- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
-
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
hele şükür aliyle ilkay 20 defa şerifle emine 10 defa evlenip boşanmıştır herhalde
1450'den fazla bölüm yayınlandı...
FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Berivan Düzgün ve Olcay Kavuzlu'nun paylaştığı 7 sezondur ekrana gelen sevilen ve ekranların en uzun süreli dizilerinden olan Unutma Beni final yapıyor.
Bugüne kadar 1450 bölümden fazla yayınlanan ve ekranlardaki 7. sezonunu yaşayan dizi Haziran ayında final yaparak ekrana veda edecek.Unutma Beni tahminen 1500 küsür bölümlerde Haziran ayında final yaparak ekranlara veda edecek.
Final sebebi ise senaryonun artık tükenmiş olması gösterildi.
nasıl tükenmesin yavİzlemiyordum ama senaryonun tükenmiş olması olağan bir durum yani 7 sezondan bahsediyoruz
aaaah lütfen arka sokaklardan ögghh geldı yeter artık.darısı arka sokakların başına
Doğru valla rahat o zaman tüm oyuncularla 100'ü aşkın evlenme,boşanma,küsme,barışma sahneleri yer almıştır. Artık diziyi izleyenler ne olacağını tahmin eder hale gelmiş nerdeysenasıl tükenmesin yav
baş roller birbirleriyle en az 20 kere
diziyle her girenle de 1 er defa evlendi gerisini sen hesap et
hemde 2 sezon izlediğimde böyleydi 7 sezonda evlilikleri ilişkileri yüzü geçmiştir heralde
o onun çocuğu çıkıyor bu bunun çok ilginç ütopik senaryolar