Rahim filmi sonrası belki 1 gün sürüyor leke şeklinde oda 5 gün normal değil bence geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar histeroskopi ameliyati ( perde ameliyat) sonrası enfeksiyon oldu bende . İlk adetten sonra da devam etti antibiyotik kullandım geçti ikinci adetten sonra rahîm filmi çekilmem lazımdı onu da geçen de çektim rahîm filminden önce idrar tahlili yaptım yine enfeksiyon çıktı .
Birde Rahîm filmi çektirdikten sonra kanamam kesilmedi bugün 5. Gün . Hem kanama hem de enfeksiyon var . Başına gelen var mı acaba . Rahîm filmi sonrası hâlen kanama devam etmesi normal mi ?
Maalesef ediyor ama sonra yine tekrarliyorÇok geçmiş olsun ilaçlar fayda etmiyor mu
Sağolun ilk defa başıma geldi bu iki kere daha çekildim hiç böyle olmadı . Belki de enfeksiyonumdan kaynaklandı.Rahim filmi sonrası belki 1 gün sürüyor leke şeklinde oda 5 gün normal değil bence geçmiş olsun canım
İdrar yolu enfeksiyonu ise kanama oluyor bu enfeksiyonun ilerlediğini gösteriyor ve zor geçiyor benim başıma geldi 1 haftadan fazla iyilesemiyordum ilaçlarla anca iyilesebildim çok geçmiş olsunSağolun ilk defa başıma geldi bu iki kere daha çekildim hiç böyle olmadı . Belki de enfeksiyonumdan kaynaklandı.
Bende ondan şüphelendim şimdi daha yüksek doz antibiyotik kullanıyorum kendimce limonlu su sirkeli su içiyorum. İnşallah geçer . Allah'tan kanamam kesildi .İdrar yolu enfeksiyonu ise kanama oluyor bu enfeksiyonun ilerlediğini gösteriyor ve zor geçiyor benim başıma geldi 1 haftadan fazla iyilesemiyordum ilaçlarla anca iyilesebildim çok geçmiş olsun
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar histeroskopi ameliyati ( perde ameliyat) sonrası enfeksiyon oldu bende . İlk adetten sonra da devam etti antibiyotik kullandım geçti ikinci adetten sonra rahîm filmi çekilmem lazımdı onu da geçen de çektim rahîm filminden önce idrar tahlili yaptım yine enfeksiyon çıktı .
Birde Rahîm filmi çektirdikten sonra kanamam kesilmedi bugün 5. Gün . Hem kanama hem de enfeksiyon var . Başına gelen var mı acaba . Rahîm filmi sonrası hâlen kanama devam etmesi normal mi ?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Ben olduğumda o tarz şeyler hiç denemedim insallh faydasını görürsünüz antibiyotik etkisini gösterince kanama kesiliyor sıcak tutun kendinizi hep ayaklarinizi falan çok soğuğa maruz kalmayınBende ondan şüphelendim şimdi daha yüksek doz antibiyotik kullanıyorum kendimce limonlu su sirkeli su içiyorum. İnşallah geçer . Allah'tan kanamam kesildi .
Teşekkür ederim kanamam kesildi sadece enfeksiyon kaldı inşallah o da bir an önce biterBen olduğumda o tarz şeyler hiç denemedim insallh faydasını görürsünüz antibiyotik etkisini gösterince kanama kesiliyor sıcak tutun kendinizi hep ayaklarinizi falan çok soğuğa maruz kalmayın
Enfeksiyon ağrı yapıyor özellikle idrar geldiği zaman kasiklardaAğrı da oluyormu
Rica ederim antibiyotik etkisini gostermis demekki idar geldiğinde ağrı var ise oda 3. 4 güne geçiyorTeşekkür ederim kanamam kesildi sadece enfeksiyon kaldı inşallah o da bir an önce biter
Siz rahim agzi enfeksiyonu mu gecirmistiniz?Enfeksiyon ağrı yapıyor özellikle idrar geldiği zaman kasiklarda
Hayır histeroskopi perde ameliyatindan sonra enflasyon kaptim .Siz rahim agzi enfeksiyonu mu gecirmistiniz?
Teşekkür ederimCok gecmis olsun
Benim sadece büyük tuvalet yapınca kanamam oluyor bir iki damla sizin sürekli mi oluyırduHayır histeroskopi perde ameliyatindan sonra enflasyon kaptim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?