Bitmeyen geniz akıntısı bu neyin alerjisi!!!

Songulserce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
20
-4
37
Merhabalar bende 5 senedir sürekli geniz akintisi var göğüs doktoru film istedi bisey çıkmadı alerjik durum dedi alerji doktoruna gittim çeşitli kullardan kan dan testler yapıldı bisey çıkmadı, kulak burun boğaza gönderdi orda da sinuslerden film çekildim açık çıktı tekrar alerji doktoruna yönlendirdi delirmemek elde değil şimdi gribal enfeksiyon gibi bisey oldum akıntım felaket her 5 dk bir mukuslar kusuyorum antibiyotik verdi doktor enfeksiyon çıktığı için kanımda griple gelen ama akıntı çok berbat etti beni lütfen geniz akintisindan nasıl kurtulurum daha önce başına gelen varsa kurtulan Allaj rızası için söylesin.

Alerji testlerinden 1 hafta-10 gün kadar önce antihistaminik ilaç kullandıysanız sonuçlar yanlış çıkabiliyor. Ben test yapmak için ilaçsız 1 hafta geçirmiştim. Bazı doktorlar 10 gün diyor.

Alerji testlerinden 1 hafta-10 gün kadar önce antihistaminik ilaç kullandıysanız sonuçlar yanlış çıkabiliyor. Ben test yapmak için ilaçsız 1 hafta geçirmiştim. Bazı doktorlar 10 gün diyor.
Yok hayır ilaç kullanmadım 1 hafta

Geçen sefer ne antibiyotik hicbisey iyi gelmedi 2 kortizonlu iğne olmuştum kurumustu belirli aylar çok rahat etmistim ama zararlı yine antibiyotik iyi gelmezse doktor iğne verir sanirim

Ben senelerdir aynı durumdayım. Neyin tetiklediğini bilmiyorum keza tamamen hür iradesiyle takılıyor. Burun tıkanıklığı hapşırma krizleri(tek seferde 14 kez üstüste mesela) cabası..

Ben senelerdir aynı durumdayım. Neyin tetiklediğini bilmiyorum keza tamamen hür iradesiyle takılıyor. Burun tıkanıklığı hapşırma krizleri(tek seferde 14 kez üstüste mesela) cabası..
Geçmiş olsun sizinki alerjik rinit belli ama benim vücudum neden sürekli mukus üretiyor neye alerjim var bilmiyorum zor süreç

Geçmiş olsun sizinki alerjik rinit belli ama benim vücudum neden sürekli mukus üretiyor neye alerjim var bilmiyorum zor süreç
Başka bir kurumda kan testi olsanız. Deri testinden daha güvenilir deniyor. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…