Benimki çamaşır makinesinin üstünde duruyor. Benim kurutma makinem özellikle pamuklu programda 4-5 saat çalışıyor. Ama çocuk kıyafetleri normal kıyafetler 2 saate ortalama kuruyor. Msrkası ne acaba sizinde pamuklu programda böyle bişey var mı?Valla hiç öyle tercih etmiyorum deme bence, kullanmadığın konforunu bilmediğin bir makina için.
Ben kiradayken alıp mutfağa koymuştum.
Oğluma hamileydim.
Allahım yıkayıp kurutmaya at 1 saate kuru.
Evim büyük ama küçük olsaydı mutlaka bir yere sokardım.
Yorganı yıka kurutmaya at kururken, nevresim çarşaf at yıka yorganı çıkar nevresim çarşafı kurut…
Muhteşem bir kolaylık konfor.
Hele o tozu toplaması….
Yorganı,yastığı ben de mümkün olduğunca güneşte kurutmaktan hoşlanırım.Bizim burda yağmur yağdı hep herler hiç kurumadı. Bi de çok rüzgarlı benim evimin bölgesi. En çok rüzgar alan dışarı balkon hariç asıp kurutucak yerimde yok malesef. Kurutma makinesine atmaya da çekiniyorum. Aslında yorgan programı var ama işte
Valla şanslısınız. Bu açık balkon kısımda öğlen 2ye kadar güneş alıyor. Yazın iyi de kışın hem en çok rüzgar alan hem akşam güneşini bile görmeyen taraf olduğu için zor oluyo. Mesela caddenin ilerisi, alt caddede hafif hafif esinti varken bizim evin her tarafı resmen fırtınalı oluyor. En çokta doğusu, batısı da denizr bakıyo. Her yerden çevrilmişiz rüzgarlaYorganı,yastığı ben de mümkün olduğunca güneşte kurutmaktan hoşlanırım.
Sabah,akşam serin de öğlen ve öğleden sonra iyi oluyor hava çok şükür.
Hiç unutmam 2018 Aralık ayında 1850 tl ye Altus marka aldım.Benimki çamaşır makinesinin üstünde duruyor. Benim kurutma makinem özellikle pamuklu programda 4-5 saat çalışıyor. Ama çocuk kıyafetleri normal kıyafetler 2 saate ortalama kuruyor. Msrkası ne acaba sizinde pamuklu programda böyle bişey var mı?
Ya benimki Arçelik. Diğer beyaz eşyalarda öyle. Üstüne koycam hani aynı marka olunca üst üste daha uyumlu oluyolsr falan diye onu aldık daha doğrusu eşim almış. Bende hamileyken eşime taşındığımız ev için lazım bak asıcak yer yok falan dedim. Eşim bi gün gitmiş çamaşır makinem 9 kilo diye yine 9 kilo inox diye inox renk bi makine almış. Renk olarak tek alternatifmiş zaten :) 2022 de 11 bin TL nakit verip almış. Bi geldi bana banka kartının çekim fişini gösteriyo. Sen dedim bi tanesinHiç unutmam 2018 Aralık ayında 1850 tl ye Altus marka aldım.
O kadar uygun ve indirimliydi ki digerleri iki katıydı.
Eşim yalvardı al dene beğenmezsen problem olursa giden paraya acımam diye.
Çok memnunum.
Nevresim, pamuklu, çekmeyen ne varsa hijyene atıyorum. 2:50 dakika ama çok doldurmazsam 1 saatte, cok doldurur isem 1:30 saatte kupkuru.
Şans işimidir nedir bilmiyorum ama ben çok memnunum.
Bozulsa gene Altus alırım.
Altus da aynı firmanın. Valla hic bi kadar uygun fiyata alacagimiz aklimiza gelmezdi. O zamanda aşırı uygundu. Kac kisi baktık baktık döndük Altus aldıkYa benimki Arçelik. Diğer beyaz eşyalarda öyle. Üstüne koycam hani aynı marka olunca üst üste daha uyumlu oluyolsr falan diye onu aldık daha doğrusu eşim almış. Bende hamileyken eşime taşındığımız ev için lazım bak asıcak yer yok falan dedim. Eşim bi gün gitmiş çamaşır makinem 9 kilo diye yine 9 kilo inox diye inox renk bi makine almış. Renk olarak tek alternatifmiş zaten :) 2022 de 11 bin TL nakit verip almış. Bi geldi bana banka kartının çekim fişini gösteriyo. Sen dedim bi tanesinaslında bende çok şanslıyım beyaz eşya konusunda bulaşık makinemden pek mutlu değilim ama ona bende iyi bakmamış olabilirim şu an emin olamıyorum bu makinede iyi sadece pamuklu da çok uzun süre yıkıyo. Gerçi kullanım klavuzunda bile not düşmüşler havalandırılabilir yere konulmalı, pamuklu program sırasında ısınmalar olabilir diye uzun çalışıyo ya. Cidden de 3 saate gelirken etrafındaki hava bile ısınıyo
Saatini otomatik ayarlıyor. Dakikası dolsa bile zamanı uzatıyor ya da kısaltıyor. O yüzden açıp bakmama gerek kalmıyo. Zaten tam kurutmamışsa camı buğulanıyo. Bazen tamamen kurumuşlar ama lastikler nemli falan oluyo. 10 dk çalıştırıyorum yetiyo. Az atınca evet daha hızlı ama bi makine yıkıyorum mesela onları yarı ysrı atsam bu sefer ıslaklar bekler. Az az atsam ×2 makine çalıştırmak demek kısır döngüAltus da aynı firmanın. Valla hic bi kadar uygun fiyata alacagimiz aklimiza gelmezdi. O zamanda aşırı uygundu. Kac kisi baktık baktık döndük Altus aldık.
Evet ısınıyor. Uzun programlarda.
Bana görevli 3 saati bekleme 1 saatte kurutur aç bak kurumuşsa al dedi. Kurutma makinesı kapağını açıp kapamak bozmaz,
Yalnız makina bitinde kapağını açık bırakma lastiği şiser demişti.
Gerçektende 1 saatte kurutuyor. Biraz önce banyo havlusu el havlusu, cocuk atleeri attım.
Hemen kuruttu.
Fazla atmıyacaksın içine, fazla atınca deforme de oluyor.
Hele tek pamuklu nevresim at 1 saatte kupkuru.
Bi dene belki seninde 1 saatte kuru çıkar. 1 saat olunca aç bak.
Siz çalışmıyor musunuzEşim istemiyor
Şuan çalısmıyorumSiz çalışmıyor musunuz
Bebek olursa hiç durmuyor haberin olsun o makine sürekli harıl harıl yıkıyorHanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Aaaa eşe bak al kız çok büyük rahatlık ikna etEşim istemiyor
evet ya şaşırmışlar bana da çocuk varsa çamaşır makinesi durmaz kiBebek olursa hiç durmuyor haberin olsun o makine sürekli harıl harıl yıkıyor