Bitmeyen derdim ucuk?

AglayanPasta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
458
2
Arkadaslar dudagimda burnumda surekli ucuk cikiyor((( tamam cikmadigi zamanlar oluyor ama bi ciktimi iyilesmiyor(( Mesela bir hafta once hemen dudagimin yukarisinda cikmisti bi haftadir o iyilesirken simdide burnumda basladi:KK59:yok mu bunun kesin tedavisi? benimle ayni sorunu yasyan var mi? hemen eczabeye gidip bi merhem aliyorum, ama merhem surerek yine anca bihaftada iyilesiyor. hicbisey surmesemde bihaftada iyilesiyor. ve kesin bir tedavi degil((( yardimci olursaniz sevinirim:KK30:

merhabalar geçmiş olsunn.. uzun zamandır ben de çekiyorum maalesef uçuk derdini genelde stresten oluyor bazı durumlarda da iltihap kapmaktan... eğer iltihap şeklinde oluyorsa uçuklarınız mutlaka cildiye ye gidin. stresten oluyorsa zaten yapacak birşey yok. benim genelde kullandığım ilaç zovirax tır zaten en etkilisi de odur. eğer kremini kullanıyorsanız krem zaten uçuk çıkmaya başladıktan sonra iltihabı için iyi geliyor. ama eğer tablet olarak kullanmak istiyorum derseniz yine zovirax ın tableti daha etkili . uçuğun çıkmaya başladığını hissettiğiniz yani ilk kızarıklık anında almaya başlarsanız ertesi gün geçiriyor.. ama dediğim gibi eğer iltihaplı ve çok sık uçuk çıkıyorsa kesinlikle doktora gitmenizi tavsiye ederim.. ihmal etmeye gelmez...

geçmiş olsun tekrar..:KK71:

X