Çocuk Hastalıkları bitmeyen kabızlık????

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ilkin69

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5
0
286
İstanbul
Şaşırdım ne yapacağımı.Kızım makarna ekmek pilav yemeye bayılıyo.Elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum.haziranda 3 yaşına girecek 15 kilo.Kilo problemi yok.Sıvı şeyler vermeye çalışıyorum.Salatayı çok seviyo.Marul,maydanoz ve havuç üçlüsünden oluşacak illa yoğurt ve sütü seviyo.Bazı şeyleri zorla yediriyorum.Küçüklüğünden beri ara ara kabızlık problemi çekiyodu ama şu iki aydır çoğaldı kendini çok kasıyo.Yapamayınca ağlıyo.ıkınmaktan yoruldu kuzum.Kabızlık şurubu veriyorum arada.İlaçlara ve yapay ürünlere karşıyım.Ama mecbur kalınca ftilde yapıyorum.BUnun en güzel çözümü nedir.Ne yapmalıyım.Önerilerini bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Kara Kuru Erik.Çözüm bu.Kızınıza çok geçmiş olsun benim bebeğim de mamaya başlayınca olmuştu ve dr bize kara kuru erik alıp onu kaynatmamızı önerdi.Ilık ılık püresini yedirdiğinizde herşey yoluna girecek.Tadı da çok güzel oluyor severek yiyeceğine eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…