişey dokundu desem her zamanki yediğim şeyler.. üşüttüm desem daha önce de çok üşütmüşlüğüm var hiç öyle olmadım.. neyse işte uyuduğum zaman karın ağrımın geçtiğini farkettim.. şimdi ise yine kahverengi akıntım geldi .. adet mi olucam acaba.. belimde de ağrı var birazcık..ama lekelenmelerim biteli 7 gün oldu daha.. üstüne bir de adet olursam napıcam çok yıpratıcı bişey yaa yoruluyor insan ..bu bir ay eziyet gibi geçti desem yeridir... Sizce nedir bu kanamaların sebebi..
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bitmeyen kahverengi lekelenmeler
- Konu Sahibi Ayslllm
- Başlangıç Tarihi